Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Разделното хранене включва консумацията на протеини (месо, млечни продукти, яйца) и въглехидрати (зърнени храни, ядки, нишестени зеленчуци) поотделно. Обикновено се консумират заедно със зеленчуци. По време на хранене трябва да се избягват течности, тъй като могат да разреждат стомашния сок и да попречат на храносмилането. Основните принципи на разделното хранене включват консумация на храни отделно, като се избягва смесването на протеини с въглехидрати. Също така се препоръчва избягване на несъвместими комбинации, като например смесването на месо със сирене или сирене с бобови растения. Основните принципи на разделното хранене включват консумирането на определени храни поотделно, като се избягва консумацията на определени храни заедно, като например въглехидрати и протеини. Освен това разделното хранене насърчава консумацията на пресни плодове и зеленчуци.
-
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
-
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
-
Какви са някои от основните проблеми, свързани с разделеното хранене?
-
Как преодоляхте булимията и как управлявате апетита си?

Честно казано,моята дневна дажба доста надхвърля това,което ти ядеш
А това води след време до опасността,която съпътства почти всички диети/а нали РХ не е диета
/-да ти дойде вълчи апетит и да прегрешиш със "забранени комбинации"
-и на мен ми причерняваше,разтрепервах се,но болестното състояние се изразяваше в тъпчене с какви ли не боклуци и повръщане след това,просто не е за разказване
/няма да говоря за психическите последствия/-разбира се,при теб не е така,но виж първо дали нямаш някакви проблеми с кръвното...направи си изследвания все пак,ако това състояние се повтаря 

,не зная .Калида ,само да потвърдят датата на предаването ,в което ще гостуват децата и ще съобщя ,за да може да ги видите .Като казвам деца ,очаквайте госпожички, чe всички са едни върлини ...
.Мартеа ,аз много обичам шоколад и си хапвам от време на време, но предпочитам натуралния .Диди ,давай рецептата за пастета, аз много обичам маслини и сега като постя, ще ми е вкусно да разнообразя филийките с този деликатес
.Лорис ,добре дошла при нас
.По принцип аз съм за всички видове спорт ,но плуването е наистина попадение в десятката. А защо не плуваш и ти с щерката ?Исайкова ,безсилни ли са лекарите за тази инфекция, просто не знам как издържаш с това нещо в теб ,все трябва да има начин да се излекуваш .За кой китайски чай питаш ,ако е за зеления -да, той има много силни пречистващи свойства. Дани ти си ми другарче в спорта, радвам се че си имам съмишленик
.Аз днес започнах деня си с кафе, по- късно ще си хапна ябълки ,купила съм си златна превъзходна, на обяд- задушени в зехтин зеленчуци от снощи ,а за вечеря не съм си измислила .Прегръщам всички 

ама поне се опитвам да живея здравословно макар и дебела