Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 771
  • 414
  •   1
Отговори
# 240
Довършете новелата и я дайте на някое издателство, с парите ще си довършите къщата.

# 241
Има си начини да и следи комуникацията в реално време и дори не са нужни някакви хакерски умения. Така че го приемете за вярно без да се чудите

# 242
Иначе, който иска, може да вярва в Дядо Мраз.
По твоята логика дядо Мраз съществува, защото аз пък познавам няколко мъже, които разведоха омъжени самотни жени и вече имат сериозни отношения и деца с тях.
Аз познавам един какво си обаче не е критерий, защото има още много, които нито ти, нито аз познаваме.
За мъжете по мои впечатления бракът не е толкова голяма пречка. Пречка за вас са децата от друг мъж, а тук такива няма

# 243
...
В същото време си пише с Колегата и си разменят сексуални намеци, че даже и ще излизат тази вечер. И Ви говоря за писане нон-стоп. Превъртах назад да видя, ами то излиза, че днес е почнала работа в 9 сутринта и следващите 3-4 часа, включително в момента си пишат. Това момиче не мисли ли да работи нещо Grinning

А как така я следиш какво си пишат с тоя мъж?
Знаеш нейния код и надничаш в телефона й, и тя ти е позволила това? Не вярвам.
Или си й инсталирал нещо и тя хабер си няма.. щом и през работно време й преглеждаш комуникацията, тоест когато физически е далеч от теб?
Знаеш, че нямаш право, нали?

# 244
Ъъъ, току що прочетох последното за писаниците.

1) Ако трябва да се ровиш в нечий телефон, отпиши го - вече има проблем.
2) За теб не знам, за мен това е изневяра.

На 1 и 2 бих си тръгнала. Ти трябва да решиш как възприемаш цялата тази история с писаниците, окей ли си и ако не - просто се разделете. Това писане със странични хора е страшно грозно

# 245
  • Варна
Здравейте! Как сте? Надявам се да се радвате на слънцето?

Ето още порция да се посмеете на моето нещастие.

Днес рано имах разговор с нея. Наложи се да я закарам до болницата за едни изследвания. (разделени, ама на мен първо звъни; баси балъка, дето съм)  Каза ми, че тя иска да останем сами и да си обърнем внимание всеки на себе си, физически и психически, даже ми каза, ако искам да излизам и с други жени, нямала била проблем Grinning Предложих да отидем някъде на почивка, да си починем малко, да си избистрим ума. Естествено - отказа  Очаквах го, но се надявах да се съгласи.

После (няколко часа след това) - преди обед ми звъни и ми вика да сме били гледали нов по-голям апартамент в центъра на града (за не малка сума). И аз я питам не мисли ли, че предвид ситуацията, е малко странно и нелогично. И тя, ами да сме го били видели.

В същото време си пише с Колегата и си разменят сексуални намеци, че даже и ще излизат тази вечер. И Ви говоря за писане нон-стоп. Превъртах назад да видя, ами то излиза, че днес е почнала работа в 9 сутринта и следващите 3-4 часа, включително в момента си пишат. Това момиче не мисли ли да работи нещо Grinning

Направо съм в потрес. Да кажем, че е объркана и не знае какво става, ама пък чак толкова ли?

Хора, наистина обмислям вече, аз да я зарежа окончателно. То бива, бива, ама това вече е издевателство. Признавам, че съм се отнасял много зле (имали сме и доста хубави моменти, за които не ми се говори), но не смятах, че толкова долно и подло може да постъпи към мен. Нямам думи ..
Тя е наясно , че ще и изпълниш капризите. След време ще се моли да и простиш и ще става все по- нагла. Възползва се  от толерантността ти. Сори за клишето, но рогоносците често реагират бурно и със саморазправа. Ако беше от този тип, тя щеше да крие всичко . Започвам да си мисля, че тя се гаври с теб или е адски глупава. Възползвала се  от теб. Тези злоупотреби ги има и при двата пола. Не следя подробно постовете ти, но предполагам, че е класическа Пепеляшка. Дал си и материална сигурност и тя е решила да гради личното си щастие. Буквалният превод на Пепеляшка е Cingarella ( ромка ).  Визирам манталитета, да не се засегне някой. Такива стават принцеси само в легендите и фантазиите на писатели.
Почти съм убедена, че съпругата ти има лош семеен модел или драматични примери и обвързаности в рода. Може и да не приема секса с друг като изневяра.
Но ти отново и даваш шанс в илюзиите си. Дай и още имоти за авантюрата и . Тичай след нейните капризи като паж но вече няма да си наивник, а глупак.
Наистина, не ми е ясно, има ли нещо, което не би простил на тази жена?
Знаеш ли каква титла и отговорност е обръщението "моето момиче" , изречено от мъж? Това е делегирано доверие, което никой подпис, клетва или интриги не може да разбие, ако жената не желае. Да приемем, че жената е сексуално привлечена и е изневерила. Съвестта и щеше да я измъчва и авантюрата щеше да е скрита и забравена.
Авторе, внимавай някой ден да не останеш и без материалните си вложения. Апетитът расте с даването.

# 246
Двама си пишат, трети ги следи. Общо взето никой не работи.

# 247
Довършете новелата и я дайте на някое издателство, с парите ще си довършите къщата.
Подкрепям идеята. До тук почти 6000 прочитания, ще излезе бестселър.
Но е добре несъответствията да се оправят и тогава публикувай.

# 248

Днес рано имах разговор с нея. Наложи се да я закарам до болницата за едни изследвания. (разделени, ама на мен първо звъни; баси балъка, дето съм) 

Това си е човещинка от твоя страна да й помогнеш, макар че от нейна страна си е малко като емоционален шантаж точно теб да потърси в този момент, а не колегата.
Някои жени по време и скоро след раздяла го правят този номер. Постоянно изпадат в беда и търсят бившия да ги спасява, особено ако вече има нова връзка. При тебе поне този елеменент липсва.
Една близка вдигна половината рода, че й е много зле и я водихме на бърза помощ. Като дойде бившият съпруг, живеещ вече с нова постоянна партньорка, лицето й грейна, забрави за другите, които бяхме дошли с няколко коли, качи се при бившия и целият цирк свърши. Кому беше необходима тази малка победа, не знам.

Ако се чувстваш смешен за това, че те търси при тази ситуация да ти припомня една скорошна родна драма и целия пожар (буквално), който предизвика.

Герои:
- учител по физическо (УФ) - ерген;
- начална учителка 1 (НУ1), съжителстваща с мъж много сериозна професия, работещ на много сериозно място, с дете на 3 години;
- начална учителка 2 (НУ2), омъжена за човек с дългогодишен стаж в още по-сериозно място място, с дете на 7 години.

На УФ му доскучава между учебните часове, извиква НУ1 и я води в апаратамента си недалеч от училището.
УФ2 обаче също "знае" за този апартамент, проследява ги и в изблик на ревност подпалва апартамента.
УФ се измъква невредим, НУ1 е приета в болницата с обгаряния. Вадят късмет, че апаратаментът е близо до пажарната и на нисък етаж и успяват да ги евакуират с пожарникарска стълба по евино/адамово облекло.

Според популярна версия, когато пламъците са започнали да се разгарят, в паниката си НУ1 се е обадила за помощ първо именно на съжителя си и баща на детето й. Така че не се впечатлявай от едно разхождане по доктори Simple Smile

# 249
Заплати в България се взимат около 5то или 25то число. Героинята просто е дала вече тазмесечната вноска за строежа, затова няма пари за такси Trollface
Интересно, че явно живее на майната си от клиниката/лабораторията дори вътре в града, смятайте ако бяха в къщата извън него какво щеше да е.

# 250
Супер тъпо е като някакъв рогоносец от комедия да им четеш чатовете със сексуалните намеци. Комуникирате си с нея, а подмолно им четеш излиянията. И на почивка искаш да я водиш...
Ако ще и прощаваш и искаш да останете заедно , имай предвид, че всичко дето сега го четеш ще ти се забие в мозъка и ще вгорчиш живота и на двама ви. Изглеждаш ми от тия, дето ще натякват и вдигат скандали и след 30 години.

# 251
Колкото и далеч да е, ако се налага, колегата и на ръце ще я занесе!

# 252
  • Далечният изток
Авторът ми беше симпатичен, да, има си своите кусури, но кой ги няма, до момента, в който прочетох последния му пост. Това да ѝ четеш чата е толкова долно... По-долно от това тя, омъжена жена, да пише на друг мъж съобщения с подобно съдържание. Ако въобще е вярно, че започвам да се съмнявам в достоверността на историята.

# 253
  • София
Валери, Пепеляшка е Cindarella, не е Cingarella.

# 254

Днес рано имах разговор с нея. Наложи се да я закарам до болницата за едни изследвания. (разделени, ама на мен първо звъни; баси балъка, дето съм)  Каза ми, че тя иска да останем сами и да си обърнем внимание всеки на себе си, физически и психически, даже ми каза, ако искам да излизам и с други жени, нямала била проблем Grinning Предложих да отидем някъде на почивка, да си починем малко, да си избистрим ума. Естествено - отказа  Очаквах го, но се надявах да се съгласи.

После (няколко часа след това) - преди обед ми звъни и ми вика да сме били гледали нов по-голям апартамент в центъра на града (за не малка сума). И аз я питам не мисли ли, че предвид ситуацията, е малко странно и нелогично. И тя, ами да сме го били видели.

Направо съм в потрес. Да кажем, че е объркана и не знае какво става, ама пък чак толкова ли?

Хора, наистина обмислям вече, аз да я зарежа окончателно. То бива, бива, ама това вече е издевателство. Признавам, че съм се отнасял много зле (имали сме и доста хубави моменти, за които не ми се говори), но не смятах, че толкова долно и подло може да постъпи към мен. Нямам думи ..

Ти не трябваше ли багаж да събираш? Как така обмисляш да я зарежеш окончателно?

Тия спестени 100 хиляди май са като спестеното от цигари при непушач, което стигало за луксозна кола, обаче в крайна сметка, колата липсва.

Общи условия

Активация на акаунт