Стани богат - тема 23

• 16 241
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • In The Middle Of Nowhere
"Доктор" Николов е гола вОда.

# 181
Тук щях да изгоря. Като чух обяснението видях логиката, но иначе не допусках Египет да си пожертва древната история и да се откаже от името си.

# 182
Рамен, защото е корейски.
Опа, не - греша. Simple Smile

Сатори - не е храна. Той ме подведе.

# 183
Рамен, защото е корейски.
Опа, не - греша. Simple Smile
И аз си го помислих, ама нали пак е азиатски би трябвало да го има. Сатори и якитори какво е?

# 184
И аз имах идея, че раменът е корейски, ама сатори знам, че не се яде.

# 185
Знам какво е темпура и якитори, знам как изглежда раменът (въпреки че си мислех, че е корейски, поради някаква причина), но сатори изобщо го бях забравила.

Темпурата е панирана риба, якиторито е пилешко.
Сатори е някакъв вид нирвана.

# 186
Знам какво е темпура и якитори, знам как изглежда раменът (въпреки че си мислех, че е корейски, поради някаква причина), но сатори изобщо го бях забравила.

Темпурата е панирана риба, якиторито е пилешко.
И аз мисля, че е корейски, не е ли? Аз от корейските сериали го знам, и в един корейски магазин в София имаше Рамен.

# 187
Именно - сериалите. А съм виждала и в японска манга да го ядат, но откъде да знам дали е традиционно тяхно или не...
Всъщност има ли разлика между рамен и рамьон (както го казват корейците)?...

# 188
Темпурата е панирана риба

Темпурата е вид панировка. Пиле темпура ми е в топ 5 от най-вкусните ястия, които съм яла.

ПП Гаден въпрос за животните – според Гугъл питонът спи повече от коалата. Аз също клонях към него, защото спи, докато храносмила.

# 189
  • София
Браво за Шоушенк с М.Фрийман; като че ли Кън не успява да му повлияе (в каквато и да било посока). Малка "дебилен" е някак играчът - не го казвам в лошия смисъл тук.

# 190
Отбор, естествено.
Елементарни въпроси днес.

# 191
Аз го знаех за коалата - покрай пожарите в Австралия се коментираше в някакво предаване, че не са активни животни и не могат да избягат.

А напоследък непрекъснато ми излизат видеа за Блейк Лайвли и мъжа й (ще ги разкостят), но не знам на какво са собственици.

# 192
Футболен отбор май беше...

# 193
Въпросът не предполага да се разсъждава. Или го знеш, или не.
Този не го знае.

# 194
  • София
Преди няколко години май имаше и някакви компании, които създаде и продаде, ама не помня за тях. Едната беше алкохол някакъв.
И да, футб.отбор в Уелс, стар тим.

Общи условия

Активация на акаунт