Странна интуиция или друг проблем

• 8 799
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми звучи като незряло повдение и от двамата, повече от него.

Приказките за сериозни отношения са дежурни, като свалка.

Иначе след развода той се опитва да бъде гъвкав, адаптивен и "хлъзгав". Едва ли вътрешно е убеден, че му трябва сериозно обвързване.

Да, и двамата не се смятате за ексклузивни един за друг. Той опитва да използва стар прийом да накара жената да обича, да е привързана, чрез страха (че той лесно ще я замени, лесно ще изчезне и т.н.).

Авторката да помисли дали и защо я устройва да обича чрез страх...

# 76
И аз допускам, че може поведението ми да е понякога незряло, но мисля, че е провокирано от непрестанните сигнали.
Дори, когато си говорим съвсем нормално, все нещо се случва, например ще му звънне някоя “приятелка” да го чуе (според неговите думи), или някой негов приятел ще му пише, че еди коя си иска да се запознае с него, или някоя ще му пише да му каже колко се е разхубавил, абе все нещо..
На няколко пъти прекратявам, блокирам го, той намира начини да ми пише, да ми обяснява колко ме обича, въпреки че съм луда и тн.
Не мога да си обясня това държание.

# 77
Няма нужда от обяснение, има нужда от игнор и повече никакво занимаване с него.

# 78
Пак ли успя да те омае?

# 79

Той ми поиска да ми разгледа телефона, аз нямах нищо против и му казах: добре, отключи ми твоя и ти давам моя. Реакцията му беше: никакъв шанс няма.

Пффф, а ти как изобщо имаш търпението да общуваш с него след такава наглост? Брачният пазар явно не се променил към добро откакто последно бях на него, поне ако се съди по темите тук. Според мен не си въобще параноична, а даже прекалено толерантна. Не знам странните му изчезвания от чатовете дали говорят за това, че той си има и други свалки или пък че не си му чак толкова приоритетна и си движи всякакви други планове без да ти се обяснява, но важният извод е само един - не е сериозен към теб. За сметка на това когато ти не успяваш да излезеш с него след работа - се сърди и те обвинява. Все притеснителни знаци, а още дори не сме стигнали до истинските проблеми като това, че живее в друг град и има дете от предишна връзка. А ако "остроумията" му са все от този тип "аз знам, че си минала да провериш дали съм си в нас, отговорът беше малко по-надолу вляво", май ще имаш и допълнителен проблем с нескопасаното му чувство за хумор.

Приказките за това колко те обича не ги броя за нищо в конкретната ситуация, много хора си ги казват в началото на връзките си ей така, за добро утро и не влагат нищо в тях.

# 80
Не ме е омаял отново, напротив, спрях комуникация с него, блокирах го, започна да ми пише имейли, да ми звъни от скрити номера денонощно, да ми насажда идеята, че имам вътрешни страхове, които не са породени от неговото поведение.
Помоли ме да се чуем, когато свърша работа, около 00:30 през нощта, аз му отказах, но все пак реших да му се обадя като се прибера и разбира се човекът си говореше по телефона, реших да не го питам с кого, питах го само какво правиш и той ми каза: бях заспал, ти ме събуди…. Попитах го: Как ще си заспал като досега говореше по телефона?!?
И той каза: а, да, вярно, говорех с братовчедка ми. 😀 наистина потресаващо. Хем не мога да докажа нищо, хем знам, че не е наред нещо, но не знам точно какво.

# 81
Е, прави те на луда и се гаври с теб, кое не ти е ясно.

# 82
Продължавай да го търсиш, щом ти се занимава с тъпотии.

# 83
Следващия път като ти се обади кажи, че си заета и се приготвяш за среща, като попита с кого -не го интересува и блокаж!

# 84
Помоли ме да се чуем, когато свърша работа, около 00:30 през нощта, аз му отказах, но все пак реших да му се обадя като се прибера и разбира се човекът си говореше по телефона, реших да не го питам с кого, питах го само какво правиш и той ми каза: бях заспал, ти ме събуди…. Попитах го: Как ще си заспал като досега говореше по телефона?!?

И ти на това му викаш "не ме е омаял отново"? На 29 г. сериозно ли си мислиш, че имаш време за такава детска градина, че и с привкус на обсебеност ("спрях комуникация с него, блокирах го, започна да ми пише имейли, да ми звъни от скрити номера денонощно"). Явно ти се струва шега работа...

# 85
  • София
На това му се вика сама да скачаш в септичната яма Grinning Тоя отдавна да съм го блокирала и забравила.

# 86
Безсмислено е да се казва каквото и да е на авторката. Тя явно си търси драмата. Блокирала го, ама друг път. Каквото и да и кажем, тя ще продължи да се занимава с него и да му отговаря на глупостите, но уж го била "блокирала".

# 87
Колко скучен трябва да ти е животът, за да се занимаваш с подобни отношения? Предполагам, че ще ме изтрият, но наистина не разбирам. А авторката не разбирала, какво не е наред като я лъжат нагло...

# 88
Кажи честно, как не ти се иска да го почнеш с неговите номера?
Човека е патологичен лъжец, но определено държи да те върти и тебе около себе си. Като гледам му се получава.
Какво всъщност искаш да докажеш, да го хванеш на калъп или да ти признае, че мушка всичко де що мърда от женски пол и му връзва?

# 89
Колко скучен трябва да ти е животът, за да се занимаваш с подобни отношения? Предполагам, че ще ме изтрият, но наистина не разбирам. А авторката не разбирала, какво не е наред като я лъжат нагло...

Не било наред това, че чувствала, че нещо не е наред, но не можела да го докаже. Sweat Smile Все едно се изискват доказателства, за да скъсаш с някого Grinning. Първо се допита до нас дали си въобразява, казахме й, че не си въобразява, но и това не беше достатъчно, за да спре да му вдига. Сега търси доказателства. Ако трябва да съм сериозна - доказателства няма как да намериш, освен ако не наемаш частен детектив да го следи. То само това остане де.

И той каза: а, да, вярно, говорех с братовчедка ми. 😀 наистина потресаващо. Хем не мога да докажа нищо, хем знам, че не е наред нещо, но не знам точно какво.

Общи условия

Активация на акаунт