Опит с флиртове?

• 8 000
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
Че то пък това не е ли по-лесно?
Аз мисля, че трудното е да намериш някой, с когото да имаш семейство/деца. Иначе като нямаш зор за това, изискванията не са особено големи. Поне аз така си мисля, де.

# 166
BigCityNights Simple Smile При мен е 23 .  Спокойна съм и без това няма интрига, няма вълнение . Намериха се двама с еднакви изисквания Simple Smile Търсят се пък ... не се искат ? Типично. Умряла работа.
Аз ще ида да си взема детето от у-ще , че си го имам Simple Smile

# 167
Че то пък това не е ли по-лесно?
Аз мисля, че трудното е да намериш някой, с когото да имаш семейство/деца. Иначе като нямаш зор за това, изискванията не са особено големи. Поне аз така си мисля, де.

В случая искаме нещо с перспектива за повече. Ангажираща връзка по твоята класификация.

# 168
Аха, ясно.
Успех.

# 169
Ама вие да не би да се намерихте Simple Smile
А, не е само да не иска деца. И други изисквания имам. 😉 Например да бъде на възраст между 40 и 50. Сериозно.

# 170
Ама вие да не би да се намерихте Simple Smile
А, не е само да не иска деца. И други изисквания имам. 😉 Например да бъде на възраст между 40 и 50. Сериозно.
подозираш го че е пубер или някакъв дядка ?

# 171
Никого не подозирам в нищо. Не мога да знам някой непознат във форум какъв е всъщност.

# 172
ясно. просто не си паснахте. добре.

# 173
Да оставим тоя сладолед най-сетне. Кажете кога последно флиртувахте и какво стана.
Хиляда девет стотин и балканската война.
Станаха две деца.

# 174
Да оставим тоя сладолед най-сетне. Кажете кога последно флиртувахте и какво стана.
Вчера.
Опит от мъжка страна. Пресякох.
И предната седмица.
Реши, че сме имали връзка. По чат. И съм "захвърлила тези красиви отношения на боклука".
А аз дори не съм спала с него.
Винаги има драми покрай мен.
Ограничавам комуникациите с мъже.

# 175
За мене схемата е приятелство, секс, неангажираща връзка, ангажираща връзка, сериозна връзка. Вече до кой етап ще се стигне, никой не може да знае.
Е чакай, как приятелство първо? То станеш ли веднъж приятел на една жена, после като си поискаш секс ще чуваш само "нека си останем приятели", "да не си разваляме хубавото приятелство" и т.н.
По-скоро след запознанството има разклон на пътя: или поемаш към приятелството, или към романтичните отношения (и вече в тях докъдето стигнеш).

# 176
  • София
Що да няма приятелство първо? С мъжът ми имахме точно приятелски отношения почти 3г преди да започнем други отношения. Много пъти сме си говорили, че за нас това беше ключово преди да станем двойка. Няколко двойки колеги имаме, които също първоначално тръгнаха само от приятелски отношения (за по 3-4, та дори и над 5г някои) и сега са създали прекрасни семейства с по 2-3 деца.

За това с искането на секс и “да си останем” само приятели е ясно, че привличането е едностранно. Имала съм такива моменти, ама е било с мъже, с които флирт не е имало, нито приятелство, а просто някакво познанство, ама те явно приемат “здрасти”, “чао” и такива любезни изрази за приятелство и видиш ли били friendzone-нати.

# 177
Всичко има. При всяка двойка има специфична динамика на развитие на отношенията според личност/характер.
Едни обичат да го карат по-кротко и постепенно, други са по-експресивни и импулсивни.
Рецепти няма.
Ако антенките са една честота, тогава всичко работи.

# 178
Няколко двойки колеги имаме, които също първоначално тръгнаха само от приятелски отношения (за по 3-4, та дори и над 5г някои) и сега са създали прекрасни семейства с по 2-3 деца.
Аз не вярвам мъжът 5 години да не е харесвал жената, пък после да му е просветнало. Тя да не е станала по-млада, по-красива през това време? Той си я е харесвал отначало, но не е искал "да си развалят приятелството", може би се е страхувал да не му откажат ако си поиска.
А тя през тия 5 години едва ли е стояла на сухо - имала си е друг, вероятно даже няколко, а нашият е чакал в засада да му се отвори сгоден момент та да направи крачка. Не ми е мъжка постъпка това.
Но не казвам, че няма и такива семейства. Даже и аз познавам.

# 179
Е аз не съм имала предвид приятелство с години или супер близки приятели и пр. По-скоро се опитвах да опиша с една дума като приятелски разговори и срещи и преживявания, смисъл, че си говориш като с приятел, а не тип флиртуване и побутване и мятане на коси и бла бла. Просто се опознаваш приятелски с човека и вече от там ако ти допадне в разсъждения, светоусещане, интереси и пр. минаваш на другата стъпка. Аз не мога да изпитам привличане към някой без да го познавам. Някои хора сигурно могат и затова им е достатъчно флирт, свалка и готово. Ама хора различни, при някои не става така.

Общи условия

Активация на акаунт