Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 811
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Постоянно прескачам някакви моменти, спирам, пускам, още не съм го догледала.
Жорката и Весела доста ми досадиха с непрестанното дъвчене на тая гениална стратегия, все едно и също повтарят.
Тиндър играта беше много криндж.

# 511
Сцените с просенето на цигари ме отвращават до краен предел. Хем Павел и Ицака преди сезона казаха, че уж няма да дават такива неща този сезон, защото в предните 2 сезона са попрекалили. Но ето че пак гледаме същото.

На няколко места имаше неразбираеми реплики, там където заговорничат за коалиции... едновременно се чуват и други гласове, много неща са неразбираеми, просто можеше да сложат едни субтитри. (Особено там, където си говореха двамата Цецовци). Но кой каквото разбрал - разбрал.

Даниел Хаха от Варна ли е? С неговата "горница" ме уби, в Североизточна България говорят на "горница" и "долница".

Мария как веднага да излъже за глобата,  "аз с никого не съм говорила" ("сЪС никоЙ", както тя казва), без да помисли, че евентуално има записи  и доказателства.  Глупаво и нахално същество.

Играта със свалките изобщо не ми хареса. Зверско изпростяване, цинизми и простотии.  И не само на т.нар. свалячи, ами на Валерия. "Това ще го гледа вуйчо ми", ама не спря да говори за "дълбоко гърло" и всякакви от сорта.  Антонио пак квичи, това е тотален чалга терор.
Докато я снимат тази игра, то навън се стъмни. По време на Валерия - светло, по време на Весела - тъмно.

Костадин вика "аз съм от София"... "шъ мъ земиш... когато съм в лИглото да ти реша косата".

# 512
Поне разбрахме, че Весела и Валерия нещо не се харесват и ще очаквам някое пикантно скандалче. Grinning

# 513
Това с плюенето не знам дали изобщо да го коментирам. Меко казано отвратително. Точно и вечерях в това време.

На финалните надписи защо няма музика? Изключително глупаво е да вървят надписи на гробна тишина. По-добре да бъдат или с музика, на отделен фон... Или без музика, но на фона на кадри от следващия епизод, просто да не е тишина докато вървят надписите. 

Монтажът е под всякаква критика. Пак има прескачащи кадри. Режат реплики, без да слагат пресечки или зуумове, директно гледаме как главата на някого се мести... Примерно Цецовците като си приказваха, рязано по най-дърварския начин.  Супер зле са с монтажа, трета поредна година е това.

# 514
Аз изобщо няма да го гледам това с плюенето. Не мога да си представя какъв човек трябва да си, първо, да ти хрумне такава идея, второ - да я осъществиш...

# 515
Тази снимка казва всичко. А после "леле, вуйчо ми ще ме гледа". Ма той не само ще те гледа, а и ще те чуе какви цинизми ги редиш нонстоп, като от п0рн0 филм.

А този идиот наплю и камерата.

# 516
Не ги гледам, но ви чета. Гнусна е тая Валерия. От първата минута в Ергенът не я харесах.

# 517
И най-тъжното - Янков отглежда и възпитава дете. Ако като станеш родител, не ти дойде малко акъл в главата, не знам кога да очакваме това да се случи при него. И има тотал 5 думи в речника си, надявам се в следващите епизоди да не чуя пак любимата му реплика: "Кажи ми в колко трябва да си навия алармата утре, за да се събудиш до мен."

# 518
И това дете рано или късно ще гледа това му участие... И тия цинични простотии сигурно ги слуша вкъщи, като дойдат приятели на гости... не само в това предаване. Едва ли е простак само в предаването.

# 519
Той Кумбата е същият с повтарянето на лафчета, поне този на Янков не го бях чувала преди, а на Кумбата от изтъркани по-изтъркани.
Не беше лош епизода, на мен Тиндър срещите ми харесаха.
Заформят се интересни коалиции, много ме е яд, че Мара е при инфлуенсърите, а Венета не - много си е повярвала карловката. Дано ги променят за следващите игри, това ми харесваше най-много.

# 520
Това с коалициите от игри на волята ли тръгна, нещо на мен ми е много “филмарско” ако мога така да кажа.

Това момче Жорката (лично мнение) е пълен филмар с тези стратегии и тн , нещо не го разбирам това, ноо здраве да е

Наскоро гледах пак сезон 2 и т.нар. КПД не мисля че беше коалиция, а просто си бяха авери и много ясно че няма да се номинират при положение че им е приятна компанията или как да кажа..

Даниел Хаха нещо натисна положението, дали ще има романтика 😂

Това никога не ми е харесвало в риалитата, че ги държат гладни и без цигари, но продуцентите знаят по-добре от мен, няма какво да им се бъркам 😂

# 521
На мен ми е интересно със стратегиите, но според мен трябва да изчакат малко да се поопознаят и ориентират в ситуацията. Вече като чуя "ще стреляме по по-силните" или "ще стреляме по по-слабите"...Много банално. Жорката иска да играе с хора, дето нямат този капацитет. С Даниел хаха се получи гузен негонен бяга, като се опитваше да се обяснява. Весела цитира само клиширани фразички, които е чула някъде. Азов пък направо каза на Кико как ще действат, защото му е симпатичен. Не знам, може и да ги подценявам и да се получи добре, ще видим.

# 522
При женското гласуване накрая след играта със свалките, ясно се чу как поне 3 от момичетата искаха да изберат Тодор. Валерия обаче изкряка "не обичам романтици", още някоя до нея каза същото. Друга предложи Спас. Имаше и една, която предложи Кристиян.
И най-накрая дикторът (Мосю Антоан) казва "момичетата единодушно решиха победител в играта да бъде Коцето". Ми не, не беше единодушно! Сценаристите, дето пишат дикторския текст, може и да внимават малко повече, да не лъжат и да манипулират.

# 523
При женското гласуване накрая след играта със свалките, ясно се чу как поне 3 от момичетата искаха да изберат Тодор. Валерия обаче изкряка "не обичам романтици", още някоя до нея каза същото. Друга предложи Спас. Имаше и една, която предложи Кристиян.
И най-накрая дикторът (Мосю Антоан) казва "момичетата единодушно решиха победител в играта да бъде Коцето". Ми не, не беше единодушно! Сценаристите, дето пишат дикторския текст, може и да внимават малко повече, да не лъжат и да манипулират.

Чу се как момичетата не могат да се разберат дали изкарат Тодор или Янков и накрая наистина някой от тях предложи Коцето и другите се съгласиха. Това си беше компромисно решение и за да няма сърдити от момчетата, което според мен беше справедливо.

# 524
Е то хубаво, ама никакво "единодушие" няма в това, да изберат нещо компромисно... Да отстъпиш, за да не се сърди другия. Това не е "единодушно". Но хайде.. това да е проблемът.
Субтитри да слагат на няколкото сцени, при които не се чуваше нищо почти. И влизат гласовете на 10 души, няма как да различиш какво си говорят тези, които камерата дава в момента.

Общи условия

Активация на акаунт