Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 756
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Отидете на невролог. Мисля, че офталмолог няма да помогне в случая, за мен има засегнат нерв.
Здравейте, бях на невролог, след обстоен преглед казаха че няма засегнат нерв. Доктор Бърдаров каза, че такива усещания могло да се получават до месец след процедурата, но ме увери, че разграждането няма да ми съсипе лицето,така,че съм решила да действам.

# 286
На всяка цена тест за алергия към разграждащото вещество.

# 287
На всяка цена тест за алергия към разграждащото вещество.
Да, задължително.
Моя приятелка направи реакция след като разгради устни.

# 288
  • София
Днес бях при д-р Трендафилова за филтър в устни. Толкова време се чудих, но сега съм доволна. Сложи  1мл. Сейфа филтър. Подута съм доста, но съм сигурна, че след няколко дни ще е много добре. Определено е с мярка

# 289
Устните са хубави, но моля те кажи какво правиш за кожата си. Прекрасна изглежда!

# 290
Страхотни устни и страхотна кожа !😌

# 291
Някаква по евтина алтернатива на тези сашета?
https://devafashion-shop.com/jalupro/jalupro-drink-aminokiselini … 0-br-sasheta.html

# 292
  • София
И мен кожата ме впечатли.Heart Eyes
Трендафилова прави хубави устни.

# 293
  • София
Благодаря, момичета. За кожата ползвам азелаинова киселина и третиноин, но фон дьо тена ми покрива добре несъвършенствата.

# 294
Чудесни устни от Трендафилова! Кожата също е много хубава, браво!

И сега ще дам едно непопулярно мнение, дано дамата не ми се обиди. Аз не бих разграждала, а спестените пари бих вложила в подобряваме качеството на кожата. Според мен е много по-смислено.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 00:01 от alex_jp

# 295
Устните са супер! Честито Heart

Супер е, че няма засегнат нерв при другата съфорумка, защото е опасно. При всички положения, най-добре е да се разгради филърът. Пишете,.за да кажете как сте.

# 296
Чудесни устни от Трендафилова! Кожата също е много хубава, браво!

И сега ще дам едно непопулярно мнение, дано дамата не ми се обиди. Аз не бих разграждала, а спестените пари бих вложила в подобряваме качеството на кожата. Според мен е много по-смислено.
Явно четете избирателно, защото филърът не е слаган за сметка на грижата за останалата част, а с идеята да се продължи с друго каквото трябва! А това, че се правят в обратния ред, а не първо филър не ми беше обяснено от госпожата, която го слага!

# 297

В тези сашета основното е L-proline и L-lysine , които аз купувам от сайта iher.com

# 298
kalina_malina80, и аз видях състава им благодаря ти, но искам да са в една формула.
Загледах се в на Денкова добавките, има с колаген, хиалуронова киселина и Co Q 10, това дали е окей?

# 299
Здравейте дами
Колко време преди да забременеете не правите процедури,ботокс и филър.

Смятаме да започнеме с опитите,разбира се не се знае кога ще се получи.
Дали има опасност за плода ако примерно 2-3месеца преди да забременея съм сложила ботокс и филър?
Знам че почти няма проучваня за тези процедури върху бременни но ако някой е чел или проучвал за себе си и може да ми разясни ще бъда благодарна

Общи условия

Активация на акаунт