Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 772
  • 414
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Авторе, а тя как и кога те извика да я караш по изследвания, когато вчера те изгони? Или ти така и не се изнесе?
И как следиш чатовете им, че нали по телефона ги водят, предполагам по Вайбър?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 17:02 от Fever Ray

# 256
Ти четеш чужди чатове, ама тя издевателства над теб. Да се беше загрижил за нея малко по - рано, какво иска.

# 257
Интересно че за втори път жената предлага на автора на темата да си обърне внимание психически и физически

Авторе, май хептен са занемарени нещата в твоята част на връзката

# 258
Валери, Пепеляшка е Cindarella, не е Cingarella.

Сега се върнах да препрочета поста, досега не бях чувала някой да свързва Пепеляшка с "ромка" Laughing Laughing Laughing За незапознатите, Cinderella (което се произнася Синдерела, не Цингарела) идва от думата cinder - в превод жар, пепел, въглища. А ромка на аглийски е rroma/romani или gypsy. Няма никаква връзка между двете.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 17:44 от Tessaria

# 259
  • София
Валери, Пепеляшка е Cindarella, не е Cingarella.

Сега се върнах да препрочета поста на Валери, досега не бях чувала някой да свързва Пепеляшка с "ромка" Laughing Laughing Laughing За незапознатите, Cinderella (което се произнася Синдерела, не Цингарела) идва от думата cinder - в превод жар, пепел, въглища. А ромка на аглийски е rroma/romani или gypsy. Няма никаква връзка между двете.

Сори за спама, но за пръв път разбрах значението на думата и защо ги наричат "роми"

# 260
Може да й има достъп до фейсбук или инстаграм и тя там да пише. Ако беше вайбър - по-трудно. Но много мазохистично и ненужно. Жената си е намерила тръпка и иска да я изживее. Държи те за всеки случай ако не се получи нищо и ти дава шанс и на теб да излизаш с други, за да не излезе само тя черната. Все едно и на двама ви е било нужно разнообразие. Ако не искаш да се разделите - съгласи се да сте "on a break" и след някакъв период пак да говорите, а пък ти се вземи в ръце, може и ти да излезеш с други.

# 261
Здравейте! Как сте? Надявам се да се радвате на слънцето?

Ето още порция да се посмеете на моето нещастие.

Днес рано имах разговор с нея. Наложи се да я закарам до болницата за едни изследвания. (разделени, ама на мен първо звъни; баси балъка, дето съм)  Каза ми, че тя иска да останем сами и да си обърнем внимание всеки на себе си, физически и психически, даже ми каза, ако искам да излизам и с други жени, нямала била проблем Grinning Предложих да отидем някъде на почивка, да си починем малко, да си избистрим ума. Естествено - отказа  Очаквах го, но се надявах да се съгласи.

После (няколко часа след това) - преди обед ми звъни и ми вика да сме били гледали нов по-голям апартамент в центъра на града (за не малка сума). И аз я питам не мисли ли, че предвид ситуацията, е малко странно и нелогично. И тя, ами да сме го били видели.

В същото време си пише с Колегата и си разменят сексуални намеци, че даже и ще излизат тази вечер. И Ви говоря за писане нон-стоп. Превъртах назад да видя, ами то излиза, че днес е почнала работа в 9 сутринта и следващите 3-4 часа, включително в момента си пишат. Това момиче не мисли ли да работи нещо Grinning

Направо съм в потрес. Да кажем, че е объркана и не знае какво става, ама пък чак толкова ли?

Хора, наистина обмислям вече, аз да я зарежа окончателно. То бива, бива, ама това вече е издевателство. Признавам, че съм се отнасял много зле (имали сме и доста хубави моменти, за които не ми се говори), но не смятах, че толкова долно и подло може да постъпи към мен. Нямам думи ..
На поканата и за апартамента и кажи да си ходи с любовника си и да не те занимава.

И как така знаеш в момента какво си пишат?
Почвам да мисля, че темата е пързалка.

А ако не е, то ти сам издевателстваш над себе си като четеш тези чатове. Макар че не знам как става тоя номер.
Би следвало да не те интересува тази жена повече.
Да не почвам и факта, че навлизаш в личното и пространство и това с четенето е неетично и незаконно.

# 262
Постът с Цингарела, Цингарела не е на Валери.

# 263
Много интересен начин на мислене, значи много долно било да и чете чатовете как мислят да си го слагат с новата тръпка, пък последното не било долно, както го вика да я развозва в същото време накрая може да го извика и да им свети. С чатовете е просто вероятно са във Месинджъра и той си е заредил фейса и на неговия компютър. В такава ситуация след като му увъртат и има замесен външен човек, всички средства за намиране на информация са разрешени. Въобще не ми пука кой какво мисли и се възмущава.
Между другото бившата ми по същия начин се опитваше да ме търси за услуги след като се разделихме последния път и като в препращах към новия и много се изнервяше. Нямам идея на кво се дължи тва, но е факт както колегата пише по горе

# 264
  • София
Нарци през телефона явно не съм видяла добре на кой е, за което се извинявам на Валери.

За чатовете - той няколко пъти писа, че ѝ е гледал конкретно телефона, а не е споменал да е следил профила ѝ в социалните мрежи или подобни.

# 265
Постът с Цингарела, Цингарела не е на Валери.

Браво, Нарцùса, мерси 🤗
Тъкмо щях да кажа, че всички ме цитират, ама аз това не съм го казала.
Няма нищо  Fever Ray.
Обаче Пепеляшка идва от "пепел" мисля.
Така е и на италиански Cenerentola от  "cenere"

# 266
  • Далечният изток
Като е гнусно да го използват, тя като му се обади да иска нещо, той казва Не. Просто е. Докато за неговата гнусотия със следенето на чатове едва ли тя знае.

# 267
Принципно е разумно, че и е прочел чатовете, при изневяра е нормално човек да се поразтърси, за да не го правят на глупак и да му обясняват, че няма такова нещо и е луд.

Обаче след като вече всичко е разбрал и е ясно, се превръща в ненужно воайорство. Като  е мазохист, да чете.  Но тая жена вече е загубена за него, на нея дотолкова не и пука, че му предлага да си намери някоя.  Вероятно цели някакви имотни облаги, ако сега си купят апартамент докато са женени, със сигурност не е , за да живеят заедно в него.

Автор е, зарежи глупостите и си намери адвокат.

# 268
  • Melmak
Оф, добре ще разбера веднъж е чел чат, видял е за какво иде реч. Сега защо продължава да чете. Бахти воайорското поведение, все едно искаш да знаеш какво правят в кревата.

# 269
Ми да й каже, че й чел чатовете, че да намери друг начин комуникация, за да не издевателства над него. Какво очаква да прочете, че вече са си го сложили? Със сигурност. Иначе нямаше да го гони от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт