Опит с флиртове?

• 8 006
  • 232
  •   1
Отговори
# 120
Никъде не съм казала, че ги е взела от служебна документация, а че позицията ѝ предполага да ги има. Просто изключих, че всъщност може да го вземе и от вабър групата ни, където телефоните са видими и се ползва за извънработна комуникация. Предложението да пише в тая група е абсурдно!

Значи заключението е, че колежката е развратна глупачка, която злоупотребява със служебно положение и осъществява тормоз, чудно!

Няма да коментирам повече, вие тука сте неповторими!

Хубава вечер!

# 121
  • София
Ти така я описа.

# 122
Стига с тази сладоледена тема, направо “байгън”.

# 123
  • София
Анонимна, по-скоро вземи мненията тук като показател какво може да си помислят и хората в работния ви колектив. Защото ако на някой тук му е хрумнало, може и там да им хрумне. А там вече ситуацията е различна, не е просто чешане на езици. Аз не мисля, че колежката ти е такава, мисля че вероятно има някакви симпатии, които я вкарват в сконфузни и излишно преекспонирани ситуации. Но има един израз, че впечатлението е всичко, а какво впечатление може да направи и кой колко ще си развихри въображението, както и темата показва, е нещо съвсем отделно от нея.

# 124
Абе добрия адвокат и наведен надолу поглед ще докаже, че е тормоз.
Тук все адвокатки се събрали, анонимната явно го знае и затова е анонимна Simple Smile
Но и като такава я разкостиха Simple Smile
Няма оправия...

# 125

Значи заключението е, че колежката е развратна глупачка, която злоупотребява със служебно положение и осъществява тормоз, чудно!
Ми, да. Такава е. Или поне прави впечатление за такава. Ако бях аз /жена/ и мъж ми направи подобно нещо, бих го сметнала за тормоз, да. Още повече, как ми е намерил номера?!?? И ако се.повтори, ще подам жалба по веригата нагоре. Недопустимо е подобно поведение на работното място. Личните терзания и неудовлетворения и щтения, у вас си!

# 126
Ми, да. Такава е. Или поне прави впечатление за такава. Ако бях аз /жена/ и мъж ми направи подобно нещо, бих го сметнала за тормоз, да. Още повече, как ми е намерил номера?!?? И ако се.повтори, ще подам жалба по веригата нагоре. Недопустимо е подобно поведение на работното място. Личните терзания и неудовлетворения и щтения, у вас си!

Ама верно ли? Как го реши? Не видя ли, че имало обща Вайбър група, да Анонимен трябваше с това да почне, а не със служебното положение, но не мислиш ли, че си малко крайна? Аз съм в почти подобна ситуация и я разбирам колежката на авторката. Когато си се женил рано, имал си мъж простак, който един жест не е направил за теб за 10&15 години и всичко, дори и пакет солети, могат да ти се сторят като специално внимание. Виж го и от тая страна!

Сигурно ще съм единствената, която не смята така, струва ми се, че не четете с разбиране. Или когато човек не е преживял подобно нещо, няма как да го разбере. Когато не си получавал жестове, дори и просто един букет цветя, такива неща ти се струват необичайни, необясними, още повече, както колежката на авторката има и някакви симпатии е напълно нормално да се обърка, а вие я изкарахте, каква ли не. Поставете се в чуждите обувки просто.

Сбъркала е, не е трябвало да пише, ама не защото това е тормоз, а защото е нямало нужда, а и не знае дали и е обвързан мъжът. Ама го е направила и какво от това? Предлагала се била! Как? Толкова ли ни е изкривено ежедневието, че израза "да се реванширам" означава самопредлагане? Не е добре ако е така, оставете сладоледената драма....

# 127

Няма страшно, на пчеличката Мая номера никой няма да го намери.
Най-вероятно защото и никой не го търси.
Я кажи от кога не си подарявала по 2 литра сладолед? Wink

# 128

Ама верно ли? Как го реши? Не видя ли, че имало обща Вайбър група, да Анонимен трябваше с това да почне, а не със служебното положение, но не мислиш ли, че си малко крайна? Аз съм в почти подобна ситуация и я разбирам колежката на авторката. Когато си се женил рано, имал си мъж простак, който един жест не е направил за теб за 10&15 години и всичко, дори и пакет солети, могат да ти се сторят като специално внимание. Виж го и от тая страна!

Хахахах виждам го. Даже го живея. 16години имах мъж такъв. И съм сама сега. И кво... Да ходя да се свалям на всеки, който ми направи мили очи хахахахха ми то сто човека са тия... Или да си въобразявам някакви неща... ОМГ имайте малко самоуважение, моля ви. Не принизявайте жените до това да си търсят поредния тъпкач... Wtf 😒 и то с цената на работата си. Ужас и безумие... Да си отваря краката там дето си вади хляба и две деца имала да издържа... Пълен леш... Кво да очаква... Поздравления Rolling Eyes

# 129
Тази тема много ме замисли .

# 130
Хахахах виждам го. Даже го живея. 16години имах мъж такъв. И съм сама сега. И кво... Да ходя да се свалям на всеки, който ми направи мили очи хахахахха ми то сто човека са тия... Или да си въобразявам някакви неща... ОМГ имайте малко самоуважение, моля ви. Не принизявайте жените до това да си търсят поредния тъпкач... Wtf 😒 и то с цената на работата си. Ужас и безумие... Да си отваря краката там дето си вади хляба и две деца имала да издържа... Пълен леш... Кво да очаква... Поздравления Rolling Eyes

От скоро си сама Maia след две-три години ще е малко по-различно и за теб. Аз също казвам, че мъж не ми трябва, ама и тука никой не е писал за тъпкачи. Дори и след лошия опит има хора, които все пак им се иска да намерят точното внимание, колкото и да го отичат. Сам е добре, хубаво е да си си самодостатъчен, но е още по-добре да има някаква споделеност, а не всичко да преживяваш с.ам. Ще видиш, има време. Не реагирай толкова рязко. Ама темата изобщо не е за това. Наистина понякога тук положението е направо да съжалиш, че си попитал нещо.

# 131
Няма лошо да търси каквото си иска, но не и на работа. Не е професионално най-малкото. Още повече да вземаш телефон на човек, който сам не ти го е дал. Затова реагирам остро. Некоректно е, айде по-леко да го кажа.

# 132
  • София
Нека си търси от каквото се нуждае, но не агресивно и без да има насреща интерес.
На някои не ни се е налагало да сме чак толкова загорели, но сме били и от страната на преследвания, и от страната на човека до преследвания, и на работодателя. И то, понеже някой бърка доброто отношение с чувства или колегиалното общуване му събужда желание и за друг тип общуване. Вярвай ми, но отстрани е грозно и тъжно, меко казано.

За това с Вайбър групата анонимната се сети услужливо след коментарите, че е незаконно. И чат група да имат, не е редно извън групата и в извънработно време да бъде притеснявам човек, който изрично не ти е дал позволение. Професионална етика му се казва и се спазва принципно от хора, които гледат сериозно на работата си, а не са там за забавление или да си търсят гадже.
Човек на около 40, който купува за вкъщи по няколко кутии някакъв много специален сладолед от другия край на града, надали е свободен и надали го купува за 80-годишната си майка.

# 133
Оф хора, хайде вече стига с този сладолед честно. Чак не мога да повярвам колко време се обсъжда.. пък добре тръгна темата.

# 134
  • София
Във всеки случай, хубавият флирт е хубаво нещо. Малко недоизказано, изпълнено с надежда, сладко нещо, има ли нещо или няма нищо - нещо като фунийка сладолед. 😁

Общи условия

Активация на акаунт