Странна интуиция или друг проблем

• 8 895
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Разведен е, а още по странното е, че дори когато е в моя град изчезва по абсолютно същия начин, по който и като си е в неговия.

# 61
Ма ти още ли не си го отрязала.. Rolling Eyes

# 62
Разведен е, а още по странното е, че дори когато е в моя град изчезва по абсолютно същия начин, по който и като си е в неговия.
Да не изчезва, за да говори с жена си. 🙂
Пред теб, няма как.

# 63

Хазарт?

# 64
Да не изчезва, за да говори с жена си. 🙂
Пред теб, няма как.
Едва ли, той изчезва за цял ден 😃

# 65
Момиче, почне ли мъж да ти обяснява колко си параноична, луда, обсебваща, в 90% от случаите причината е в него и не си ти в грешка.
Най- вероятно тоя човек те докарва до такова състояние, а на теб интуицията ти говори, че нещо не е наред.  С НЕГО, не с теб.

# 66
Хазарт не е със сигурност, наркотици, пиянски истории също не.
Днес ми се обади да ми каже, че е в чужбина, но нямало значение с кого и къде.
Казах му, че единствените емоции които ме кара да изпитвам са стрес и притеснение, той каза, че няма какво да направи по въпроса и мисля, че е ясно, че всичко приключи.

# 67
Дано да си толкова убедена, че е приключило и когато ти се обади след няколко дни, за да търси секс.

# 68
Нямало какво да направи по въпроса?
В началото реших, че просто се надигравате, но с всяко следващо допълнение - би било унизително да продължаваш да му се обясняваш и изобщо да се занимаваш с него. Тук няма елементарно уважение. Късай от раз, блокирай и не се обръщай назад.

# 69
Щом няма значение къде и с кого е , то той вече не трябва да има никакво значение за теб… Режи докато е време.

# 70
  • Пловдив
Казах му, че единствените емоции които ме кара да изпитвам са стрес и притеснение, той каза, че няма какво да направи по въпроса и мисля, че е ясно, че всичко приключи.
Голяма си патица. Голяма, бяла. Спри да му говориш за емоции, на него не му пука за теб. Сега спри да му вдигаш телефона и да му пишеш изобщо. Ако искаш да си поиграеш - пишеш му и изчезваш от програмите, които ползваш. След 3 дена/след уикенда влизаш и казваш - о, аз бях заета, ходихме с едни приятели на спа/басейн/хотел. Или пишеш и изчезваш до другия ден. Къде беше? А, с едни приятели на вечеря. Не конкретизираш пола на приятелите.

# 71
Той де факто ти е казал, че е свободен и ти също си свободна, връзка нямаш. Той, че не е сериозен и само се бъзика с теб и ти говори колко те обича, а после изчезва, е факт. Но ти също трябва да промениш поведението си. Твърде обсебващо, твърде агресивно и тревожно се държиш. Пишеш му в чата, той не отговаря и го проверяваш във Вайбър дали е на линия... Веднага му правиш проблем. Това си е столкване. Ще се запознаеш с някой нормален и ще го побъркаш от първата седмица къде е, защо не е на линия и защо не отговаря, а си е качил стори.

# 72
Ти си просто една от многото. Ясно като бял ден

# 73
  • София
Очевидно си пише и се вижда с друга. Аз такова нещо няма да изтрая и седмица.

# 74
  • София

Ахахахаха нямало значение с кого и къде. Режи го този и не се обръщай въобще. Подиграва ти се е очите, няма смисъл да се занимаваш.

Общи условия

Активация на акаунт