Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 991
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Входните нива почти минаха. Програмата им е отвратителна - имат по n на брой разказвателни предмета всеки ден. Изобщо доста гадна година се очертава. Историята е 4 часа на седмица+2 география+2 биология+2 химия и всякакви други предмети, а математиката и физиката (които по принцип са ни профили) са на минимум часове.
За МОН няма да кажа нищо, защото... Нямам спомен 10 клас да сме учили по толкова часове на ден и то поне да има някакъв резултат, а то накрая - нищо. Много ще се ядосвам тази година предчувствам.

# 451
Младежът има два часа физика този срок. Математиката е 2 часа ООП плюс 2 часа ИУЧ, така става прилично. Часовете по история обаче за мен са твърде много.

# 452
  • София
Съвсем ви изпуснах. Влязох само да видя да не е насрочена среща. Ама няма Sad
РС ще имаме другата седмица. В това училище имам дете за осма година и не знам кой път ми насрочват РС на рождения ден. Така че да си знаят защо съм ядосана.
Скрит текст:
Иначе има промяна в нашто училище. Явно са започнали да четат наредбите и да пробват какво ще стане ако направят обратното. И не само да го направят, ами и да го окрекат. Съответно аз като лудите им се нервирам. Обаждам им се. Те ми се нервират... и така.
Да ме пита човек защо ми пука. Май нормално е да си взема пуканки, да седна на първия ред и да им гледам сеира.

# 453
  • Mars Hotel
След последния пост на Вампи искам среща. Smile Да чуя какво става в нашето училище.

# 454
  • Майничка
Тази година ,"обществените" и "природните" науки са им за последно. Догодина - само ако ги изберат като профил.

# 455
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тази година ,"обществените" и "природните" науки са им за последно. Догодина - само ако ги изберат като профил.
Този момент в 11 клас е най-хубав. В повечето случаи всъщност започваш да учиш това, което наистина те интересува.

# 456
  • Майничка
Или пък за което не ти дреме, но ще го избуташ леко и няма да ти трябва.

# 457
Входните нива трябва да се направят до 7 октомври, и не трябва да са повече от едно на ден. Дъщеря ми миналата седмица прави по английски, тази изпуска две, които ще прави в някой час другата седмица. На лагера другите играели вечер на карти, тя попълва контурни карти и учи. Чак ми иде като се върне, да и дърпам ушите.

# 458
CC1 ,това за входните нива при нас не важи днес са правили по-химия и английски език ,вчера по-История и философия общо взето до края на седмицата може и да прекарат всичките предмети😀 добре,че утре го обявиха при нас не учебен ден ,че поне утре да не правят 😂😂

# 459
Ми то като ви чета, чак сега разбиром защо на сърдитка не и дреме ни за оценки, ни за повечето предмети.То май наистина така е най - добре, седиш и чакаш търпеливо да дойде момента, когато ще се учи по това за което са те приели.

Гери, въпросче, ако отсъствието не е вписано в момента, може ли да се нанесе примерно тази вечер, утре или вдругиден.

СС1, остави го детето на мира, ако ти домъкне нар, тогава ще и пилиш защо не е учила, сега като го прави се сърдиш. Аз мойто рядко го виждам да отвори тетрадка или учебник. И като казвам рядко, наистина е тъй. Отваря само за да си погледне нещо, или да направи пищоф.

Относно заявките, уч - ката по АЕ им казала - аз няма да съм като г - жа ...., при мен ще се учи, бля, бля, бля, нямала да пише на дъската или да ги вдигала тях, за да пишат те. По БЕЛ пък и казала още първия час - тази година няма да отсъстваш, дори и да си леко болна, ще идваш, и на НВО - то задължително ще идеш. Как ли пък не.
За входните, при мойто сръдливо дяте, постоянно правят промени. Вече се обърках в кой ден по какво ще правят. Засега се очертава един малък хаос.

Бокси, каква е причината, може би патронен, илиии.

# 460
Вчера е правил три входни - история, ИТ и физика. Миналата седмица прави по география. Дотук две петиции - по физика и география. Доволен е. Май само по математика първо ще правят преговор и после входно. Той се ядосва, че в училище нищо не правят. Вика, цял час за три елементарни задачи. С нова учителка са, защото тяхната се пенсионира най-накрая. Той много си я харесваше, обаче не може да понася новата. Тя им е замествала, така че има впечатления от нея.

# 461
  • Майничка
Няма нормативно ограничение за брой входни в един ден. То е само за класни и контролни.

Тони, принципно може, ако няма ток, нет или дневникът е забил. Тънкият момент е, че ученик и родител могат да оспорят и тогава се стига до камери и т.н.

# 462
Гери, значи да се молим със сърдитка да не и го пише, иначе ще трябва за един уч. час да искаме бележка от ЛЛ, ужас.

# 463
Привет!
ЧРД на всички,които са пораснали!Нека имат много здраве,щастие и късмет!:guitar:
РС мина,нищо конкретно и ново,както се казва по протокол.
Моят изпусна 2 входни,защото е болен,а от днес и сестра му, и аз.В същото време школо светна с първата оценка :Stuck Out Tongue Winking Eye

# 464
  • София
В училището на дъщеря ми днес им разказвали за профилите, които трябва да изберат за 11ти и 12ти клас. Можело да изберат 1 предмет, но ако имало много желаещи за него, отиваш на друг, който ти предложи класната и гледали успеха, тези с висок успех влизали първи по желанията им, другите където успеят.

Общи условия

Активация на акаунт