Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 787
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
А снимките на къщите с двор с каква цел се пускат? Нещо съм изпуснала.

# 196
  • Далечният изток
Не си е пил хапчетата

# 197
sorscha

Едно е да ти го опиша, а съвсем друго е да ти го покажа на снимка. Исках да покажа добре поддържан двор, нищо сложно няма тревата се коси всяка седмица и се полива, басейнът има нужда от повече поддръжка и дървените конструкции, но за луд човек с чувство за ритъм не е проблем.

AIDA_N, Много си остроумна днес, радвам се..

# 198
  • Далечният изток
Много.
Що реши, че темата е за твоята къща?!

# 199
Всъщност аз си представям поддържан двор по друг начин (и съм виждала). Имаш още до езерото с лебеди. Но всеки си има критерии.
Да, темата не е за къщите и вилите на пишещите тук.

# 200
Авторе, някакво развитие, разговори, измисли ли къде ще се изнасяш на първо време? Беше написал, че си й признал, че си й гледал в телефона.

# 201
Съвсем реалистична хипотеза е госпожата да си го е слагала на чужд терен, за което говори и нежеланието й за интимност вкъщи, а ангажираността на автора на строежа да я е устройвала идеално.

Напълно възможно е и спортист да се разплуе с годините. Даже са много такива примери.

Авторе, престани да се самобичуваш, че ставаш по-жалък така. Както виждаш, самокритикувайки се даваш повече козове дори и на чужди жени, пък какво остава за твоята.
Колкото и да ти е трудно, събирай си багажа и й дай категорично да разбере, че връщане назад няма и трябва да си носи отговорността за решението си.
В противен случай дори и да се върне, след като онзи й се насити и зареже (най-вероятният сценарий), вече въобще няма да те възприема несериозно и ще си в нейните очи мекотело, което се налага да търпи, докато се появи следващият. Сега те използва за психотерапевт за настоящата тръпка, за следващия може да поиска направо гащите да й събуеш.
Извинявай, че съм груб. Искам да видиш и друг аспект на ситуацията.

# 202
Трябваше вече да си е събрал багажа и да се е изнесъл. Уговорката беше за днес.

# 203

Чакай малко. Зает е да измисля как е минал денят. Или чете последния й чат.

# 204
Само от негова страна да не протекло със сълзи, вричане във вечна любов и обещание, че ще я чака.
В такъв случай и ангел небесен да е, няма жена, която не би отблъснал.

# 205
Не съм й казал, че съм й гледал чатовете. Казах само, че е много тъпо от моя страна да изпадна така.

Иначе разговаряхме днес. Вика ми, че можело да ходи на някакъв фест (за който бях писал по-рано), ама не било сигурно. И аз й викам, че ще е нагло от нейна страна да ме кара да гледам кучето. Grinning И тя, "а не, няма такова нещо". В момента май почна да дава леко назад и да премисля нещата.

Изнесох се. Странно ми е. Самотно ми е. Но ще се осиферя утре. Аз през деня имах и среща с моя кум, който ме съветва и същото като вас. Искам да си избистря ума и да видя какво ще стане. Определено започнах от няколко дни да спортувам и се чувствам добре.

Желая Ви хубава вечер. Благодаря за отделеното време. Ще пиша, като има развитие.

# 206
Авторе, само погледни съседната тема за партньора алкохолик.
Жените искат да има драма, емоции, дори и да са негативни. Може да ти говорят всичко, но 80% биха останали във връзка с някакъв проблемен тип, отколкото с праволинеен.
Само прочети с какво уважение говори партньорката на алкохолика. След това прецени дали ти, при всичките си грешки, си по-лош от него. Виж на база това сравнение ти какво отношение получаваш, вкл. от себе си.
Да имаш едно наум при следващата връзка.

# 207
Прочетох само първия пост - изглежда ми като отношенията да са изчерпани, авторе. Тежко е, боли, обидно е, но звучи като да няма какво да направиш. Оттегли се и си дай време да размишляваш върху научените уроци. Радвай се, че не сте въвлекли деца в такива отношения. Желая ти успех и дано поправиш негативите от тази връзка в следваща.

# 208
Колегата е прав, при някои жени ако няма драма, няма и тръпка, праволинеен тип даваш сигурност става безинтересен. Струва ми се, че и по начало не е имала голямо желание за тая къща, иначе щеше да проявява много повече интерес. Един съвет от мен, не си оставяй къщата така, вложил си твърде много в нея. По добре се разберете да и платиш каквото е дала тя и смята че и се полага, но реално и както разбирам доста под 50%. Не заслужава такива подаръци, да ти го кажа направо, ще съжаляваш по късно и няма да бъде оценено, видно и от сегашното положение

# 209

Решил, че темата му е личния фейсбук Joy

Общи условия

Активация на акаунт