Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 385
  • 848
  •   1
Отговори
# 705
И аз се поизгубих малко от темата, но с тези летни почивки се виждаме в чудо на работа. Аз последна ще излезна в отпуска и сега змествам всички колеги. Flushed

Някой беше питал за "Доверие". Аз имам операция от голяма миома там през 2018г. Вярно, минали са 6 години, но не вярвам да са се променили нещата кой знае колко много. Аз лично бях доволан от АГ отделението. Условията бяха добри, обърнаха ми внимание и най-важното извършиха ми операцията адекватно. Даже като екстра към миомата ми махнаха и един 6см фоликулярна киста, бонус. Smile
Тогава завеждащ отделението беше Янчо Делчев, който за мен е прекрасен човек и лекар.

По отношение на емоциите, и аз съм изпитвала цялата гама, от "завситта' до радостта като видя беременна. Назидателният тон е абсолютно излишен и много мимичета са го описали прекрасно.

Sway, и за мен са добри резултатите от обременяването, но ако ендото ти е малко "по-стриктно" може да направо забележка за инсулитът на 120м. На мен ми се искаха да е до 10-15, уж за оптимални нива въпреки че референциите баха до 25.

При мен няма нищо кой знае колко ново. Сега ни е първи месец опити и се отчетохме тези дни. Имах положителен тест за О на 11ти ден, което ми се струва рано. Уж действахме в деня преди това и в дена на + тест. Мъжът ми още има много разноположни емоции относно второ дете и виждам, че се колебае. В по-спокойните и лесни дни и супер положителен. Ако обаче сме по-изморени, недоспали или има някакви проблеми, става доста негативен. За жалост успя да прехвърли част от страховете си и на мен.
Щях да си поръчвам от гелчето, защото ми се струва, че би ни помогнало, но сега се отказах и реших да го караме само на напълно "естествени" опити без икаква странична помощ, пък да видим.

# 706
И аз се поизгубих малко от темата, но с тези летни почивки се виждаме в чудо на работа. Аз последна ще излезна в отпуска и сега змествам всички колеги. Flushed

Някой беше питал за "Доверие". Аз имам операция от голяма миома там през 2018г. Вярно, минали са 6 години, но не вярвам да са се променили нещата кой знае колко много. Аз лично бях доволан от АГ отделението. Условията бяха добри, обърнаха ми внимание и най-важното извършиха ми операцията адекватно. Даже като екстра към миомата ми махнаха и един 6см фоликулярна киста, бонус. Smile
Тогава завеждащ отделението беше Янчо Делчев, който за мен е прекрасен човек и лекар.

По отношение на емоциите, и аз съм изпитвала цялата гама, от "завситта' до радостта като видя беременна. Назидателният тон е абсолютно излишен и много мимичета са го описали прекрасно.

Sway, и за мен са добри резултатите от обременяването, но ако ендото ти е малко "по-стриктно" може да направо забележка за инсулитът на 120м. На мен ми се искаха да е до 10-15, уж за оптимални нива въпреки че референциите баха до 25.

При мен няма нищо кой знае колко ново. Сега ни е първи месец опити и се отчетохме тези дни. Имах положителен тест за О на 11ти ден, което ми се струва рано. Уж действахме в деня преди това и в дена на + тест. Мъжът ми още има много разноположни емоции относно второ дете и виждам, че се колебае. В по-спокойните и лесни дни и супер положителен. Ако обаче сме по-изморени, недоспали или има някакви проблеми, става доста негативен. За жалост успя да прехвърли част от страховете си и на мен.
Щях да си поръчвам от гелчето, защото ми се струва, че би ни помогнало, но сега се отказах и реших да го караме само на напълно "естествени" опити без икаква странична помощ, пък да видим.

И аз съм ходила при Делчев и е професионалист особено за операции.

# 707
Момичета,
Аз влизам да се отчета. Пореден месец с - резултат, д-р Калчев назначи нова цветна снимка, заедно с разширена спермограма и ДНК фрагментации.
Чакам час за снимката, за да запазя и час за спермограма в Надежда, понеже пътуваме 350 км до София и да ги направим наведнъж.
След това се надявам да продължим стимулациите или според изследванията каквото трябва.
Обмислям като се върнем от почивката да спрем напълно алкохол, цигари и глутен и да започнем прием на Опти Ова + мъжкия вариант за ММ. Някой опитвал ли ги и доволен ли е? Напоследък срещам много добри отзиви за тях по групите.

# 708
Нека някой пробвал сподели опит от Опти Ова. Производителят вдъхва доверие, макар че като видях цената ми стана лошо.. и също макар че 95% от съставките ги приемам по отделно в същите дози или повече.🙆‍♀️

# 709
Всеки път като видя бременна по социалните мрежи и усещам, че не ми е приятно. Не зависи от мен, не искам да се чувствам така, ама ето - факт е. Избягвам да се виждам с бременни приятелки, както и с малки бебета,  защото не се чувствам ок. Пожелавам им всичко най-хубаво, не искам да им се случва нищо лошо или пък да са на мое място, но просто за моята психика не е ок . Не искам и от тук да чувствам вина и обвинения защо изпитвам тези емоции, достатъчно се самообвинявам, че съм лош човек, че и тук да се натяква. Признавам, че за момичетата от форума ми е много по-лесно да се зарадвам и да им стискам искрено палци за успех, но тук сме заедно в борбата и ви имам са съмишленици. Ако момиче от форума е бременно, то има голям шанс и аз скоро да съм. Това е моето възприятие за нещата, хубаво-лошо, това е.

Ние ще ходим на имунолог, но няма часове, така че отново сме аут и спираме с бебеправенето, докато не се намери причина за неуспехите ни. Disappointed

# 710
  • На изток от Ада
Голдън,а по приложения няма ли часове? Medec m , healee ?

# 711
Няма за Михайлова, графикът и излизал средата на август, та ще чакам и ще ходим септември евентуално.

# 712
Момичета , не е нужно да давате обяснения за начина по който се чувствате . Не се поддавайте на подобни провокации . Всяко едно момиче, пишещо в темата , е получило подкрепа , когато е имало нужда . Това , че се радваме за нечия бременност , не означава , че нямаме право да ни е мъчно в същото време за самите нас .
Нека спазваме добрия тон . Интриги в тази тема не се толерират !

# 713
Няма за Михайлова, графикът и излизал средата на август, та ще чакам и ще ходим септември евентуално.

Къде следите график? Или се обаждате по телефона? И къде преглежда?

# 714
Аз ще ходя в МЦ Калчев при нея. Тя и в Александровска болница преглеждала, ама не можах да се свържа, а и предполагам,че ще има повече пациенти там и ще чакам още. Иначе и в Медрек ще и излезе график в средата на месеца, това ми казаха поне като звъннах.

# 715
  • На изток от Ада
Рокет успех!

# 716
Какви интриги? На мен би ми било неудобно да кажа, че съм бременна в тази група, за да не засегна чувствата на някоя която отдавна е в нея.
Добре е човек да сподели как се чувства, за да получи подкрепа, но в същото време когато едно и също нещо се повтаря до безкрай не е приятно.
Явно има и цензура в тази група и човек не може да си изкаже мнението.
Мисля, че не е здравословно като видиш бременна жена да се разстроиш. Че ние с ММ редовно гледаме клипове с деца и бебета. Аз скоро станах на 42. Да седна да се оплаквам ли, че вие повечето сте по-млади?
Хайде стига.
Живота е един.

Момичета , не е нужно да давате обяснения за начина по който се чувствате . Не се поддавайте на подобни провокации . Всяко едно момиче, пишещо в темата , е получило подкрепа , когато е имало нужда . Това , че се радваме за нечия бременност , не означава , че нямаме право да ни е мъчно в същото време за самите нас .
Нека спазваме добрия тон . Интриги в тази тема не се толерират !

# 717
Момичета, бактериалната вагиноза трябва ли да се лекува и с какво? С антибиотик ли?

Alise според мен момичетата имат впредвид, че им е гадно, когато някой забременее от раз, и пуши, пие и т.н. Аз съм сигурна, че се радват за момичетата, които са изстрадали и са минали през много да стигнат до тук.
Аз също преди да забременея съм се чувствала така, защо при мен не става и т.н
При нас отне много време, повечето от приятелите ни вече са с деца и са на по 2-3 годинки. Та в такива случай ти е гадно че ти нямаш. Това е..

# 718
Жаки, преди някъде 8 години имах и тогава АГ ми предписа Полижинакс за седмица или 10 дни. Ама отдавна беше...

# 719
Момичета, бактериалната вагиноза трябва ли да се лекува и с какво? С антибиотик ли?

Когато бактериите са повече, да. Трябва да се избере такъв, от който се повлияват. Антибиотиците са описани след резултата.

Общи условия

Активация на акаунт