Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Аз пък супер много се кефя на стратегии и буквално не мога да проумея защо на другите не са им интересни. В миналия сезон стожерите на морала Ива и Александра сравняваха коалициите с bullying, но реално е точно обратното - по-добре да изгониш някой, защото е силен (в игри или социално), отколкото защото не го харесваш.

Обвинявам 15-те години Биг Брадър за това мислене. Grinning

# 542
И аз харесвам повече стратегии и социална игра, отколкото някакви състезания, които ги повтарят по сто пъти.. една и съща задача в гората 9 пъти да я гледаме...  много тегаво и досадно. Мисля, че доста зрители са превъртали. По същия начин превъртах в "Един за друг" едно и също като го играят всички, че даже и условията като им обясняват, ги слушахме по 10 пъти.

# 543
Сега ще обясня какво не ми харесва лично на мен в стратегията в Къщата - много е плоска. Grinning Абослютна мешана скара стана, всеки говори на всеки, социалните им умения са ЧИСТА 0, но те вече тръгнаха да въртят стратегия. Примерно, Жоро и с целия китайски народ да е в коалиция, ако продължава в същия дух да мрънка за храна и ЦИГАРИ, много бързо ще му приключат цялата стратегия. Тук не сме в игрите, хората не се впечатляват от уменията ти, а от това какъв си. Агресивната игра е по-скоро смешна, отколкото умна. И все се чудя - тия жени не разбраха ли от всички предавания, че жена в коалиция с мъже е първата изхвърчала от коалицията. Grinning

# 544
  • Paris
Тези седмица само един епизод ли беше, че тотално вече се обърках?

# 545
Да, защото в понеделник имаше дебат вместо епизод.
Новият подкаст е с Татстоунър, но не съм го пускала.

# 546
Да, то кой да гостува, като никой не отпада вече колко епизода.

# 547
Да, то кой да гостува, като никой не отпада вече колко епизода.

Буквално преди един епизод отпадна някой. Просто беше четвъртък миналата седмица и ни се струва много далеч. То не беше пропускане на подкастти, някакви дебати и т.н. и ни се струва отдавна.
Като цяло от миналия сезон ми прави впечатление, че в началото гонят някой на 3-4 епизода, след това всяка седмица и накрая всеки път. Това, че са по два епизода на седмица според си е напълно недостатъчно и дава усещането за вечност докато някой напусне.

По отношение на госта на подкаста. Със смесени чувства съм относно стефи. Макар че руса коса и черни вежди ми е толкова любима комбинация....

# 548
Е хубаво, онази голата отпадна. И в Диви и красиви, 7 епизода минаха, никой отпаднал. Всъщност една напусна по собствено желание преди 2 седмици. Всичко тече бавно и тегаво. И пак ще се точи половин година, като предните сезони. Идеята е да се снима май месец, после да го излъчат юни, юли и август. Та от септември да започваме с ТВ форматите. А не да се застъпват. След 6 септ кое по-напред? Биг Брадър, Игри на волята, Островът на стоте гривни, Бягство към победата или останалите 4 нови формата на БТВ... или онлайн форматите, дето закъсняват...

# 549
  • София
Аз си признавам, че започне ли ТВ сезона вероятно ще зарежа Ютуб. 😃

# 550
Аз ако не се бъркам в един от подкастите Павел и Ицака казаха, че е снимано юни тази година. Заради проблеми с мястото е трябвало по късно, което съответно забавя и излъчването. Иначе съм на мнение, че по два епизода на седмица са малко. Или да бяха по три часа, че да мога сама да ги влача по цяла седмица, на ден по час, или да имаше по начесто. Това поне е моето мнение.

# 551
  • София
Абсурдно е да се влачи от юли до декември.

# 552
Абсурдно е да се влачи от юли до декември.
Е то така беше в предните сезони. Половин година се точи. И то при все, че е 30 дни снимков материал.  Ама най-редовно имаше и по един епизод на седмица, а понякога прескачаха и седмица, заради забавяне с монтажа.
Сега финалът ще е през декември в Арена София, така че.. пак половин година Grinning

Снощи гледах малко подкаста с Tattstoner, дето сама за себе си твърди, че изчистила имиджа и че била израстнала. Брей? Аз такова нещо не виждам. Продължава да дава акъл, че ако някой се снима гол, трябва да взима пари за това.  Лекото в нея си е застъпено в огромна степен и нова никога няма да се промени. Ако се е променила и кротнала, това зрителите трябва да кажат, не самата тя да го казва за себе си.
И горката, не знаела къде е "Арена София", та трябваше Ицака да й обяснява, че било "Арена Армеец"... ама поне от 3-4 г. застрахователна компания Армеец спря спонсорството си към тази зала и още отпреди пандемията се казва "Арена София". И с никакъв колодрум не я бъркаме, Ицак, споко. Всеки знае къде е "Арена София".  Ходим по концерти, знаем къде е най-голямата зала в страната.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 12:57 от diziler

# 553
Стефи май имаш предвид, Анджела е другата онлифенсърка. Simple Smile

# 554
Стефи май имаш предвид, Анджела е другата онлифенсърка. Simple Smile
Да, грешка на езика. Татстоунър имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт