3 годишен и пълна упойка

• 3 535
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Моля, споделете след каква възраст се счита за продължително кърмене?

# 31
Моля, споделете след каква възраст се счита за продължително кърмене?

При нас продължи близо 2 години, НО проблем е там, че е било на поискване. (По цяла вечер на гърда) 3- ма лекари ми казаха, че се дължи на кърменето! Понеже кърмата съдържа лактоза.

# 32
Аз се включвам с това че ден след прегледа в клиника Др Цвети намерихме друг зъболекар и  каза че не е спешно състояние и няма нужда синът ми да бъде приспиван ще го водим по често и ще се опитваме малко по малко да ги оправим, също каза че подуването не е за антибиотик а най вероятно прехапване или афтичка е имал и наистина спадна . И също каза да не водим детето постоянно на всякакви места защото се плаши и е така в клиниката го бяха наплашили, изобщо не бяха толерантни с това че го беше страх да отвори уста, така че явно не винаги платеното е най добро. След това зъболекарят който посетихме успокои детето и го изчака, дори не взе пари за прегледа (също работи с пълни упойки но само когато е наистина нужно )….

# 33
Чудесно! Така се прави. Браво, че не се  потдадохте на натиска.

# 34
G.H, ще споделиш ли къде го заведе последно (може и на лично).
А колкото за продължителното кърмене и зъбите... големият ми син го кърмих на поискване до 3. Зъбите почиствах преди лягане и след ставане още щом се показаха първите на около 6м. Сега е на 7г, водя го по прегледи от около 3 годишен, на 3.5 оправихме първия кариес (на кътник). Сега го водя през 6м и няма проблем, но много настоявам да мие, че той сам не се сеща.
Малкият ако не беше счупил четирите предни сигурно нямаше да има и той проблеми. И като кажа, че детето ми има 4 (поне) развалени зъба накуп (че и го кърмя още), хайде грабвайте камъните  - как го допуснах това, то ако си спазвам хигиена и не кърмя, нищо няма да му има, ама как го допуснах... е на....

# 35
G.H, ще споделиш ли къде го заведе последно (може и на лично).
А колкото за продължителното кърмене и зъбите... големият ми син го кърмих на поискване до 3. Зъбите почиствах преди лягане и след ставане още щом се показаха първите на около 6м. Сега е на 7г, водя го по прегледи от около 3 годишен, на 3.5 оправихме първия кариес (на кътник). Сега го водя през 6м и няма проблем, но много настоявам да мие, че той сам не се сеща.
Малкият ако не беше счупил четирите предни сигурно нямаше да има и той проблеми. И като кажа, че детето ми има 4 (поне) развалени зъба накуп (че и го кърмя още), хайде грабвайте камъните  - как го допуснах това, то ако си спазвам хигиена и не кърмя, нищо няма да му има, ама как го допуснах... е на....

Случва се! Не се осъждай! Моят син с огромно желание си миеше зъбите! Но вечер се събуждаше през 30 Мин, за да суче! 🤷🏼♀ През деня също! Само да ме видеше, че сядам и се залепяше за мен! Вода отказваше, когато ожадняваше идваше пак! Човек не е много наясно с последиците, докато не се сблъска с този проблем! Все пак е поправимо! От нас се иска да намерим възможно най- доброто решение! 🤷🏼♀

# 36
  • София
И моят син е кърмен до 2, но не беше чак толкова пристрастен. След година и половина беше само преди заспиване. Трима зъболекари ме успокоиха, че по-важно е все пак постоянните да са здрави, така че вече се примирих и аз. Започна да си сменя зъбчетата и се надявам да нямаме много проблеми с постоянните. Купили сме му електрическа четка и много се радва да я ползва.

# 37
Здравейте! Обръщам се към авторката, понеже на мен много щеше да ми бъде от полза някой преминал през това да ми даде повече информация! Днес в 10:00 часа моят син беше приет за манипулация на зъбчетата! В 12:45 часа вече беше готов! Направи се лечение на 13 зъба, като предните са изградени. Събуди се от упойка , като леко го втриса и след 15 минути му мина! Нямаше рев, крещене и безпокойство! Понеже май месец беше упоен за 40 минути, тогава излизането от упойка беше ужасно! Има лека кашлица, устните са подути! Още не е заспивал след това! Вече хапна 3 пъти, видимо няма болка! Все още е доста замаян от упойката и не може да върви. Казаха ни при нужда да му дадем Панадол или Нурофен. Зъбите му не бяха никак в добро състояние, всяка вечер пиеше обезболяващи! Едва се хранеше! И затова се принудихме на лечение по този начин! Съветвам ви да спестите мъките и болките да детето! Няма нищо страшно! Всичко ще бъде наред! Ако имате някакви въпроси питайте!

# 38
Здравейте! Обръщам се към авторката, понеже на мен много щеше да ми бъде от полза някой преминал през това да ми даде повече информация! Днес в 10:00 часа моят син беше приет за манипулация на зъбчетата! В 12:45 часа вече беше готов! Направи се лечение на 13 зъба, като предните са изградени. Събуди се от упойка , като леко го втриса и след 15 минути му мина! Нямаше рев, крещене и безпокойство! Понеже май месец беше упоен за 40 минути, тогава излизането от упойка беше ужасно! Има лека кашлица, устните са подути! Още не е заспивал след това! Вече хапна 3 пъти, видимо няма болка! Все още е доста замаян от упойката и не може да върви. Казаха ни при нужда да му дадем Панадол или Нурофен. Зъбите му не бяха никак в добро състояние, всяка вечер пиеше обезболяващи! Едва се хранеше! И затова се принудихме на лечение по този начин! Съветвам ви да спестите мъките и болките да детето! Няма нищо страшно! Всичко ще бъде наред! Ако имате някакви въпроси питайте!

Здравейте!
Може ли да споделите в коя клиника е извършено лечението на вашето дете?
Синът ми е на 7 години и всички зъбчета са му в много лошо състояние. При последното посещение при зъболекар бяхме посъветвани да намерим клиника в София и Русе, които предлагат лечение по пълна упойка, за да бъде направено за един ден. Проблемът е, че той има рефлукс и това е една от водещите причини за съвета.

# 39

Здравейте!
Може ли да споделите в коя клиника е извършено лечението на вашето дете?
Синът ми е на 7 години и всички зъбчета са му в много лошо състояние. При последното посещение при зъболекар бяхме посъветвани да намерим клиника в София и Русе, които предлагат лечение по пълна упойка, за да бъде направено за един ден. Проблемът е, че той има рефлукс и това е една от водещите причини за съвета.
Здравейте! Ние направихме лечението в Бургас, като ходихме и в Пловдив на консултация (клиника усмивка) и останахме крайно разочаровани. Бургас, денталната клиника Осем!

Общи условия

Активация на акаунт