Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Казали са старите хора да не дрънкаш много и ето. Приспах детето, сипах си вода, викам си ей сега ще прасна едно студено совиньонче и сипах в чашата с водата. Добре, че се усетих о време 🤣🤣
Ти където отиваш, аз от там се връщам... Joy Откакто са жегите, си сипвам по 1 пръст бяло вино в чашата и после до горе лед и газирана вода Grinning Виното е символично количество, колкото лек аромат да усетя от него, някое по-сухичко така. Много е освежаващо в жегата а ако се въздържа от второ такова питие за вечерта, може да се каже че алкохол не съм пила, то колко да има в тия 50-тина мл вино... Grinning Номерът е да е много студено цялото нещо, тогава най-много усещам че има и вино в чашата Grinning
Първия път нещо друго бях планирала ама случайно открих този "коктейл", като омотах пропорциите, то пък взе че ми хареса Joy

# 31
  • Sofia
Моят освежаващ,разхлаждащ и успокояващ  “коктейл”за жегите е чаша вода с 20 капки мента,глог,валериан 🤪

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:01 от Doli

# 32
  • София
Нямаме топла вода. Съответно стоплих три кани, напълних легена догоре с вряла вода. Къпя се като взимам наполовина от врялата вода и разхлаждам на чешмата като допълвам. Насапунисала съм се, мисля си нещо, уморена съм, взимам вода, поливам се... И шок, и ужас. Вряла!!!! Добре че водата беше малко и не си полях лицето, а само рамото и малко от гърба. Толкова ядосана на заплеса си не съм била .... Бочко за след слънце е вълшебен, спаси ме, че друго нямах. Днес сутринта вече съм видимо по - добре.

# 33
  • София
С моя мъж взимаме кола под наем, защото един съсед ни счупи задното стъкло с камък, а трябва да пътуваме до морето.  Служителят ни обяснява, че трябва да я върнем чиста и пълна. А аз, мунята, питам:  Пълна с какво, с мидички ли?
Съответно момичето ме гледа ококорено и казва: Не, с гориво.
Муня отвсякъде, какво да се прави...

# 34
  • София
Аз си мислех, че съм останала последна Муня във форума, а вие нова тема сте подхванали и затова нямам известия. Благодаря, че сте творили и писали мунщини!

За да не съм съвсем офтопик. Вчера с щерката маахме гащи в района на площад Славейков ( София). Имах работа на няколко места там, а на нея взе да й писва и да се оплаква, че я мъкна с мен ( подкупът със сладолед не подейства). В един кратък миг, вероятно заради слънцето ( добре че е то да поеме вината) , през главата ми премина мисълта да я оставя да постои при баща ми на работата му ( също в района на Славейков)  на сянка докато аз обикалям. После си спомних , че той не работи там вече от много години, защото ... се пенсионира.

# 35
  • Варна/Благоевград
Много ми е забавна темата, през годините много ви чета, но горе долу рядко имам изцепки и не съм се записвала никога .
Сега обаче, ще се появя с гръм и трясък.

Трябва да си правя кръвна картина и урина за едни документи и снощи решавам, че така и така ще ходя, да взема да си пусна повече изследвания, дето ги отлагам от сума време.  Решавам днес да е деня, не ми се занимава да ходя до личната, викам ще си плащам, отварям сайта на лабораторията и почвам да пиша каквото си избера .

Това предисторията , отивам днес всичко точно ,след 2 часа излизат резултатите и ги проверявам ,излиза нещо малко завишено, чета в нета-няма проблем
Супер доволна ,че най накрая си пуснах изследвания за щитовидната жлеза ,които никога не съм изследвала , се потупвам сама по рамото,че най накрая се наканих да я свърша тази работа и ми се махна от главата .
Стигам до урината , пуснах някакъв супер разширен панел ,че разликата в цената с обикновената е няколко левчета , нали на изследвания ,като на изследвания ,като е гарга,да е рошава !

Всичко в граници и там  и стигам до последният ред "сперматозоиди в урината " долна граница 0, Горна 3 , аз съм 0
Позачудих се ....чета пак, същото пише ..... " Брей мисля си,колко много е напреднала вече тая медицина ! Ако бях правила секс снощи ,сега щяха да ми излязат някакви сперматозоиди , и като отида за документите, цяла София щеше да ме разбере, че съм правила секс, вечерта преди изследванията "
Минават ми след няколко секунди, някакви прозрения ,както общо има секс, сперматозоиди ,че да са ми и в урината , ама викам си пак ,Еми да ,тя медицина напредва ....😂,

Почвам да си правя някакви неща из вкъщи ,след 1 час пак се присещам за изследванията и си викам, колко съм смотана понякога ,какви неща изобщо мисля , то много им пука на хората, кога аз правя секс ,че да се притеснявам ,че ще имам сперматозоиди в урината ,сякаш за някой е изненада ,че на 33 правя секс ....

Продължавам да си правя нещата и след още цял час от никъде на мен ми идва най накрая прозрението, че това е за мъжете и само те могат да имат сперматозоиди в урината и естествено, че на мен ще ми е 0... и че това изобщо няма нищо общо с онова, което аз си мисля .....

Та така ,мили момичета ,внимавайте и не правете секс преди изследвания ,да не ви излезе някои сперматозоид в урината случайно

# 36
Пийнете по едно за Бог да прости моята муня комарка Joy
Омръзнахме си да се обикаляме една друга и рязко прекратих не съжителството... То чак жал ми беше колко е залюхана горката, един път не посегна да ме ухапе Grinning Сигурна съм че не беше мъжки комар, те изглеждат по-различно а и много не ходят на няколко етажа височина. А и те не обикалят всеки ден с часове трътката на домакинята си, очевидно чудейки се за чий са дошли Joy

# 37
За да не разводяваме тази тема, пуснах отделна за планетарния фасцит, заповядайте Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1672633
Коя планета куца? Марс или Венера? Wink))

# 38
За да не разводяваме тази тема, пуснах отделна за планетарния фасцит, заповядайте Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1672633
Коя планета куца? Марс или Венера? Wink))
Е, плантарен, ама засегнатите си знаят, няма да се объркат Simple Smile

# 39
Вие пък, точно в правилната тема е Joy Че то тук ако не си покаже заплеса човек... даже с разбиране ще го посрещнем Grinning

# 40
  • София
Вчера щеше да стане сериозна беля. Ама Господ пази хахавите бременни. Имам голям офис стол на колелца, едното падна и не мога да го сложа, чакам мъжът ми да се върне и да го постави. Имах много дрехи за нареждане и сгъване и реших да седна на него, защото ми е най-удобен. Кой да помисли, че без едно колело ще загубя баланс. В секундата, в която седнах, столът започна да се накланя назад. Висок и много тежък, т.е. ако падна, гарантирано ще ме остави с краката нагоре. Вчера влезнах в 9ти месец и не ми се мисли докъде можеше да доведе едно такова падане, все пак има още месец до термина. Но Господ ме опази. Бях приклещила стола между леглото и бебешкото легло, хванах се стабилно за кошарата и успях да се изправя, преди да полетя назад. На всичкото отгоре съм сама с 2те деца, мъжът ми се прибира довечера късно.
Предният ден се заключихме извън апартамента. Излизах с децата навън, забравих шапката на дъщеря ми и се върнах. Вратата не помръдна. Тя е с топка, има и райбер отвътре. По съвет на баща ми пробвах няколко мощни удара с рамо, все пак сега съм тежка категория, но не стана. Тъкмо се бях запътила да купувам отвертка, но мъжът ми звънна на един приятел, който дойде с жена си и с отвертка. Успя да вдигне резето, което беше захапало леко отвътре. Пожелах да ги почерпя в близкото кафе, седнахме, пихме нещо набързо. Аз ставам, слагам раницата, дето нося памперси и тем подобни и усещам как ме облива студена вода по целия гръб. Шишето с вода, уж затворено стабилно, някак се беше отворило и ми се изля по гърба.
Дано устискам без премеждия до довечера, по пода ни постоянно се търкалят колички и моторчета и изпитвам ужас да не се хлъзна, че и без това нищо не виждам от корема. Дъщеря ми вече не знам колко пъти я настъпвах.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 17:26 от vondito

# 41
Здравейте, дами! Наскоро открих тази весела тема и я чета с удоволствие да ми оправя насторението. И сега дойде моят ред да ви споделя моя мунщина.
Случка от вчера.Отивам след напрегнат ден да си взема пратка от Еконтомата до бензиностанцията срещу трамвайната ми спирка. Слагам си очилата за по-добро виждане и въвеждам първия код. Да, ама не... Пише грешен пин. Въвеждам и втория код  - същата работа. Въвеждам един след друг двата пина – пак грешка. Започвам да се изнервям. Отивам на по-сенчесто място да погледна в телефона да не би да набирам грешно. Започвям да се ядосвам. Как преди месец от него взимах и изпращах пратки без проблем?! Теглих му една майна и се прибрах. Отварям в гугъл да видя как се процедира и гледам, че на картинката не е същия. Викам си какъв по ягодите дефектен Еконтомат са сложили?!Решавам и излизам да пробвам втори път. Отивам с бодра крачка отново към него. И в този момент загрявам, че на него пише Box now... Започвам да се оглеждам къде тогава е Еконтомата. Виждам малко по-навътре в уличката друг ред кутии. Тръгвам радостно натам, гледам - пише „Самдей“. Къде, за Бога е проклетия Еконтомат?! Изнервена до краен предел влизам в бензиностанцията да питам. И един младеж любезно ми обясни като за дебил, да завия наляво след сградата и пак наляво и там се намира. Тръгвам натам и ооо... разгеле, видях го...открих го! За всеки случай го поогледах дали пише Еконтомат. Той беше. Както казва мъжът ми „Големо си Саше!“ / по Комиците/.
Днес имам да взимам още една пратка от него.Дано се справя вече без проблем!

# 42
  • София
Преди час:
Чувам във високоговорителя "метростанция  Сердика". Ииии, там трябва да сляза! Бързо! Изхвърчам миг преди да се затворят вратите. И... се оказвам на метростанция "Опълченска' Simple Smile
Миииии, чаках следващия влак...

# 43
Преглеждам новите теми, чета: Мусака с италиански котки. Втрещена, мигам на парцали и не вярвам на очите си, чета пак - същото, цъкам бързо да отворя темата и чета заглавието: Мусака с италиански нотки.
Редовно ми се случва това, като съм чела и на вас.Joy

# 44
Моят освежаващ,разхлаждащ и успокояващ  “коктейл”за жегите е чаша вода с 20 капки мента,глог,валериан 🤪
Хахахаха и аз откакто открих този коктейл, не го пропускам. Особено вечер, като си спя едно....😏

Общи условия

Активация на акаунт