Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 774
  • 414
  •   1
Отговори
# 225
За тези 8 години трябваше едно дете поне да имате .
Кажи , че не си съгласен на временни раздели .
Ако иска да е с теб , да бъде .
Това , че не сте излизали е грешка .
Вземи си отпуска и отидете на почивка .
Само двама сте , нямате деца и е глупаво да има нещо , което да ви пречи да сте заедно и да си отделяте внимание , щом нямате деца .

# 226
  • Далечният изток
Децата са пречка за двама съпрузи да си обръщат внимание ли?!
И на каква почивка да отидАТ?! Тя не го иска и той вече се изнесе.

# 227
Аз не мога да разбера защо авторът си мисли, че другият мъж само ще използва жена му.
Много мъже си търсят сериозна връзка в този възрастов диапазон.
Това са мъжки глупости, дето все си мислите, че друг няма да иска жена ви за нещо сериозно. Толкова ниско ли я оценявате тая жена, че друг да не би я поискал?
Толкова ниско ли оценявате себе си, че сте взели жена, която никой друг не иска?
Не просто познаваме по-добре какви могат да бъдат намеренията на един мъж към една омъжена жена.
Има мъже, които в реална конкуренция трудно биха впечатлили жена. Точно такива са си поставили като таргет отчаяни в брака жени и се възползват от моментната им слабостите. Всеки мъж има поне няколко такива екземпляра в приятелското обкръжение или сред близките си познати. Обикновено не са кой знае какво като физика, но са много сладкодумни. Сладкодумието им е ефективно само при двустранна комуниция, иначе в компания при срещи на свободни хора от двата пола свиват платната.
Досега нито един от познатите ми ловци на ранен дивеч, не се е ангажирал с нещо сериозно, след като е подмамил отегчената кошута с лъжливи обещания Simple Smile
Иначе, който иска, може да вярва в Дядо Мраз.

# 228
  • Далечният изток
То пък не е и задължително като се раздели с този да е във връзка с друг... Ако не стане с другия, не стане.

# 229
  • nowhere
То пък колко ли жени ще искат мъж, който нарича жени с брак зад гърба си 'ранен дивеч'. Но за всеки влак си има пътници. Дори и за подобни мъже.

# 230
  • Melmak
О, боже! Трябвало деца да имат. Ако не искат? Добре, че е форумът да им каже!

# 231
Повечето жени искат деца . Защо да не искат ?

# 232
То пък колко ли жени ще искат мъж, който нарича жени с брак зад гърба си 'ранен дивеч'. Но за всеки влак си има пътници. Дори и за подобни мъже.
Горката ми съпруга, нали Simple Smile
Важното е, че твоят е извадил късмет
====

По принцип се старая да не отговарям на подобни хапливи подмятания, но наистина ли някои не могат да разберат кога един израз се употребява буквално, кога като метафора, кога посочва гледната точка на автора и кога индиректно показва отношението на някой от героите.
Ще поясня. "Ранен дивеч" е точно от гл.т. на ловците на отчаяни съпрузи, за които идеше реч в коментара ми. И точно затова реагирах на наивната вяра на някои, че този тип мъже търсят сериозни отношения.

# 233
  • Melmak
Ми нея трябва да я питаме, а не да начукваме канчета. Какво значи трябваше да имате? Форумът рече и отсече…

# 234
Лесен материал по добре ли звучи?

# 235
Здравейте! Как сте? Надявам се да се радвате на слънцето?

Ето още порция да се посмеете на моето нещастие.

Днес рано имах разговор с нея. Наложи се да я закарам до болницата за едни изследвания. (разделени, ама на мен първо звъни; баси балъка, дето съм)  Каза ми, че тя иска да останем сами и да си обърнем внимание всеки на себе си, физически и психически, даже ми каза, ако искам да излизам и с други жени, нямала била проблем Grinning Предложих да отидем някъде на почивка, да си починем малко, да си избистрим ума. Естествено - отказа  Очаквах го, но се надявах да се съгласи.

После (няколко часа след това) - преди обед ми звъни и ми вика да сме били гледали нов по-голям апартамент в центъра на града (за не малка сума). И аз я питам не мисли ли, че предвид ситуацията, е малко странно и нелогично. И тя, ами да сме го били видели.

В същото време си пише с Колегата и си разменят сексуални намеци, че даже и ще излизат тази вечер. И Ви говоря за писане нон-стоп. Превъртах назад да видя, ами то излиза, че днес е почнала работа в 9 сутринта и следващите 3-4 часа, включително в момента си пишат. Това момиче не мисли ли да работи нещо Grinning

Направо съм в потрес. Да кажем, че е объркана и не знае какво става, ама пък чак толкова ли?

Хора, наистина обмислям вече, аз да я зарежа окончателно. То бива, бива, ама това вече е издевателство. Признавам, че съм се отнасял много зле (имали сме и доста хубави моменти, за които не ми се говори), но не смятах, че толкова долно и подло може да постъпи към мен. Нямам думи ..

# 236
Ми нея трябва да я питаме, а не да начукваме канчета. Какво значи трябваше да имате? Форумът рече и отсече…

Четете ги тия теми, бе. Автора каза, че са планирали да имат деца, но явно и тези планове са паднали жертва на великият строеж. Това сигурно също е допринесло към отчуждаването на жената от него, дала си е сметка, че ако чака още може и да остане без деца. Та затова го споменават коментиращите.

ПП. Е, последния пост вече е съвсем измислен.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 15:20 от Tessaria

# 237
  • София
Пресоли вече манджата.

# 238
Интересно. Тук като един човек с връзка-питанка, коментирам към друг, така че ми вземи думите с малко сол.

Прочетох ти само първия пост. Осем години в такава връзка, в едни доста формиращи години, каквито са 20тте и ранните 30, са си впечатляващи. През колко промени сте минали?
Промяната възможно ли е да е била и в двамата, до такава степен, че вече някак радикално да сте се променили и чувството да не е същото? Има партньори (малко, но ги има), които и след 10-20 години, след куп деца, пак се обичат и желаят, не гледат настрани, а в една посока. Има и случаи, като при вас, ако съдя правилно, където нещата някак забавят темпото си и топлината се превръща в рутина. Тук мога да ти дам куп опции като например да се разберете за среща веднъж седмично, за това кой как да помага и да имате повече време заедно и т.н. Но даже не знам това ли е проблемът.
Интересно тя има ли мнение къде точно сте започнали да се спъвате? Примери биха били липса на интимност, или тя да не се усеща като жената във връзката, или да не чувства че е желана/подкрепяна/обичана, или да иска нещо повече, но да не го е изказала?

Не знам какво говорят другите, не четох мнения. Но аз винаги съм 'за' шансовете, ако човекът е бил честен. Ако разбрах правилно по историята, тя е дошла е при теб, казала ти е истината преди нещо по-голямо да се случи. Въпросът е достатъчно самоосъзнати ли сте и двамата, за да седнете и са си посочите нуждите и грешките (всеки своите), както и дали всъщност тя би искала изобщо това? Ако да, не виждам какво пречи да проведете по-сериозен разговор. Без искрена комуникация, забрави.

# 239
Как така разбираш с кой си пише, при положение, че в момента и двамата сте на работа?

Общи условия

Активация на акаунт