Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 040
  • 414
  •   1
Отговори
# 315
На героя не са му опрели пистолет да работи 7 дни.

# 316
  • Out of the Mix
Той имал някакъв апартамент, обаче бил целия в неща за недовършената къща и не бил годен за живеене. Друг някакъв имот бил общ магазин на центъра, в който не протича дейност, ама честно казано ми доскучаха битовизмите в темата и така и не разбрах за какво им е бил изобщо. 😀

То толкова детайли вече, та чак до това колко е голям задника на жената, помнят ли се всички. 😂
Хаха, абе важен си е задникът. Wink

Имам един познат, имат 5-6 апартамента и къща в Банкя.
Има сестра.

Нищо не работи, живее в апартамента на гаджето от 10 г. На 35-40 са
Не могат да се оправят кой къде да живее, всичко е за ремонт.

Мисълта ми е повсеместно е някаква каша, и хората с подреден живот са малко.

В края на краищата си е до човек.
Може да имаш малко, но достатъчно и всичко да ти е тип-топ.

# 317
  • Далечният изток
Имат? Кой? Майка му, баща му, баба му? Колкото авторът има...

# 318
Аз пък мисля, че тази жена, освен ако не е тотално неадекватна и неориентирана, е развила някакъв комплекс от липсата на мъжко внимание и иска да му покаже, че има друг който и обръща. Допускам, че иска и да го нарани и разиграва, защото е трупала някаква обида.

# 319
Абсолютно. Аз не разбирам жената наистина защо не е предприела някакъв ход, а каже нещо и после веднага се нацупва (по разказите на автора). Да кажем, че авторът се е заинатил, заблудил и тн - бракът нали е от двама души? Тя, ако не му каже, че това няма да го бъде по този начин, то кой? Ако не можем да разчитаме на близките хора да ни показват грешките...

ps. Естествено, тя не му е пъдар, но ако тя сгафи някъде, той също трябва да реагира. Не е ли това идеята на партньорството? Няма как винаги да сте на 50/50, може да изникне ситуация, в която единият трябва да се изяви повече в името на общото добруване.

# 320
  • Далечният изток
Тя е сгафила. Той как реагира?

# 321
Изглежда да е на броени часове от това да й предложи отворена връзка... 😂

# 322
А ако е пързалка, как се кефи..

# 323
Има един термин популярен от известно време в мрежата, описващ много добре ситуацията на жената на автора- объркана е. Демек иска и ще си го набива с колегата, обаче не и се иска да пусне удобството с автора. Най вероятно като се начеше няколко пъти ще и мине объркването и ще иска да се върне при него. Не е като да не стават такива работи.
Както писах по-назад, и моята бивша след дълга връзка търсеше мен за услуги, а не новия. И се ядосваше много като я препращах при него. Сега като чета темата се сетих за тази подробност, тогава на времето много и се чудих на наглостта и тва също беше една от причините да я разкарам окончателно. Изглежда го има този момент при някои жени, особено ако не са много сигурни в новата си тръпка.

# 324
Абсолютно. Аз не разбирам жената наистина защо не е предприела някакъв ход, а каже нещо и после веднага се нацупва (по разказите на автора).
Чакай да обясня точно какво значи това, казано от мъж, понеже всеки се прави на приятно разсеян и почва с тъпи вицове.
Значи: Какво има пак? А?? Какво пак не ти е наред?? Нищо ли?? Какво се нацупи сега?? Вие жените не знаете какво искате!! Аре не ме занимавай с глупости!!
За пред хората тя никакво усилие не е положила, само се е нацупила, разбира се, а пък той никак не се е репчил и много е искал да бъде полезен, да не се объркате нещо.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 17:57 от Нарцùса

# 325
Ами смее се, защото темата затова е пусната. Нали не мислите, че историята е реална?

Хубава пързалка. Днес в пост 235 е загрижен и дали се наслаждаваме на слънцето 😂 Ето какво казва (на това мъж рогоносец не е способен):

"Здравейте! Как сте? Надявам се да се радвате на слънцето?

Ето още порция да се посмеете на моето нещастие."

# 326
Абсолютно. Аз не разбирам жената наистина защо не е предприела някакъв ход, а каже нещо и после веднага се нацупва (по разказите на автора).
Чакай да обясня точно какво значи това, казано от мъж, понеже всеки се прави на приятно разсеян и почва с тъпи вицове.
Значи: Какво има пак? А?? Какво пак не ти е наред?? Нищо ли?? Какво се нацупи сега?? Вие жените не знаете какво искате!! Аре не ме занимавай с глупости!!
За пред хората тя нищо не е направила, само се е нацупила, разбира се, той никак не се е репчил и много е искал да бъде полезен, да не се объркате нещо.
Да. И като ми каже/намекне нещо такова, директно си ходя. Simple Smile

# 327
Изглежда да е на броени часове от това да й предложи отворена връзка... 😂

Те не правили секс от бая време. Каква връзка ще е това?

# 328
Има един термин популярен от известно време в мрежата, описващ много добре ситуацията на жената на автора- объркана е. Демек иска и ще си го набива с колегата, обаче не и се иска да пусне удобството с автора. Най вероятно като се начеше няколко пъти ще и мине объркването и ще иска да се върне при него. Не е като да не стават такива работи.
Както писах по-назад, и моята бивша след дълга връзка търсеше мен за услуги, а не новия. И се ядосваше много като я препращах при него. Сега като чета темата се сетих за тази подробност, тогава на времето много и се чудих на наглостта и тва също беше една от причините да я разкарам окончателно. Изглежда го има този момент при някои жени, особено ако не са много сигурни в новата си тръпка.

Виждаш ли, според мен си в грешка.
За жената е върховна обида липсата на внимание и секс.
Ще се върне, ама на кукуво лято.
А това, че го ползва за услуги не значи че държи на него, или има сериозни намерения към него, значи само, че го използва.
Виждаш ли, всеки Дон Жуан, дето само би в почесал е по-добър от този мъж, който я игнорира и й крещи.
Емоции, емоции - да те лъже Дон Жуан колко си убава е приятна емоция.
Да те игнорира мъжът ти и да ти крещи не е приятна емоция

# 329
Героят е във френдзоната отдавна.
Бракът е бил последен шанс от нейна страна и пак не е имало промяна. Сега го гони, има си жилище , работа, куче. Ако не е колегата, с кучето ще има запознанства още утре.
Всичко е супер очевидно и простичко. Няма нужда от философии.

Общи условия

Активация на акаунт