Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 602
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Според мен в този сезон са готини участниците, но прекаляват с коалициите, чувствам се все едно гледам парламентарен контрол с прекомерното употребяване на тази дума 😂

Ако сравним с предните сезони

Сезон 1:
Стела- харесва ми хумора и от каквото съм гледал в ютуб, но в къщата беше отвратителна 😂 Допускам че може да е била в труден период в живота и, не че е такава винаги

Николас- смея да твърдя че не съм хомофоб , но просто без коментар

Крис Ненков- в последствие се оказа готин, но това със справедливостта за шоколада ме товареше много

Йоана и Карина- мен лично не ме дразниха, но помня че много хора им бяха натоварени поради клюкаренето и тн

Сезон 2:

Анжела- Според мен я хейтват прекалено извън къщата, всеки си има глава на раменете, но в къщата бучеше постоянно и не издържах , представям си ако бях вътре 😂

Перси- Готин е ппц, но с тези напъни за морал не ми допадаше

Александра- спрях да гледам заради нея

Вероника- имам чувството че от нея започна този “тренд” с наговарянето и тн, може и от Дидо да е било, но просто не го разбирам това

Написах всичко това, за да кажа че (за сега) дразнителите този сезон не са толкова много, дано не ме опровергаят 😂

Кико райбера нещо се прави на интересен, но не е толкова зле за сега, даже мислех че си е измислил прякора, понеже кани дамите да пият кафе с “райбер” 😂

Дано Весито не продължи със “стратегическата” игра, просто няма смисъл според мен и събира само негативи от зрителите, а мисля че от много по- голяма полза би било на участниците да използват популярноста събрана от предаването след това.

Даниел Хаха както написах повечето време и той е така, ако просто бъде себе си ще има повече симпатии като че ли

Очакваш Алекса да е като Анджела да се прави на доминантна, но за сега е добре, може и да не показват просто, но не вярвам да не се възползват ако е имало “сеир”.Даже лично за мен като човек от мъжки пол ми харесва доста на външен вид, жалко че има приятел, можех да си пробвам късмета ( майтап бе Уили 😂 😂)

Това е моето мнение, ще се радвам да прочета как мислите вие

# 601
Скрит текст:
Ама защо трябва да отбелязваш как някой форум не харесвал нещо и го написал? Това е свободен форум, обсъждаме предаването. Като има пропуски, ще им ги казваме, естествено. Всеки може да си напише мнението. Като има хубави неща, разбира се, че ги пишем. Това е една от темите, в която има възможно най-малко хейт. Почети малко темите за Ергенът и за Бачорски например.  Хайде малко по-спокойно, ще пишем каквото намерим за добре. Всеки може да си изкаже мнението, ти приемай, че има и хора с мнение, което невинаги съвпада с твоето. Следя от първия епизод на първия сезон и е мое право да отбележа, че за първи път субтитрите не са вградени. Нещо против? Не всичко е цветя и рози. И няма нищо лошо в това хората да пишат това, което мислят.

Свободен форум ама аз нямам право да изразя мнението си? Интересна логика, интересна.
По думите ти излиза, че нямам право да не съм съгласна с теб. А и никъде не съм написала, че изказването, което изтъкваш, е насочено към някого конкретно. Мненията ми са на база моето разбиране, за това и често се  повтаря "аз мисля", "според мен" и т.н. Не казвам, че съм права, а че това е мисля за предаването, действията на участниците и действията на продукцията. Не всички са на едно мнение и гледната точка, дори различна от твоята, трябва се уважава.

# 602
По думите ти излиза, че нямам право да не съм съгласна с теб. А и никъде не съм написала, че изказването, което изтъкваш, е насочено към някого конкретно. Мненията ми са на база моето разбиране, за това и често се  повтаря "аз мисля", "според мен" и т.н. Не казвам, че съм права, а че това е мисля за предаването, действията на участниците…
Чудесно, ама размахваш пръст, че някой казал нещо за субтитрите. В тази тема го казвам аз, а в ютюб доста хора. Така че не е само мнение. А и изместваш акцента на написаното от мен, придавайки смисъл “бой що си с шапка и бой що си без шапка”, плюс това, че вкарваш думи, които никой тук не е казвал… че ако имало вградени субтитри, щели да пречат на картината … Никой нищо такова не е писал, не е и мислел. А и никой от нас не е чак толкова капризен. Вградени субтитри е имало в предни сезони и нямаше проблем. Акцентирах на това, че предварително, по замисъл те не бяха предвидили да има субтитри, но вече под 3 епизода хората масово недоволстват от това и съобразявайки се с коментарите, взеха, че добавиха (макар и “след дъжд качулка”) някакви субтитри. Аз репликите ги чувам повечето, проблем ми е, че не разбирам кой какво казва. Без да виждам лицето на човека, не различавам чий е този глас, с изключение на Даниел Хаха, той не може се сбърка. Иначе знаем, че в мола няма как да има камери и оператори навсякъде.
С две думи: браво, че реагираха и добавиха субтитри (макар и не вградени и не навреме), повечето хора вече изгледаха епизода без субтитрите.
И не, акцентът не е “угодия няма”.
Дано вече го изяснихме. А забележки към предаването може да направи всеки тук. Ти започна да правиш забележка към пишещите забележки (в първия коментар днес) и оттам се започна.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 09:12 от diziler

# 603
И на мен епизодът ми хареса доста, щом успях да го изгледам наведнъж. Joy Веси миската обаче много ме дразни. Още в предходния епизод почна да ме дразни, но определено в този едвам успях да я издържа. Според мен сама се нафилмари супер много, че баш нея искат да гонят, макар до преди тези разговори да не са показвали въобще някой да я споменава поименно, но виждаме, че вече почва да дразни хората и сама ще си довлече номинацията.

По темата със субтитрите - почти на 100 % съм убедена, че още в предходния епизод имаше такива от тези на ютуб. Не си спомням кога точно гледах епизода (колко след качването му, тъй като гледах олимпиадата), но при мен тръгват автоматично и имам ярък спомен, че ги спрях. Сега отворих ютуб и видях, че на абсолютно  всички епизоди има субтритри, без първия. Не знам обаче дали сега са сложени впоследствие, но със сигурност на предходния имаше такива.

# 604
Аз не разбирам и какво толкова, ако те изгонят? Ами прави си кефа една седмица, забавлявай се, запознай се с нови хора. Нито й зависи животът от това, нито нищо. Тя, ако беше използвала времето си, за да си комуникира с останалите, за да се опознаят, щеше да й бъде много по-силна стратегия, отколкото все да се крие по ъглите и да има шушу-мушу и то баш с другия най-пренавит в къщата.

# 605
Аз избягвам да коментирам точно, защото гледам за първи път и нямам база за сравнение. Трупам впечатления. Да не говорим, че съм много зле с помненето на имена. Субтитрите ми харесаха, че си пише кой казва определена реплика. И по-малко ме напряга да прочета нечие изказване, отколкото да се напъвам да различа членоразделни звуци.

Относно Весела, и аз мисля, че си прави лоша услуга с това безкрайно наговаряне. Къщата не е толкова голяма – всички виждат и чуват всичко. Драмата с провокациите на Валерия е показателна, че е доста лабилна и тепърва ще има сблъсъци между двете.

# 606
  • София
Да не забравяме паричната награда. Добър стимул е.

# 607
25k преди удръжките Wink

# 608
  • София
Пак не е малко. Сега, за апартамент няма да стигнат, но пак е една прилична сума.

# 609
Хубаво е, че си вярва, но е повече от ясно, че няма потенциал да бъде номер 1, за да се пъне толкова. Тя още на 3-ти ден има хора, които явно показват, че не я харесват. Едва ли ще е най-добрата и в игрите. Но нали целта й е "да стигне до сливането". Grinning Неделчо много точно отбеляза, че подобно сливане има значение във формат като Игри на волята, заради факта, че там са на различни локации и им е забранен контакт с останалите племена, но не и в Къщата. Просто в един момент става по-скоро жалко да се взимаш толкова насериозно, особено за 25к.

# 610
25 хиляди изобщо не е малка сума. Това са доходите за две години при минимална заплата и да ги вземеш на куп... Никой няма да ги върне.
И на мен натискамето на Веси ми идва в повече, но донякъде я разбирам. След предаването вече има много повече добавена стойност от преди. Последователи в Инстаграм, партньорства и тема подобни, а тя си е хубаво момиченце.

# 611
По-скоро ми се струва, че и нея я тресе main character syndrome, мисли си, че всичко се върти около нея, че всички нея обсъждат, че е много по-добра и отличаваща се от останалите. Особено сега като се е закачила и към по-популярен човек.

# 612
Така е. А от предните сезони Анджела и Стефани казаха, че сумата за голямата награда си я изработват за няма и месец. С онлайн проституция всичко е възможно.

# 613
Анджела беше казала, че иска да спечели, за да си купи 1-2 чанти. Нещо такова имаше във визитката й. Grinning

# 614
Тя във визитката казва, ама в “Ще си кажат” бая работи разказваше. Изкарва си предостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт