За или против легла за почивка в офиса

• 4 166
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Колко сложно е устроен човек - хапне, пийне и му се приспи Laughing

# 16
Е като работиш от вкъщи си си вкъщи . Различно е . И аз работя в офис и няма да откажа диванче , но в края на краищата сме дошли да работим , а не да спим . А и ще ми е неприятно като дойдат хора .

# 17
  • София
Ами ние имаме - диван и две ъглови легла в стаята за почивка. Работим на 12 часови смени и нямаме фиксирана обедна почивка. Ако по обяд има работа, работим без да мрънкаме. Колектива е смесен, някои си имат от еднократните чаршафи да си сложат на възглавницата, други май така полягат. Стаите не се заключват и всеки може да влезе по всяко време. Не съм забелязала да е пренаселено, то аз  и не ги ползвам де, предпочитам да хапна с колежка навън. Лежащите  ядат сандвичи по бюрата си, почиват когато има възможност, не ни натоварват като ги няма. Имаме ги заради нощните смени, да може за по един час да полежи човек пред телевизора и да избистри малко главата си .Нощните смени не са за отбиване на номера, работим на пълни обороти.

# 18
  • София
Ако са смени по 12 часа, може.
Но ако е нормален офис с 8.5 часа работа - няма смисъл.

# 19
Ако човек прави нощно дежурство -да. Нормален офис - хайде стига де, размечтахте се. А баня с теляк не искате ли, да ви изтърка гърба?

# 20
  • София
В офис.. ако работя бих държала на 2 неща - качествен и удобен стол, бърз компютър.

Легла за почивка.. някак нехигиенично ми звучи и не е моето. Помещение за отдих по-добре ми се струва.. човек има нужда да "рефрешне", за да може да продължи да върши работните си задължения.

# 21
  • Далечният изток
То е по-скоро за свободни професии, като мен например, която съм сама в кантората и когато поискам, мога да ударя ключа и да полегна, а и ще си го ползвам само аз Simple Smile
Отдавна обмислям да си сложа едно диванче в кантората, но все пак и аз не искам да си развалям дисциплината Grinning А го обмислям, защото живея и работя в различни градове и като няма как да се прибера до вкъщи за почивка, да си почивам в офиса...

# 22
  • Пловдив
Аз ако съм на тебе, отдавна да съм си сложила. Какво е това, да си си на собствено място и да няма къде да се опънеш. Wink
Поне фотьойл за отпускане, ако не диван.

# 23
От хигиенна гледна точка не ми допада идеята. Ако ще е диаванче да е персонално. Simple Smile

# 24
Тъкмо вчера изпрах служебното одеало, че чак се беше вмирисало. то май освен аз да го взимам за пране, друг не го прави. Имаме диван, 12 ч смени, нощем при късмет се придремва ок 3 чАса

# 25
Ако ще има нещо, по-добре мека мебел с размери като да полегнеш. Не за сън, ами гледам колежките, коя в цикъл, коя а главоболие, имат нужда да затворят очи за малко, не да заспят за часове. Даже на мен, дето по принцип съм по-корава в това отношение, понякога ми се иска да се оттегля от работния стол на някое по-удобно място за 15-20 мин.

# 26
  • София
Аз се опъвам криво ляво на два стола като няма работа.

# 27
  • София
А баня с теляк не искате ли, да ви изтърка гърба?
А, чак толкова не. Но един масажист да ми разтърка раменете и врата, ще ми дойде идеално. Grinning

Когато бях бременна, шефът ме караше да си лягам по обяд на дивана в заседателната зала, но тогава не чувствах нужда и не исках. Обаче преди мен друга бременна колежка си подремваше около час.

# 28
Аз съм ЗА.
Понякога имам нужда малко да се изпъна. Особено при толкова седене по цял ден е добре за перисталтиката да се смени положението.

# 29
Самата мисъл за лежа на някакво място, където и други го правят ме отблъсква.
Може би наистина за нощни смени или тежка работа има смисъл. За нормална офисна работа не ми се струва добре.
На старата ми работа имахме диванчета, кресла, тип “плажни столове”. За почивка е напълно достатъчно. Даже имаше масажен стол с жетони за истински релакс. Това е също много полезно.

Общи условия

Активация на акаунт