Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 500
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Здравейте, на изпита днес в НГПИ постамента на детето е бил счупен и са й казали да рисува върху краката си…  нямало други.. това естествено малко или много е оказало влияние, да търся ли директорката, жалба, не знам, не е имала равни условия с останалите все пак!
Съжалявам за негативния опит на детето. И аз съветвам да подадете жалба. Даже апелирам горещо.

Това ме подсети да попитам кандидатите в Полиграфията пак ли са рисували на чин по двама?! И на няколко реда?

А в св. лука дали е имало деца на чин?

# 661
Цитат на: Амели , Доколкото разбирам от моето дете в НГПИ ,в залата, в която са били е имало деца на стативи и на чинове.link=topic=1672118.msg49922218#msg49922218 date=1751491187
Здравейте, на изпита днес в НГПИ постамента на детето е бил счупен и са й казали да рисува върху краката си…  нямало други.. това естествено малко или много е оказало влияние, да търся ли директорката, жалба, не знам, не е имала равни условия с останалите все пак!
Съжалявам за негативния опит на детето. И аз съветвам да подадете жалба. Даже апелирам горещо.

Това ме подсети да попитам кандидатите в Полиграфията пак ли са рисували на чин по двама?! И на няколко реда?

# 662
Амели, ще мога да ти отговоря довечера, като осъществя контакт с Викинга.  Не се е оплаквал от условия и обстановка.
Всички се оплакваме от чакането Simple Smile

# 663
Цитат на: Амели , Доколкото разбирам от моето дете в НГПИ ,в залата, в която са били е имало деца на стативи и на чинове.link=topic=1672118.msg49922218#msg49922218 date=1751491187

Да, имало е.
Директорката днес ми обсни, че ще направят сериозна забележка на квестора, но с това разполагали и това, че детето е било без статив и без чин.... щели да ми напишат извинение! Също така 5 мин по-късно ми обясни, че отишла да провери и стативите били според изискванията им и не били счупени!

# 664
ужас е това , оставят ме безмълвна, даже не знам как се реагира в такава ситуация

# 665
Здравейте, искам да попитам дали вашите деца са рисували драперията в НГГПФ? Според моето дете са им казали изрично да не се рисува. В Приложните не е имало драперия. Днес в Художествената вероятно ще има. Според вас, трябва ли да се рисува или не?

# 666
Някой с информация какво са дали днес в НУИИ?

По принцип не е задължително да се рисува драперията.

# 667
Чакам да се обади детето. Така се беше депресирал от тия плодове.. сигурно никога повече няма да яде дори под формата на плодова салата.

# 668
[Споделете, моляяяяя 😀
quote author=I♥M♥V♥ link=topic=1672118.msg49923750#msg49923750 date=1751535932]
Чакам да се обади детето. Така се беше депресирал от тия плодове.. сигурно никога повече няма да яде дори под формата на плодова салата.
[/quote]

# 669
Моята пък на естествените тела е най-добра, обаче рече и отсече, че в НУИИ не иска и това беше.
Иначе някой беше питал по-горе как са ги подредили във Фотографското, не беше очарована никак, цитирам “бяхме г*з до г*з, 20 деца в една супер малка стая, мястото стигаше буквално колкото са си сложим фазерните подложки”. От НГПИ беше доволна, ама донякъде е пристрастна, защото тя реално иска само там, та гледа с розови очила.

Има ги вече оценките на Фотографското. Стискам палци на Викинга 🤗.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 14:09 от jaded

# 670
Брех, че са бързи тази година! Чакаме да прочетем добри новини. 😀

# 671
Винингът - 4,75 ... много назад. Цвете, кубове и шише са рисували днес.
Нещо се депресирах..
Къде им изчезна на тия таблицата... егаси сайта.

# 672
  • София
Сайта на фотографското е забил,много трудно влязох, но не видях никакви резултати(освен тези по БГ).

# 673
Имаше качени резултати, но после изчезнаха. Успях частично да сваля. Дайте номера входящия да видя, дали е сред запазените.

# 674
  • София
Имаше качени резултати, но после изчезнаха. Успях частично да сваля. Дайте номера входящия да видя, дали е сред запазените.
Пиша на лично. Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт