Опит с флиртове?

• 7 999
  • 232
  •   1
Отговори
# 210
За мен идеално е 180 или малко отгоре. Иначе ставаме приблизително еднакви на ръст, ако съм с обувки на ток.

# 211
със 180 насевер ще е нисък Simple Smile не значи нехубав Simple Smile

кой е дъртия?

# 212
Е, съобразявам се и с моя ръст все пак. С по-голяма разлика едва ли би било толкова хубаво (не само естетически).

# 213
  • София
От показаните никой не ме грабва. Може би Нойер лекинко, но нещо има във всички, което не ми харесва.
Ако бях с 30 г. по-млада и свободна, щях да се пробвам с Дамяно Давид евентуално.

# 214
със 180 насевер ще е нисък Simple Smile не значи нехубав Simple Smile

кой е дъртия?

Първия линк

# 215
Fever Ray ами не си съгласна значи нито с мен , нито с експерта, нито с интелекта. ОК . Дай ти няколко линка със твои фаворити.

# 216
Само да напомня, че има тема за красиви мъжки лица. И всички до едно са на сълзливи младежи с телешки погледи.

# 217
Само да напомня, че има тема за красиви мъжки лица. И всички до едно са на сълзливи младежи с телешки погледи.
  Но според предното ти мнение женските трябва да се такива. Включвайки кикот и става флирта  Или не съм те доразбрала ?
В същност от твоето мнение тръгна това с красотата и очите и гърдите и пр.

# 218
Казвам, че моето виждане за това какво е мъжка красота драстично се разминава с това на аудиторията.

# 219
  • Далечният изток
Нормално, мъж си. Жените по друг начин гледаме на мъжете.
Брадли въобще няма да го върна Grinning И на ръст ми е идеален.

# 220
  • София
Грозния италианец с брадата и татусите. 😁 И е висок. Вече съм така:

Вероятно в негово присъствие ще си глътна граматиката и ще гледам лошо.

# 221
 висок e Simple Smile Größe: 1,96 m И знае как да взриви публиката. Гледа ли го след сигнала за края на мача Simple Smile

# 222
  • София
Я дай видео?
Майко, ама той е вратар. Леле, защо ми го показа. Отдавна не бях имала celebrity crush.

# 223
  • София
Белла, дадох по-горе пример.
Понеже видях много футболисти, да кажем, че Върджил Ван Дайк ми допада (въпреки ужасяващият си ръст от 195 см., но пък с невероятната комбинация от бял баща и майка от смесен африканско-азиатски произход), но линкове няма да давам в тази тема, че тя е за флиртове, а аз от има-няма 32 години флиртувам само със съпруга ми. Постоянно. Затова не ми се флиртува с други хора вероятно.
Донарума ме изненадва, че е толкова харесван, но пък е невероятно добър вратар и много страдах, когато напусна Милан (ние сме невероятни фенове на италианското първенство и със съпруга ми единственото нещо, по което не сме на едно мнение, това са футболните ни пристрастия по линия Интер-Милан). Не харесвам твърде високи мъже. Аз съм висока, но никога не съм се заглеждала по някой над 185 см.
Жената на Донарума е симпатично миньонче.

# 224
  • София
Казвам, че моето виждане за това какво е мъжка красота драстично се разминава с това на аудиторията.

Ами нормално... жените гледат на мъжете (и) като на сексуални обекти, ти надявам се - не Joy

Общи условия

Активация на акаунт