Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз винаги се забавлявам да гледам как мъжете се превръщат в пластилин в ръцете на една красива жена. И ще е интересно да видим как тази лисичка ще повлияе на великите им стратегии за играта.
Иначе цял епизод все едно гледам скрита камера.

# 586
  • Paris
Най-сетне интересен епизод. Играта беше забавна и децата големи сладури.
В моите очи изказването на Валерия, беше просто шега. Струва ми се, че Веси от началото не харесва Валерия и се опита да излезе жертва от ситуацията. Първоначално тя доста ми допадаше като персонаж, но сега ме изненада с действията си и с това, че леко се филмира как никоя жена не я харесва.

# 587
Малко странен епизод. Повечето кадри преди и след играта бяха с шушукане, нямаше никакви субтитри. Имаше доста неразбираеми реплики.  Камерите от мола снимат отвисоко, не можеш да разбереш кой говори. Дани Хаха не може да се сбърка с този диалект "шта съсипя"... не разбрах кого ще съсипе, Веси ли? То дори не се вижда и на кого говори.
Играта беше показателна на какво ниско ниво са всички тези инфлуенсъри с претенции, да не знаят кога е Съединение, кога е Независимост, кога сме влезли в ЕС, не знаят кога е подписан Санстефанският, не знаят кога е свършила Втората световна, не знаят римски цифри.,... Цецо Регионалния вика "на всичко отговорих", да, ама не. Отговори само на математиката. Иначе за "тембър" отиде да препише от детенцето, не знае какво е тембър! Антонио, дето се занимава с музика, не се сеща за "солист".
Янков не е чувал за пълен и кратък член. Не можа да посочи очеизвадно грешното изречение. Това подсказва, че и книги не чете, не е свикнал на текстове.

А учителят, г-н Стефанов., демек Ицака, казва "листи", и "ка̀леко"... no comment!

Финални надписи пак без музика. На гробна тишина се точат надписи!

# 588
Интересен епизод. Но за играта... не мога още да схвана как така тези "инфлуенсъри" не знаят основни неща, събития и факти. Как така не знаят кога е Съединението, кога е Независимостта, кога сме влезли в ЕС, не знаят кога е подписан Санстефанският мирен договор, не знаят кога е свършила Втората световна война, не знаят римските цифри, не са сигурни в годината на раждане и на смърт на Васил Левски и т.н. ? Що за пример на децата, които ги следват, им дават? Може би, че е нормално да не знаеш или помниш факти и събития, свързани с България или света. А да не говорим, че Антонио, който е певец, или поне се представя като такъв, се затрудни да попълни думите, и то по музика. Не беше нещо сложно, беше супер елементарно - оркестър, солист и хор.
Янков не е чувал за пълен и кратък член. Не можа да посочи грешното изречение, което се виждаше от 100 километра. Това подсказва, че не знае основните граматични правила, които се изучават в училище.
В края на този епизод стигнах до извода, че родителите трябва да проявяват контрол на съдържанието, което децата им гледат и да са като филтър за информацията, която получават от съответния инфлуенсър.

# 589
Янков не е чувал за пълен и кратък член. Не можа да посочи грешното изречение, което се виждаше от 100 километра. Това подсказва, че не знае основните граматични правила, които се изучават в училище.
Ами да, като не чете книги и не се сблъсква с текстове... например статии... Ако чете списания, вестници, сайтове, книги, няма да се затрудни изобщо. Ама на него само чалга му е в главата. Само мога да предполагам как си възпитава и детето. Не смея и да мисля колко книжки му е купил и дали изобщо го насърчава да чете. Най-вероятно у дома чалга се лее. За класическа музика не сме и чували.

Регионалното хомофобче не знае какво означава думата "тембър".

А от драмата в коридора на мола, в последните 15 мин. на епизода нищо не разбрах. То не, че се чуваше и виждаше нещо...

# 590
Да, поне след играта като отидоха да са наговарят, едни субтитри да бяха сложили. Дори се наложи да връщам назад, за да чуя какво си говорят и какво точно се наговарят за гласуването. Но според мен трябва да направят промяна. Защото, ето сега, заради наговаряне, то и до колко ще си спазят наговарянето, ще изгонят някой, който няма как да се защити. Не може ли той и още един, който е втори по брой гласове, да се изправят в един двубой в някаква игра и победителят да остане в предаването, а загубилият да си тръгне. Така нароченият участник за изгонване ще има шанс да остане в предаването. А не да се правят такива сметки. Много ще се радвам, ако в този или от следващия сезон двамата с най-много гласове се изправят в битка и по този начин се разбере кой да остане в предаването. И така пак може да има стратегии и драма, че и дори ще има повече, особено около въпросното гласуване.

# 591
Момчетата са написали коментар под клипа, че има субтитри, като се изполват опциите на youtube - бутон CC.

# 592
Ти да видиш. Що не са вградени? Или са прочели недоволните коментари и са бързали да ги добавят при вече качения клип, хахахаха.
Поне е нещо Wink

Даниел Хаха сериозно ли го каза това "ще те съсипя" на Весела? Прозвуча ми като заплаха в първия момент. После взе да се обяснява с неговите стратегии.... От които нищо не разбрах.

# 593
Не знам, аз от този епизод запомних, че Даниел хаха е сигурен, че със сигурност дава сигурност на жените. Това ми е достатъчно. Grinning

# 594
Васил коментира на живо епизода.   Поне сега не е с проскубани и изтънени вежди (както в Къщата)

# 595
Ами да, като не чете книги и не се сблъсква с текстове... например статии... Ако чете списания, вестници, сайтове, книги, няма да се затрудни изобщо. Ама на него само чалга му е в главата. Само мога да предполагам как си възпитава и детето. Не смея и да мисля колко книжки му е купил и дали изобщо го насърчава да чете. Най-вероятно у дома чалга се лее. За класическа музика не сме и чували.

Регионалното хомофобче не знае какво означава думата "тембър".

А от драмата в коридора на мола, в последните 15 мин. на епизода нищо не разбрах. То не, че се чуваше и виждаше нещо...
И в разни новинарски сайтове колко неграмотно пишат...

Даже се зачетох в една книжка с пожелания - от издателство, текстът е минал през редактор, предполагам - пак сбъркан пълен член.

# 596
Като няма субтитри - рев защо няма. Като има - защо не са вградени. Ако бяха вградени, щеше да се мрънка защо са така и че пречели на картината и трябва човек да може да си ги пуска и спира. Няма угодия.
Кадрите в мола където се наговарят са от охранителните камери. Ицака в подкаста със Стефи обясни, че е така, защото участниците ходели да се крият по тоалетни и където сварят. Хубаво, че има кадри, щото и това можеше да няма. Участниците като са решили да се крият от продукцията, операторите какво да правят? С големите камери да се гонят по коридорите? Да не забравяме все пак, че това не е Биг Брадър с милионен бюджет и специално изградена къща където операторите обикалят в стените и други подобни.
За финалните надписи. Ми то аз го спирам преди тях и даже рядко им обръщам внимание, че съществуват. С или без музика е все тая. Съмнява ме да прави впечатление.
Като цяло тази година съм доста по доволна от монтажа от миналата година. Миналата година се виждаше как един дълъг разговор е взет, нарязан и са разместени части от него по нелогична причина. За сега поне съм доволна.
Обаче като си разсъждавам за участниците съм недоволна. По хубаво май ще е догодина наистина да направят сезон със стари участници ама да вземат само каймака.

# 597
Като няма субтитри - рев защо няма. Като има - защо не са вградени.
Точно затова написах "поне е нещо". Акцентирах на това, че субтитрите се появиха по-късно, защото явно са чели коментарите на хората. Доста хора писаха "слагайте субтитри под видеото", същото беше и с предния епизод. Имаше сцени, които не се чуваха, особено разговора на двамата Цецовци, както и някои разговори на двора (предната серия). В 22.00 ч. снощи от официалния профил pin-наха коментар, че има субтитри, като се кликне на CC и се появяват.  Ти какво сега взе да ни се караш? Благодарни сме, че има субтитри. И да, в предни сезони субтитрите бяха вградени. Защото предварително са преценили, че не се чува и са ги вградили. Сега беше след дъжд качулка, зачетоха се в коментарите, видяха, че хората се оплакват, че не се чува и ги написаха, макар и пълни с грешки (и слепени думи без интервал), поне е нещо. . Усмихнат ден!

# 598
Човекът, който се кара си ти. Аз просто изразих собственото си мнение.
Доказателства, че са сложени по късно няма. А и много трудно се правят субтитри за три часа. Възможно е просто да са забелязали, че масово не се вижда, че има налично субтитри и са решили да го подчертаят.
Аз предпочитам да си ги спирам и пускам, понеже не навсякъде са ми необходими. На вградените нямам тази опция и шрифта и фона ми пречат, а така мога да си ги настроя.

# 599
Ама защо трябва да отбелязваш как някой форум не харесвал нещо и го написал? Това е свободен форум, обсъждаме предаването. Като има пропуски, ще им ги казваме, естествено. Всеки може да си напише мнението. Като има хубави неща, разбира се, че ги пишем. Това е една от темите, в която има възможно най-малко хейт. Почети малко темите за Ергенът и за Бачорски например.  Хайде малко по-спокойно, ще пишем каквото намерим за добре. Всеки може да си изкаже мнението, ти приемай, че има и хора с мнение, което невинаги съвпада с твоето. Следя от първия епизод на първия сезон и е мое право да отбележа, че за първи път субтитрите не са вградени. Нещо против? Не всичко е цветя и рози. И няма нищо лошо в това хората да пишат това, което мислят.

Общи условия

Активация на акаунт