Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Разделното хранене включва консумацията на протеини (месо, млечни продукти, яйца) и въглехидрати (зърнени храни, ядки, нишестени зеленчуци) поотделно. Обикновено се консумират заедно със зеленчуци. По време на хранене трябва да се избягват течности, тъй като могат да разреждат стомашния сок и да попречат на храносмилането. Основните принципи на разделното хранене включват консумация на храни отделно, като се избягва смесването на протеини с въглехидрати. Също така се препоръчва избягване на несъвместими комбинации, като например смесването на месо със сирене или сирене с бобови растения. Основните принципи на разделното хранене включват консумирането на определени храни поотделно, като се избягва консумацията на определени храни заедно, като например въглехидрати и протеини. Освен това разделното хранене насърчава консумацията на пресни плодове и зеленчуци.
-
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
-
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
-
Какви са някои от основните проблеми, свързани с разделеното хранене?
-
Как преодоляхте булимията и как управлявате апетита си?

(аз малко объркано съм се изразила май
,радвам се
.При това хубаво време да ми е тъжно
, направо на нищо не прилича .Имам толкова работа в къщи, а не ми се захваща нищо, дали да не запраша на някъде ,пък да става каквото ще
. Като се пооправя, ще пиша повече .На вас желая пълноценен ,интересен и прекрасен почивен ден. Целувки
.Чао. Калида ,защо ни изостави
?

.Надявам се,че всичко при вас е ок.

.Ако на теб много ти харесва ,пийвай си сутрин и след това изчакай повече време, защото млякото си е храна, която се консумира отделно от всички други .За киселото мл .знам, че се комбинира с кисели плодове, следователно активия с мюсли не мисля че е най- подходящата комбинация . Потърси табличката на Ками, там са посочени позволените и непозволени комбинации, желая ти успех и бъдете с половинката си упорити
,ама като си имам дразнителчета
,няма как. Добре дошли и на Зузи, Мади ,Мария
.За днес менюто ми е: сутринта рано -чисто кафе ,след два часа- печени филийки бонус с масло и краставички ,за обяд голяма салата от краставици и домати и пак препечени филии/ какво ми става напоследък ,все хляб ми се яде 

-ми