Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 211
  • 848
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прекрасна тема, Рейв!
Нека е много бебеносна след орисването от Фън!

# 16
Момичета, аз пак на консултация. Трябваше да правя инжекции пролутекс за лигавицата, обаче доктора забрави да ми даде рецепта или реши да не дава, не разбрах. Имам урогестан 100мг на таблетки. Фармацевта каза, че днес мога да взема две наведнъж преди лягане и утре три пъти по едно.
На мен тази вечер ми е хориомона, а инсеминацията в Четвъртък. Ако взема пет таблетки общо за двата дена урогестан дали ще се удебели лигавицата? Много ли е ? За съжаление с доктора по телефона не мога да се свържа, надявам се на съвет от вашият опит и знания

# 17
здравейте, прекрасни, аз се включвам с питанка за мои познати, търсят лекар, който да е добър при установен мъжки фактор (не ми казаха конкретна диагноза), казах им по принцип за Турция, но търсят някой в София. Ако имате отзиви, ще съм благодарна🙏🏻

# 18
  • Be realistic - plan for a miracle.
Д-р Бъчваров в Щерев е много добър.

# 19
Записвам се и аз в новата тема. Благодаря на Рейв и дано да е бебеносна.
Фън, чудесно орисване и напомняне да вярваме в чудеса Heart

# 20
Миа, не съм много запозната, но съм срещала и за Станулов мнения за мъжки фактор. Аз лично не бих избрала България де, знам че тука няма много какво да направят.

# 21
Някоя от вас имала ли е т.н имплантационно кървене? Какво усетихте вие тогава?
Днес имах някакви зацапване леко, като имах и спазми в яйчниците, но много бързо отшумя дискомфорта. Попринцип другата сряда трябва “да ми  дойде “.

# 22
Някоя от вас имала ли е т.н имплантационно кървене? Какво усетихте вие тогава?
Днес имах някакви зацапване леко, като имах и спазми в яйчниците, но много бързо отшумя дискомфорта. Попринцип другата сряда трябва “да ми  дойде “.
Аз имах бледи розови следи по тоалетната хартия, съвсем леки, 7 дни след О ( недоказана, по моя преценка и усещания) и два дни след това ЧХГ беше 12,7. Стискам палци и при теб да е имплантационно. Simple Smile

# 23
Фън, помня те, честито второ бебче Simple Smile Грабя от синия прашец Blue HeartBlue Heart
Рейв, страхотна лятна тема Simple Smile
Moonmama, имала съм два пъти имплантационно, бежаво на цвят и буквално една капка

# 24
Rave, както винаги Heart
Fun, страхотна история! Да сте живи и здрави! Hug

# 25
Страхотна нова тема Blue Heart
Пожелавам да се напълни с много морски бебчета Blue Heart
Късмет, момичета! Kissing Heart

# 26
Аз нямах нито веднъж имплантационно кървене, чела съм, че няколко дни преди МЦ се случва и са няколко капки само.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 09:08 от miaa7

# 27
Здравейте момичета Heart
Докато се наканя да се запиша в старата тема, взехме, че проимахме нова! Следя и преживявам всичко с вас, но нещо не се наканвам да пиша често.
Благодаря за новата тема и за прекрасното орисване и напомняне, че чудеса се случват! Funn, лека бременност!

Ние трябваше днес да пътуваме за Турция за трансфер утре, но снощи ни звъннаха, че нито един ембрион не е годен (след ПИД). Щеше да ни е трети опит и много се надявах да ни е на късмет, но уви, вселенските планове са били други.

Докторът предлага да правим PRP, за да стимулираме яйчниците. Някоя от вас правила ли е нещо подобно?
Вадим по 13-14 яйцеклетки, оплождат се 8-9. Първият път остана 1 ембрион на 5ти ден, 2ят и 3ят - по 3. Предният път имахме късмет за 1 годен ембрион, сега нищо. Чудя се - нормално ли е толкова малко да оцеляват до 5ти ден?
Аз и с доктора ще си говоря, но при нас има и езикова бариера и понякога, когато вие тук обясните нещо, по-добре го разбирам Sweat Smile

Благодаря предварително и успех на всички Heart

# 28
  • София
прп на яйчниците знам, че се предлага при малък брои я, а вие си имате достатъчно според мен. с какъв фактор сте?

# 29
Хм, интересно тогава защо ни го предлага. Няма фактор при нас, с неизяснен стерилитет сме...уж и при двамата всичко е наред...

Мен ме притеснява колко малко оцеляват от извадените и оплодените... Та не знам вече и аз какво да си мисля

прп на яйчниците знам, че се предлага при малък брои я, а вие си имате достатъчно според мен. с какъв фактор сте?

Общи условия

Активация на акаунт