Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Всичко идва от средата, в която са израснали. Когато са се прераждали Simple Smile са попаднали на прости родители. Изисква се интелект човек да се самовъзпита, следвайки правилните модели.

# 676
Наистина сте права за това с плюенето, като се замисля едва ли да им дойде на акъла точно това да им предложат и отделно скипвам повечето моменти където говорят за “коалиции” така че може да съм изпуснал нещо покрай това, сега пак погледнах и не видях кога точно са го предложили, но и не ми се гледа подкаста със Стефи, така че признавам грешката си, извинявам се за което.

все пак можеха и нещо друго да им измислят, а не да се съгласяват на това, но наистина не е похвално какво направиха 😂

За Моника не съм съгласен, но нормално е да имаме различни мнения, все пак сме хората сме различни

Много силно казано се е въргаляла, отделно имаше и покривка, не беше върху самата маса.

За това че е можело да си тръгне и да яде отделно, много силно ме съмнява, според мен щеше да е провалена мисията ако го беше направила.

В заключение искам да кажа това: нещата които направиха не че съм  много впечатлен че са ги направили, но вредят само на себе си, тези оплаквания на вярващите не мога да ги взема на сериозно, защото самите вярващи не ми изглеждат като сериозни във вярата си чак толкова.

В другото риалити постъпват долно (според мен) към други хора, а даже формата не ги лишава както къщата го прави, ако беше такъв можеше и там да видим изпълнения мисля че.

Харесвам много предаването както и Павката и Ицака, но е ясно че цедят за контент и такива ситуации ги устройват, не ги упреквам за това, не ми допада, но това си е като “фундамент” на повечето риалитита 😂

Това което Янков, Валерия и Моника правят изпъква отрицателно на преден план, но аз мисля че това с “коалициите” ( криджвам вече от тази дума) е по- гадно, защото влияе на други хора. Тук обаче нещата са субективни.

Поздрави

# 677
Нашата любимка е на тъмбнейл! Пак ще е звездата на епизода.

# 678
Нашата любимка е на тъмбнейл! Пак ще е звездата на епизода.

Простите според доста хора Янков и Валерия единствени не се поддадоха на манипулацията и изкушението и те да заговорничат ( за сега). Отделно от това пак направиха най-много шоу на това с фитнеса

Дани Хаха просто не мога да повярвам, аз очаквах да прави шоу и смях, но е зает да “мисли” по цял ден

Забелязва се как се повтаря израза “Това е игра”, но според мен преди всичко това би трябвало да е шоу и не правят много шоу с тези кадри

Бях казал за “ Жорката” че е филмар, но сега леко промених мнението си, поради факта че той като че ли правеше изпълнението на това тяхното каквото и да е най-адекватно, другите го превърнаха в някакъв хаос 😂

Антонио не го показаха нито веднъж в тези батаци, но после споменаха че щял да гласува срещу Янков, това ми се видя странно

# 679
Аз, ако съм на мястото на Весела, няма да пусна Жорката да ходи в ИВ All stars. Голям палавник.
Както си намира нова жена във всяко предаване, редно е 😂😂😂

# 680
Аз съм много приятно изненадана от Алекса. Като я видях и си помислих това, което най-вероятно всички останали - тая простакеса ще вдига яко скандали. А тя се държи супер нормално, даже ми беше приятно да я слушам, като участваше в разговорите.
От 1:20 мин. епизод, 1:15 мин. наговаряници, много се изложи Жорката и ме натоварват неговите хора.
Изобщо не очаквах точно Азов да му развали плановете, но много се изкефих.
Мария също не харесвах, но всичко, което каза, беше вярно.
Къщата ще ми промени мнението за доста хора явно.
Аа, и внимателно огледах Весела и смятам, че Фейгинчето, без да е миска, e много по-яка.
Разочаровах се, че нямаше номинации. Очаквам ги с нетърпение!

# 681
  • София
Мен Жорката не ме дразни, защото се държи уважително с опонентите и наистина смята, че е игра, а не като другите, които само го повтарят, но веднага влизат в конфликт да се защитят.
Смятам и че него го набутаха в това положение, той щеше да играе много по-елегантно, но след събирането на Дани, вече масово казаха негово име. Другите казаха, че ще стрелят по най-силния, визирайки него.

Докато Веси и Дани забъркват повече интриги и говорят и за лични качества на участниците и го превръщат леко в лични отношения. Те сами настроиха другите срещу себе си, никой не ги слагаше в сметките.

Надявам се да има промени, защото това е скучно, дори в американския Сървайвър се загатват разни разговори набързо, но има и много друго съдържание.

Мария беше права, Венета също.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 22:49 от Niya-

# 682
Сега пускам епизода. В началото пак чувам как лампата в спалнята светела до много късно и не могат да заспят някои съквартиранти. Това си е направо терор. Не знам дали четат тук продуцентите, ама…  за да си имате качествена картина, тормозите хората, да не могат да спят. Ненормална работа. Аз също съм от тези, които не могат да заспят на светната лампа и това не е глезотия. Така че напълно го разбирам Кико.
Защо не си купите от камерите за нощно виждане, които използваха в Биг Брадър и Къртицата? За четвъртия сезон поне.  Сегашният е заснет. Ама поне за трети път чувам как не им давате да гасят лампите нощем…

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 22:04 от diziler

# 683
  • България
От много шушукане и стратегии сега под ножа са най-големите стратези. На миската мисленето не ѝ се отдава: "Защо другите правят коалиции?" Ще се зарадвам да отпадне.

Доволна съм, че има отпор от Кико, Азов и Алекса. Алекса се държи много прилично, силно ме учудва.

Мария не мога да схвана с кой какво сплетни. Много е вятърничава.

Следващият епизод със сървайвърската церемония ще е интересен.

Валерия и Янков за сега са добре, че пасуват, но след време ще им се наложи да вземат страна.

# 684
  • София
Аз разбрах, че са ги забравили да им ги загасят конкретната вечер и не са посмяли сами. Инфлуенсърите са си я загасили, Простолюдието не искали да рискуват.

# 685
В този епизод големи схеми, големи стратегии. Накрая да не се оплетат в схемите и стратегиите, и да стане така, че нещо не са смятали като хората. Затова, както казах и преди, е хубаво двамата участници с най-много гласове да излязат на последна кратка битка и от нея да се определи кой да си ходи, а не от тези схеми, които правят. Накрая имам чувството, че няма да им излязат сметките при крайното гласуване.
Впрочем се учудих на думите на Георги (Жорката) "Пресолихме манджата със сигурност с тези коалиции", като той е един от инициаторите на тези коалиции и стратегии.

# 686
Жорката, като човек с опит, трябваше да предвиди какво може да се случи. Всичко го направиха прекалено рано, прекалено явно и изключително натрапчиво.
Много е досадно това постоянно разпитване за кого за гласуват и манипулиране, разбирам ги останалите, че им писна.

# 687
  • Paris
И на мен ми писна постоянно едно и също да дъвчат. Много от рано започнаха с коалициите, даже нямаха време да се опознаят и да покажат себе си.

# 688
Направо ме отчайвате, утре ще го гледам.

Само ще кажа, че Фейгин още повече се е разхубавила след Жорката, да си стои той при киселото мляко.

# 689
Павката и Ицака и те са магьосници на монтажа. Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт