Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 721
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
И на мен стратегическите разговори ми идват твърде продължителни.

Играта, ако се абстрахираме от кринджавостта, даде участниците в друга светлина. Ако щете и умението да се забиват мацки в дискотека, предполагам и в апликациите за запознантва (просто не съм ги използвала). Най-малкото им запомних имената и разбрах на колко  години са. Спас  се оказа сладур, Коцето също е отворко и приятен за компания, Кико остроумничеше, Цецо си го каза "добре, че съм красив", Азов си е дърво, а Жорката тотално се оттегли. Мария също се оказа много отворена и по нищо не отстъпва на цапнатата в устата Валерия. Загатна се зреещ конфликт межу двете и явно ще е равностоен сблъсък.

# 526
  • Paris
На мен този епизод ми беше доста скучен. Толкова чакане за нищо. Плюенето го превъртях, за Тиндър предизвикателството нямаше да им дам награда изобщо не ми бяха забавни. Не искам да съм толкова критична, но първи и втори сезон много вдигнаха летвата и за сега трети сезон ми бледнее.

# 527
За съжаление благодарение на монтажа много хора ще асоциират стратегическите разговори и коалиции с нещо скучно и протяжно, точно защото уви са оставили твърде много дълги наговаряния. Във времето, в което живеем, тези разговори трябва да са много по-бързо и стегнато монтирани.

Ситуацията с плюенето в устата не ми се иска да го коментирам, но лично мен поведението на Валерия силно ме изненадва. Да, тя имаше своите кризи и проблеми и в Ергенът, но там показа съвсем различен образ.
Чудя се кое от двете е истинската Валерия?
И защо прави коренно противоположното от Капитонова в Сезон 1 - вместо да си изчисти имиджа, тя го унищожава?

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 13:09 от outcast

# 528
Валерия определено надгради. Плюенето е новото "Имаше ли проникване?" Цяла седмица ще я гледаме по тъмбнейли.

# 529
Като се замисля, наистина прекалено много разговори за коалиции включиха, много от нещата се повтаряха. В същото време пък в "другото предаване" Grinning ги дават по-бързо нещата и хората се оплакват, че не разбират кое откъде е дошло. Нямаме угодия. Laughing

# 530
Е то хубаво, ама никакво "единодушие" няма в това, да изберат нещо компромисно... Да отстъпиш, за да не се сърди другия. Това не е "единодушно". Но хайде.. това да е проблемът.
Субтитри да слагат на няколкото сцени, при които не се чуваше нищо почти. И влизат гласовете на 10 души, няма как да различиш какво си говорят тези, които камерата дава в момента.

Специално в момента си върнах сцената където обсъждат и я изгледах цялата. Още в началото първото споменато име е на Коцето. След това се споменаха Кико и Тодор Азов може и още някого. Валерия веднага се опита да се наложи, казвайки че трябва да спечели Яков с аргумента, че не харесвала романтици, а обичала бъклуци. Накрая другите отново се върнаха на варианта Коцето и Валерия казва, че е ок за Коцето. Накрая тая дето пее, забравих и името, обявява на всички, че техния избраник е Коцето. Чак след това диктора повтаря подобна реплика и казва, че сега момичетата трябва да го обсипят с комплименти. Така че...

Първо - продуцентите и монтажа НЕ лъжат и НЕ манипулират.
Второто - ЕДИНОДУШНО Е!
Трето - това, че е компромисно решение си я изцяло и лично моя спекулация.
Коцето се постара на всяка да каже различно нещо и различно поведение. Че според мен не беше най-заслужил, не беше, но това е изцяло субективно нещо. На някой му харесват свалките на Янков, на друг - любовните излияния на Тошко, а трети като видят срамежливия Васко и искат да го загънат в одеало. 

diziler, преди да хвърляш някакви обвинения, първо си провери информацията.

# 531
Толкова голям проблем ли е една дума? Ако някой има свободно време, може да пише на Павел и Ицака да помага с монтажа.

# 532
Това е мнението ми за целия епизод.
Цял ден го умувах Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Кога станахме толкова критични и взискателни? От кога не приемаме нещата дори с малки недостатъци?
Това са въпросите, които си задавам докато чета коментарите тук.

Не ме разбирайте грешно, аз самата също съм доста критична, но противно на изказаните вече няколко мнения за вчерашния епизод, на мен ми хареса и то много. Беше достатъчно дълъг, ако беше в телевизия с реклами щеше да е 2 часа. Имаше история, развиваща се през цялото време, къса игра за разведряване и успя да ми задържи интереса през цялото време. Поведението на самите участници е друга работа, но като цяло от епизода съм доста доволна. Че на моменти наистина можеше да има субтитри, можеше, но основното се разбираше. То в живота понякога ми трябват субтитри защото нещо може и 5 пъти да ми го повторят и пак не чувам Sweat Smile
Когато са събрани голяма група хора дори да не ползват звука от техните микрофони е нормално викащите да се чуват и от микрофоните на останалите. Неизбежно е.
Ще изкоментирам и диалекта на някой от участниците, тема, която също доста често се засяга. В ежедневието никой не говори изцяло правилно. Всеки си има някакви особености на говора. Ако в предаването всички произнасяха думите книжовно и се изказваха все едно четат новините, щях даже да ги заклеймя за фалшиви. Все пак да не забравяме, че те са нормални хора като всички нас. Дори да имат много последователи, те са хора. Не са полици, които се обръщат към цяла България, че чак толкова да се захващаме за всека дума изляза от устата им. В интернет е модерно колкото по-естествен си, толкова по-близък те усещат последователите ти.

А сега за самите участници. Темата Янков и Валерия направи ме е страх да я засегна. Плюенето в устата направо си го превъртях. Разбирам мотивите на продукцията да се съгласят на това, защото според мен не са вярвали, че наистина ще го направят. Било е чиста провукация, а това, че тия са го направили, си е изцяло техен проблем.
Тези двамата много ме дразнят. Янков каквото и да си говорим не е първ хубавец и се опитва да компенсира, мислейки се че е забавен. За мен прави жалки опити да имитира и КПД от миналата година и Кумбата колкото и да твърди, че иска да не го сравняват с него. Доколкото Кумбата има чар, Янков просто ми е противен.
Валерия за мен просто се чуди как да привлече внимание и да се налага. Всяко нейни действие и реплики са отчаян опит да бъде под прожекторите. Това момиче има нужда от помощ, защото действията и са вик за помощ по мое мнение.
Така и така съм тръгнала отзад напред... Играта беше хубава. Показа ни малко повече от харектара на участниците и помогна за изграждането на образите им, допълва картинката. За всеки може да се каже по нешо. Видяхме локалния инфлуенсър, че е пълен простак и не може да измисли нещо по-добро от някоя тъпа сексуална шега. Васето се стеснява въпреки работата му като стриймър и гейминг ютубър. Азов наблегна на романтичната страна, но показа и палавост при Веси. Антонио пък не може да предложи нищо повече от пеене. И така нататък, няма да изпадам в подробности. Признавам си тук, че Алекса я превъртях, защото ми е толкова неприятна, че не мога да я гледам.
Коментара за гласуването вече го изказах по-горе.
Относно коалициите. И на мен ми се вижда рано вече да се наговарят и да правят планове, но пък си мисля, че се опитват да ударят преди другите да са се усетили. Забравих кой го каза, но беше напълно прав, че на първата номинация се гонят по критерии "кой ме дразни". Това си е и перфектния момент да елиминираш някой, защото го смяташ за заплаха. Направи ми и впечатление, че май доста от тях не са гледали или не са внимавали в предните сезони. Миналите години преди всяка голяма битка сменяха отборите. Има варианта и сега да направят така или пък да приложат нов подход и да ги държат на два основни лагера. Ще видим, но силно се надявам да ни изненадат.
Наговарянките не ми бяха дълги, а перфектно количество, за да си направя изводите. Разбира се, че Гошко ще е мозъка и ще се опита да привлече максимално много хора около себе си, защото има голямо его и се смята за най-силният играч. Но да не забравяме, че тук има и много социална игра, което според мен ще ми изиграе лоша сега.
Веси много ме изненада. Момето е надъхано за победа и като я гледам, ще стъпче всеки по пътя си.
Двамата Цецовци май делят един акъл. Добре се намериха. На мен ми хареса как показаха сцена как другите са се събрали на двора и веднага след това как тия двамата се наговарят. Интересно ми е дали в един момент на всички ще им светне, че вече се оформят лагери.
Видяхме и малко от тъмната страна на Азов. Той не е изобщо глупав и смятам, че полека лека ще се забърка в интригите дори и да няма много екранно време сега.

Много ми стана забавно да ги гледам как играят това в кръга и на криеница. Сладко е. За разлика от миналата година с префърцунените им сериали и конкурси по пеене. Това беше естествено, непринудено и забавно. Антонио като се преби и синхроните ме накараха да се засмя. Надявам се, разбира се, да не се е ударил лошо, но цялия сегмент беше смешен.

Останах доволна от епизода и се надявам за напред все да са такива. Показаха си повече от ежедневието им в къщата, имаше игра, тъпотии и смях. От всичко по малко.
Предвиждам, че следващия епизод ще е изцяло игра в мол Пловдив Плаза, но предполагам, че може така да им е по договор. Нямам против. Много се радвам, че толкова фирми инвестират в ютубъри, които се опитват да създадат нещо повече, и им дават възможност да създават съдържание, което да ни радва.

# 533
  • София
На мен също ми хареса епизодът, видяхме малко повече от отношенията им. Е, не всички свалки са ми по вкуса, но целта е да видим те как общуват. А и така имаше възможност да чуем всички, дори и по-тихите участници.

# 534
Имайте предвид, че тук, струва ми се, пишем хора на доста различни възрасти. Всички явно си падаме по риалити формати и ни се иска да сме актуални, на мен ми е интересно всичко, което се случва в youtube, но с всяка година усещам, че Къщата все по-малко е моето нещо. И така много хора гледаме от любопиство, с надежда да си намерим нашето съдържание и затова звучим прекалено критично. Но и Павката и Ицака всяка година се стараят да надграждат, ние имаме основание да изкоментираме малкото камери. От друга страна, основно качеството на съдържанието зависи от участниците и техните действия. А там няма безкрайно много възможности.

# 535
# 536
Много готин епизод на Надкаст, винаги им се получават добре разговорите. Може направо подкастите им да се гледат, вместо Къщата.

# 537
И Чакалкаст е добър, Жорката разказва от първа ръка.

# 538
  • София
Честно казано очаквах повече от Павел и Ицака. Все простотията и пошлото да е напреден план. Явно не могат да измислят друг начин да привлекат вниманието на публиката.

# 539
Не вярвах, че ще го кажа, но Диви и красиви май е по-успешното реалити. Гледам различните предавания, за да получавам различни неща. Игри на волята - стратегия и игри, Къщата на инфлуенсърите - драма и забавление. Мноооооого пренавити са с тези стратегии, направо ми убиват и моето желание да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт