Първокласници 2025/2026 - тема 1

• 5 849
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the stars
В петък прибира раницата с папките по БЕЛ и Математика. Отделно, в школо отбелязват домашните, нищо, че са изпълнени на занималня + госпожата пише всекидневно във вайбър групата за отсъстващите какво е взето.

# 121
И нашите се пускат в школо, нещо с Вайбър не потръгна. Е ние сме с върлуващия вирус. Не подмина. Оставям я от утре.

# 122
  • Beyond the stars
И нашите се пускат в школо, нещо с Вайбър не потръгна. Е ние сме с върлуващия вирус. Не подмина. Оставям я от утре.

Наш младеж нещо се пробва да подкашля тази сутрин, та ще видим до довечера накъде какво ще излезе.
Тъп въпрос, ама до сега в градината давахме хартиени бележки - електронната може ли да е със задна дата или трябва в първия ден на отсъствието да се отиде да се издаде ?

# 123
От първи ден на остъствието мисля пуска се  и лист от ЛЛ+бележка щъм школо. Поне така бе миналата година при големия.

# 124

Наш младеж нещо се пробва да подкашля тази сутрин, та ще видим до довечера накъде какво ще излезе.
Тъп въпрос, ама до сега в градината давахме хартиени бележки - електронната може ли да е със задна дата или трябва в първия ден на отсъствието да се отиде да се издаде ?
При нас ЛЛ пусна ел бележка на втория ден от отсъствието. На първия ден детето беше с много висока температура и няма как да го влачим. Не е имало проблем в Школо. Но лекаря го уведомихме на 1ят ден, какво е положението на детето.

# 125
  • на 4-ия етаж до асансьора
И при нас в Школо постоянно пускат домашните / независимо,  че се пишат в занималнята/. Оценки и отзиви също регулярно се пускат. Нямаме обща вайбър група с госпожите. Столът е 50/ 50 му харесва. Но поне едно от яденетата за деня изяжда + хляба та съм спокойна. Тъпча кроасани, солети, плодове и зеленчуци в раницата за веки случай...и те така - изяжда се. И да се оплача, че синковеца пише като невролог с дългогодишен опит /пишещ с лявата си ръка,  която не му е водещата - това невролога не дребния/.🙃🙃🙃

# 126
  • София
И аз се отчитам: Домашните ги пише в занималнята, но през уикендите й давам да се поупражнява върху нящо, което виждам, че я е затруднило (или тя самата ми казва кои чингелчета са й трудни и иска да ги напише 2-3 реда). Като цяло в момента й е малко скучно, тъй като имаше доста добра подготовка в детската и началото сега й е малко безинтересно. Иначе виждам, че много се старае, харесва ми как си подрежда всичко и си личи, че се старае да пише красиво. До кога ще е това обаче... Божа работа Simple Smile
При нас БЕЛ и Математика се носят и връщат всеки ден и аз реално виждам до къде са стигнали, какво са взели, какво предстои. Ние сме с АдминПлюс и там качват всеки ден темата на урока.
За храната - изцяло я приготвям аз, колкото и да ми е трудно, тъй като девойката е ужасно капризна и това да яде в стола, осначава да стои гладна.

# 127
При нас също пишат домашните в школо и може да се провери дали са написали всичко в занималнята.
В стола на нейното училище предлагат и сутрешна и следобедна закуска освен обяд. Всичко поръчваме и плащаме онлайн и после с карта си вземат поръчаното. Много е удобно така.
Започна да ходи на народни танци и китара с голямо желание дано е все така.

Общи условия

Активация на акаунт