Странна интуиция или друг проблем

• 8 781
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Сама казваш, че в началото си се дърпала, а той е бил по-настоятелен, ти си го играла "не искам нищо ангажиращо". Тоя номер с телефона е много стар и изтъркан, накарал те е да ревнуваш и то много успешно. Не ти пише веднага и бави отговорите пак със същата цел - иска да налапаш кукичката докрая и той да е господар на ситуацията. Прозрачно колкото си искаш отстрани, но не и за теб, защото вече си хлътнала.
В никакъв случай не му разигравай ревниви сцени, правиш му голям кеф, започни да се държиш точно като него. Не му пишеш първа, отговаряш след два часа и пр. Защо? Много бях заета, извинявай 😘

# 46
Като цяло, ако е една връзка има подобни на гореописаните "игрички", не води до нищо добро, поне от личен опит

# 47
  • София
И двамата сте червени флагове на килограм..той ползва рандъм бивша за да те кара да ревнуваш...ти лапаш въдицата от раз... Отделно си обсебваща...или сте се намерили двама сериозно притеснителни и ще си имате токсични и драматични отношения или...няма да се изтърпите, защото всеки иска да е The Drama Queen. Аз бих избягала и от двамата.

# 48
Доста неща се случиха след като написах темата. Той си замина за неговия град, после се върна уж заради мен.
Прекарвахме си времето заедно, но се случваха постоянно странни неща, за които и да искам да си затворя очите, не мога.
Постоянно някой му пише във вайбър, той си отговаря когато съм се отдалечила малко, като погледна заключва телефона, питам го какво става, отговорите са му: нищо, пишат ми разни групи.
Той ми поиска да ми разгледа телефона, аз нямах нищо против и му казах: добре, отключи ми твоя и ти давам моя. Реакцията му беше: никакъв шанс няма.
Наистина всичко звучи адски детински, аз никога не съм била ревнива или прекалено мнителна, за първи път ми се случва да изпитвам такова съмнение.
Казах му, че каквото и да ми говори, че няма друга, не би си го помислил, търсела съм причина да го разкарам, фактите говорят друго.
Другото странно нещо е, че постоянно изчезва и не се знае изобщо къде е.
Аз съм на работа например, той ми пише, че след малко се прибира и изчезва до другия ден.
Или един ден е супер активен, на другия може и да не ми звънне нито веднъж.
Когато го попитам нещо измисля толкова абсурден отговор, на който и малоумен да си няма да повярваш.
Например беше звънял в рамките на два дена на някакво момиче, за което не бях чувала над 6 пъти и като го попитах защо ми каза че не помни, бивша колежка му била, и нямал кой знае какъв спомен, но сигурно й е звънял просто така.
Наистина ли масовото мнение е, че аз съм параноична, като тези неща се случват пред мен, трябва ли да се правя, че не ги забелязвам?

# 49
Идея нямам тая тема за какво е била и защо я следвам, ама не си параноична Grinning твоят си мишкува.

# 50
Искам да добавя, че реших да проявя разбиране и му казах: не знам каква точно е ситуацията, но ако искаш да сме заедно те моля да изчистиш каквото имаш, ако не просто ми кажи, но ако продължаваш по същия начин ще дълбаем на едно й също място, аз няма да ти вярвам и няма да стигнем до никъде.
Неговият отговор беше: няма какво да променям, не съм си и помислял за нещата, които ме обвиняваш, нямам друга и тн, дрън дрън та пляс. И колкото и да ми говориш на тая тема нищо различно няма да чуеш. И на мен от тия думи ми завира още повече всичко.
В момента пак го няма, дори не знам дали е в България, пише ми по едно изречение колко много ме обича или как съм се подиграла с него и колко е наранен,  и изчезва.
Друг пример.. пишем си и на средата на изречението излиза от чата, няма го няколко минути, през това време във вайбър е на линия, питам го: може ли да си довърша изречението поне и тогава да си пишеш във вайбър и той ми отговаря нещо от рода на: аз не съм във вайбър или: гледах какво са писали в групите от през деня. Е???
Сигурно наистина изглежда параноично, но когато се случва всеки ден, на всяко писане, на всяко виждане има по нещо…
Беше на косъм да ми втълпи, че вината е изцяло моя да си внушавам подобни неща и имам нужда от психиатър, но все пак това не ми е първата връзка и от разстояние усещам, че нещата не са наред.

# 51
Изобщо не виждам смисъл да се продължават тези отношения. За мен човекът се забавлява на няколко фронта и не търси нищо сериозно.

# 52
  • София
Доста неща се случиха след като написах темата. Той си замина за неговия град, после се върна уж заради мен.
Прекарвахме си времето заедно, но се случваха постоянно странни неща, за които и да искам да си затворя очите, не мога.
Постоянно някой му пише във вайбър, той си отговаря когато съм се отдалечила малко, като погледна заключва телефона, питам го какво става, отговорите са му: нищо, пишат ми разни групи.
Той ми поиска да ми разгледа телефона, аз нямах нищо против и му казах: добре, отключи ми твоя и ти давам моя. Реакцията му беше: никакъв шанс няма.
Наистина всичко звучи адски детински, аз никога не съм била ревнива или прекалено мнителна, за първи път ми се случва да изпитвам такова съмнение.
Казах му, че каквото и да ми говори, че няма друга, не би си го помислил, търсела съм причина да го разкарам, фактите говорят друго.
Другото странно нещо е, че постоянно изчезва и не се знае изобщо къде е.
Аз съм на работа например, той ми пише, че след малко се прибира и изчезва до другия ден.
Или един ден е супер активен, на другия може и да не ми звънне нито веднъж.
Когато го попитам нещо измисля толкова абсурден отговор, на който и малоумен да си няма да повярваш.
Например беше звънял в рамките на два дена на някакво момиче, за което не бях чувала над 6 пъти и като го попитах защо ми каза че не помни, бивша колежка му била, и нямал кой знае какъв спомен, но сигурно й е звънял просто така.
Наистина ли масовото мнение е, че аз съм параноична, като тези неща се случват пред мен, трябва ли да се правя, че не ги забелязвам?

Е то това е супер sus. Трий го и го разкарвай, че да не се окаже, че и семейство има в друг град.

# 53
  • София
Няма никакво значение дали е параноя или истина. Ти с този човек не си спокойна, нямаш му доверие, и това няма да се промени.

# 54
Начинът, по който се чувстваш с един мъж, би трябвало да ти е достатъчна информация дали да продължаваш с тези отношения.
Какво още има да ровиш, това дори не е връзка, а някаква игра на криеница или топло и студено.

И гледай да избягваш връзките от разстояние, ако не искаш да си прекараш живота залепена за телефона и чатовете.

# 55
Каква параноя, просто човекът е играч и не става за сериозна връзка. Плюс това е доста нагъл.
От нея зависи дали също ѝ се играе, или не. Но ако не ѝ се играе, ще е много глупаво да продължи да си губи времето с него. Той няма да се промени, ако тя има такива надежди.

# 56
За какво ти е такъв? Не го знаеш дори къде е.

# 57
За какво ти е такъв? Не го знаеш дори къде е.

Сложù му една гривна за проследяване на крака, така ще знаеш.

# 58
Нямам идея кво е била тая тема в началото, този е патологичен лъжец, гледа теб в очите и те лъже най нагло. Дори няма смисъл да го заковаваш, по добре се оттегли от тези отношения. Аз бих го изгаврил, не го търсиш, отказваш му срещи с някакви безумни оправдания като примерно днес ще чистиш или ще переш, не му вдигаш телефона и му отговаряш с по едно изречение след час два. Да видиш как ще му запари под краченцата. И е много сладко, още си го спомням с кеф как наредих същата дето се мислеше за много хитра

# 59
Сигурна ли си, че е разведен?
Това си е класическо поведение на женен мъж, който дори не умее да тъче на два фронта.

Общи условия

Активация на акаунт