Паролата му е "датата" с бившата - нормално ли е?

• 4 897
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Какъв е проблемът да се сещаш за приятни моменти от миналото си, които включват не-настоящ партньор? Това са лични неща и в нова връзка не влизаме с прясно форматиран мозъкодиск, нали.

# 61
  • София
Авторката пусна мухата и се изпари.

# 62
Какъв е проблемът да се сещаш за приятни моменти от миналото си, които включват не-настоящ партньор? Това са лични неща и в нова връзка не влизаме с прясно форматиран мозъкодиск, нали.
Обикновено тезата е, че бившите затова са бивши, защото са в миналото, даже са почти забравени, и това не се отразява на настоящата връзка.
При обратната теза би следвало да имаме прекалено много файлове в мозъка (ние, дето сме красиви и вървежни, де, хаха), той да цикли и да не изпълнява ефективно задачите по пълноценно общуване с настоящия партньор.
Не заемам страна. Нека форумът каже кое е вярното.

# 63
Тази теза е нова за мен. Всеки човек, който ни е бил важен, оставя следи, няма как иначе, не сме преинсталиран Уиндоус. Бившите на мъжа ми са си негови, това е неговата лична история, както и аз имам своя. Тъпо е само нетактично да правиш личната си история обща, да се обясняваш, да сравняваш и прочее в стил too much information. Винаги е хубаво да има човек къде да избяга в главата си. Blush

# 64
Винаги е хубаво да има човек къде да избяга в главата си. Blush

Преди да избяга обаче, да си скрие телефона, че шпиони дебнат отвсякъде Simple Smile)))

# 65
Не давайте тез акъли да се сменя паролата. Дърпате дявола за опашката.
Човека може да е суеверен. А е сменил паролата и е сложил "датата" с настоящата, а настоящата е станала бивша.

# 66
  • София
Не давайте тез акъли да се сменя паролата. Дърпате дявола за опашката.
Човека може да е суеверен. А е сменил паролата и е сложил "датата" с настоящата, а настоящата е станала бивша.

Не е невероятно. Представете си, че е имал гадже някога си, млад, влюбен, сложил "датата с бившата" за парола, тя обаче го зарязала. После сложил новата дата с новата и с нея се е провалило. Е, за нищо не света на бих имала връзка и пак бих сменяла парола пак с датата за двамата.
Но най-вероятно са просто числа, които е запомнил и навсякъде е с тази парола. Аз имам парола отпреди 20+ години, в която има и числа за съответната възраст, а останалите са подобни. Какво ли означава, че се умилявам по младостта си?

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 13:50 от Светулчица

# 67
Аз имам парола отпреди 20+ години, в която има и числа за съответната възраст, а останалите са подобни. Какво ли означава, че се умилявам по младостта си?
Важното е да не е "Gosho19sm!!!" или "Kolio3min??"

# 68
  • София
JoyJoyJoy
Много си прав.

# 69
  • София
Аз имам парола отпреди 20+ години, в която има и числа за съответната възраст, а останалите са подобни. Какво ли означава, че се умилявам по младостта си?
Важното е да не е "Gosho19sm!!!" или "Kolio3min??"

Хахахахахахахаха, седя в хола и се хиля като умопобъркана Simple Smile

# 70
  • София
Не че нещо, ама е по-разумно да не надъхваме авторката, че е права.
Като нищо всеки следващ ще бъде подлаган на безмилостен разпит за пароли и принуда да ги сменя..
А и цялата тая история как "случайно" й бил казал паролата си е напълно изсмукана от пръстите за мен.

# 71
Важното е паролата да не се отнася за настоящия примерно Ivan10cm, koliozaeka2min или Hristomekia0. Виж парола от рода на Nikimaratona80min или Toshoperforatora20cm вече звучат гордо, ама не ги казвайте на новите си гаджета, че става малко неудобно

# 72
Мхм, моят възлюбен още ми се сърди за подобни коментари на размери.
В разговора беше ок и после глей кво става.
Ноу мор размери-сантиметри, ноу мор драма.

# 73
Авторката:

Отговорите Ви бяха т.нар. reality check. Наистина ще се постарая да гледам на паролата само като на "комбинация от цифри".

Относно спонтанното споделяне - наистина беше такова, аз не съм проявявала интерес да я знам. На него съм му казвала моите просто защото повечето време използваме моя лаптоп и - ако се наложи - да влиза сам, но към този момент не го е правил. Иначе наистина беше много непринудено споделяне от негова страна - попита дали може да види нещо на телефона и му казах "Да, взимай го просто" и той сподели, че разбира, ако ми е некомфортно да разглежда. И тогава просто каза, че на него самия няма да му е удобно, ако някой - включително и аз - помоли да му разгледа телефона. Тук не говорим за "проверка от гадже", просто е неговото отношение към технологичните джаджи. И разговорът премина повече съм "privacy" частта е и в този контекст сподели паролата си и уточнението за "датата с бившата". Не съм разпитвала нито дали тя го е помолила да си я направи, нито съм искала да я смени, просто му споделих, че го намирам за странно. И на следващия ден писах тук. Това е.

# 74
Те тия с малките п...шки принципно са много чувствителни на тема размери

Общи условия

Активация на акаунт