RYANAIR - 26

• 40 225
  • 762
  •   2
Отговори
# 690
  • на село
Може да не се вгледат в документа и да не разберат, че е шофьорска книжка, а може и да направят проблем - неслучайно при регистрация важат само лк и паспорт.

Не знам защо в България се подценява притежанието на паспорт. Аз винаги пътувам с лични карти и паспорти, като ги слагам на различно място - в случай, че нещо се загуби. Така нямаше проблем, когато мъжът ми си изгуби лк на едно летище. На чат променихме данните и пътува с паспорт.

# 691
И аз винаги пътувам с л.л. и паспорт .
А снимка на телефона на едното от двете неща не върши ли работа в краен случай?

# 692
Предстои ми полет с Раян в сряда.10,30.Оправиха ли проблема с опашките , някой да е летял тези дни?

# 693
  • софия
Днес сутринта беше спокойно,минаваше се бързо.
Моля за съвет,защото нещата се случиха бързо и не знам какво да правя...
Днес трябваше да летим до Катания,но полета беше със закъснение-първо 1 час,после 3 часа и накрая евентуално довечера...
Обаче,ако го хвана него,изпускам резервацията в Таормина,защото толкова късно няма превоз до там.  Мога ли да искам някакво обещетение и за платени,но неизползвани резервации?
Направо не съм на себе си,тази ваканция беше чакана и желана,а сега този изгубен ден я проваля.

# 694
В темата за Сицилия писаха за лошо време и пренасочени полети, ако е такава причината няма да ви обезщетят.

# 695
  • Milano
Ситуацията над Италия днес:

# 696
  • софия
В темата за Сицилия писаха за лошо време и пренасочени полети, ако е такава причината няма да ви обезщетят.
¿Писаха,че е техническа повреда,но после ми изчезнаха известията.

# 697
  • Milano
При вас е много време.
Няколко други полета по време на бурята са излетяли с 2-÷3 часа закъснение.

# 698
  • софия
При вас е много време.
Няколко други полета по време на бурята са излетяли с 2-÷3 часа закъснение.
16 часа е закъснението,ако излети изобщо.

# 699
Авиокомпанията прекратила ли е полетите до Братислава? Дестинацията фигурира за избор, но не излизат никакви полети.

# 700
  • София
Авиокомпанията прекратила ли е полетите до Братислава? Дестинацията фигурира за избор, но не излизат никакви полети.
Братислава е сезонна дестинация. Полети излизат до 1 ноември.

# 701
Това не го знаех, благодаря. Бях останала с впечатление, че са през цялата година.

# 702
Те и за лятото догодина нямат полети, може да се отказват... А може и още да не са определили разписанието.

# 703
Полетът от София до Братислава не беше сезонен, явно вече ще е.
Прави ми впечатление, че много малко полети на Райънеър са с нормални и удобни часове на излитане, та да не се губи цял ден.

# 704
Ами по принцип нискотарифните летят от забутани летища, по кофти време, без ръкав, а пеша, или авробус заради по-ниските такси. Освен където, като София, летището е единствено.

Общи условия

Активация на акаунт