Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
За мен е важно и брандовете, които работят с такива инфлуенсъри, да мислят повече с какви лица обвързват името и продуктите си.

# 571
Днес дали ще има епизод, дано да има, че от това диви и красиви съм в потрес, малко да “измие вкуса” къщата 😂
Не би трябвало да няма. Май е най-добре така да се каже. Макар че Ицака отбеляза, че си взимат поука за прескачането на епизод.

За брандовете става бавно. Все още се впечатляват основно от последователи. Лека-полека ще почнат и цялостния имидж да гледат.

# 572
За съжаление живеем във времена на количествено измерение. Съмнявам се скоро да станем свидетели на качествено отсяване както на участници, така и на съдържание.
Фактът, че продуцентите допуснаха нелепото плюене в устата показва, че ще има да чакаме реалити формати с поведение на участници, близо до очакванията ни.

# 573
С риск да предизвикам скандал, ще кажа - еее, па какво толкова като са си плюли в устите. Гнусно е, не е забавно и показва що за хора са извършилите го. Възмутихме се както си му е реда ама като цяло не е кой знае какво.
Когато двама души се целуват също обменят слюнка. Отделно от това има и къде къде по гадни неща дето можеше да си сложат в устата. Преди няколко дни гледах един много харесван американски сериал с подобна целева аудитория където ядоха поничка потопена в тоалетна чиния. Айде ония са актьори и не са го направи наистина, но не е по-приятно или повече за пример от показано в Къщата.
Както и миналата година се коментираше, ще го кажа и сега - това е предаване, неговата роля не е да възпитава и поучава, а да забавлява, развлича и да привлича внимание. Тази сцена си свърши работата. Сигурна съм, че много хора са си пуснали епизода, за да гледат сеира.

Поне се забрави за голата Моника...

# 574
Както и миналата година се коментираше, ще го кажа и сега - това е предаване, неговата роля не е да възпитава и поучава, а да забавлява, развлича и да привлича внимание. Тази сцена си свърши работата. Сигурна съм, че много хора са си пуснали епизода, за да гледат сеира.
Жалко е ако за зрителя това двама човека да си плюят в устите е забавно, развличащо и разсейващо. Според мен масата гледат ВЪПРЕКИ, а не заради това.

Ясно е, че на запад има много thrash reality телевизия, но не мисля, че това е начина да печелиш рейтинг и да забавляваш вече.
Дори не мисля, че това е някакво огромно събитие, което е впечатлило хората или ги е накарало да гледат, както го рекламираха - аз откровено си го превъртях.
Крайно време е онлайн продукциите да оставят леко настрана шок фактора и да заложат на качеството - който го направи ще жъне много добри плодове (виждаме го като тенденция и в YouTube вече)

# 575
Добавям, че за мен друго незабавно нещо е и да гледам хора между 20 г. и 30 г., които се държат като 13-годишни, които са лишени от усет какво поведение да имат в обществото и са като отгледани в гората.

# 576
Жалко е ако за зрителя това двама човека да си плюят в устите е забавно, развличащо и разсейващо. Според мен масата гледат ВЪПРЕКИ, а не заради това.
Тук сме се събрали мислещи хора. Тези неща не са ни забавни, не ги смятаме за интересни и понеже имаме по две полукълба ги осъждаме и си прави заключения за редно и нередно.
Масово хора за съжаление не са така. Не искам да те разочаровам, но средностатистическия човек е привлечен от скандалното, провокативното и казано на кратко - от простотията. Не случайно Ергена се въртя три години до сега на екран, не случайно съществуват жълтите сайтове, едно време вестници, с гръмки заглавия като "Галена заби публично шамар на колежка" примерно. Това се търси, това се и предлага.
Аз лично не осъждам продукцията за взетите решения, показаните кадри, дадените мисии и т.н. И те хляб трябва да ядът. Ако в един момент продукта започне да не отговаря на критериите ми, просто ще спра да го гледам както направих и с конкуренцията.
Виж, участниците ги осъждам за действията им.

# 577
На мен ми се струва, че хората масово са станали по взискателни към съдържанието, което консумират. Така трябва да бъде и дано се запази тази тенденция.
Също смятам, че миналата година предимно имаше критика към отделни участници, а тази година вече има много критика към самата придукция - от избора на участници, до нещата, които се излъчват. Нищо, че все още имат доста гледания.

# 578
  • Paris
За мен е важно и брандовете, които работят с такива инфлуенсъри, да мислят повече с какви лица обвързват името и продуктите си.
За брандовете като продуктов мениджър на няколко големи компании мога да ви споделя, че много се внимава при избора на инфлуенсърите. Гледат се снимки, съдържание, пр, последователите дали са истински или купени, каква е аудиторията и т.н. други показатели. Много пъти ми се е случвало да отказвам работа с инфлуенсъри с недобър имидж, или станали популярни с голи снимки и т.н. глупости, които могат да съсипят имиджа на компанията. Ако компанията е сериозна, подбира много внимателно.

# 579
Едно обаче трябва да призная на Къщата.
Май ще събере повече любовни двойки от Диви и красиви и Ергенът взети заедно. Grinning

# 580
# 581
  • София
Весела голяма драма, това са манипулации пред мъжете, реве, за да я "спасяват". Валерия си играе играта, никой не мисли, че се сваля с Янков. Ще е много смешно, ако накрая се окаже, че е с Жорката. Смятам и че предобря с коалициите. Привижда ѝ се, че всички искали да я гонят. А точно с тези си действия привлече вниманието и настройва хора срещу себе си.

Иначе е много красива и не е глупаво момиче.

Много приятно впечатление ми направи Васил. Как избра момчето и то с жокер "препиши", искаше да му изпълни желанието, а не му беше толкова важно той да се докаже.

# 582

Мноого ми е странно с тия коалиции, аз очаквах Дани Хаха да прави шоу вътре, той за сега половината (поне) време се замесва с тия неща 😂

Весито е красива и интелигента, не мога да разбера даже какъв дивидент може да извлече от това като само победителя взима награда доколкото знам, може и да греша де, но едва ли тя да спечели целия формат

Това което Валерия направи или просто се заяждаше или малко теория на конспирацията, може да асистира на Янков да засили интереса на дамите към него 😂

Мария не ми допадал но това което каза в “трейлъра” съм абсл съгласен с нея, че го превърнаха във “война” едва ли не

Вие как мислите, другите мадами като че ли наистина не харесват Весела, това заради “коалициите” ли е или просто защото е красива 🤔

# 583
При Весела може би се усеща някакво чувство на превъзходство спрямо останалите жени. Личи си, че момичето има самочувствие и е уверена в себе си. Най-вероятно гледа другите жени и особено Валерия, като под нейното ниво и това се усеща от тях.

# 584
  • София
Аз не мисля, че не я харесват, защото е красива. Мисля, че в голяма степен напрежението идва от нея. Тя пуска провокации, шушукане, вече за няколко жени каза, че не ги харесва. Нормално това да стигне до тях и да получи същото насреща. Тя си каза, че и в живота е така. По-мъжкараните е нормално да имат повече общи теми с мъжете, нейният случай не мисля, че е такъв. Правилно Жорката или Даниел я усетиха в минал епизод и я питаха дали иска да е Кралицата вътре и че не иска други жени в коалицията. Тя тогава отстъпи за Вики. За мен си обича мъжкото внимание и иска да бъде обгрижвана.

Мен не ме дразни засега, върти си мъжете. Аз също не бих се разбрала с Валерия и Мария, но не виждам драма. Стига да не искат да я изгонят. Кофти за Венета, защото тя се застъпи вече веднъж за нея.

Подкрепям и че гледа отгоре на голяма част от хората вътре. Не само на жените. Ако не влезе в час, наистина може и да стане мишена.

Общи условия

Активация на акаунт