Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 762
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Именно от жълтеницата се получиха нашите проблеми, а преди това щом успях да ги кърмя в тандем, направо ми поникнаха криле! Но и това ще мине. Изписват ни!!!!!!!! 💗💗💗💗

П. П. Не съм мила зърната, даже го карам гьотере, че моите юначета са си съвсем здравички, като изключим сега жълтеничката. Доброто зърно ми е по-разранено, защото го предлагах по-често и късно му сложих протектора, а се мажа обилно, но бебенцата като са летаргични, отварят вяло устички и където стиснат не е най-доброто място. Коригирам ги, но е трудна задача да уцелиш момент, да се стикова всичко, в много случаи просто не се получава кърменето, затова от снощи съм на изцеждане. Кърмата ми е някаква преходна и е жълта! Не цедя много, защото върви по-бавно, но около 90 мл със смяна на гърдите. Ако си сучат, те си седят, седят дълго и на няколко пхти се усеща как потича малко по-силно нова порция. Така е и с изцеждането, затова не се притеснявайте за количеството, просто breastfeed on! 😊

# 151
Искам да знам кой капацитет е измислил ИЗПИСВАНЕТО - това е пълна простотия, но родата е неспасяема, те трябва да се съберат - да гледат умилително, да се ШЕГУВАТ, да се снимат, да МЕ снимат. Не искам НИКОГО да виждам, но ВСИЧКИ са говори си не ми пречиш. Трябваше да ги излъжа, че не сме се доразбрали за часа и да се прибера, много съм тъпа. Много ми е зле физически и психически и не ми е до тях. По-добре да дойдат с оркестър, да друснем едно хоро и да се приключва, а сега ще изляза като циркова мечка. Неяла, неспала, със странни физиологични изпълнения, нямаща кърма, ревяща, боляща. Просто не е честно

# 152
Аз затова на изписването искам само ММ, детето и най-много майка ми. Предупредила съм, не искам никакви хора вкъщи, торти, мъфини, балони, нищо! И от вируси ме е страх.
Не се ядосвай, Маграт. Прибирай се, удряй един душ и си почивай с бебенце.

# 153
  • София
И ние не правим изписвания. За дъщеря ми само ползвахме фотографа долу в Майчин дом да ни снима четиримата, много мили снимки станаха. Който иска да види бебето, бива поканен, когато ние решим, вкъщи на гости, в удобен за нас момент. По същия начин не се натрапвам на приятелки, които са току-що родили и не се натискам да се виждаме. Че и за снимки не питам, някои майки искат да изчакат, докато почнат да показват бебето.

# 154
  • София
И ние няма да каним никой на изписването.  Искаме да е момент само за нас, както и първите дни у дома с бебето. Heart Казали сме на баби, дядовци и роднини, че ще ги поканим след това.

# 155
  • София
Родителите на мъжа ми и моите само ще присъстват. Знаят, че ще го видят за 15 минутки и ние се прибираме директно. Без снимки, без пипане на бебето. Целта ни е да се приберем директно вкъщи. Колкото успеят да го видят, успеят. Подготвени са.
Знаят, че от този момент нататък виждането става само с покана от наша страна.
Първите два, три месеца не сме окей да идват гости, съответно няма. Нямат място при малко бебе.

Не разбирам тази цигания около изписването. 😒

# 156
  • Пловдив
Мъж ми си знае от предния път, че само той идва.
Вкъщи вече ще хапнем и пийнем с роднините.
То дори както сега не се знае кога ще тръгне раждането може и сама да си се закарам до болницата.

Аз си взех направлението за раждане днес, пуснах си ПКК, урина и микробиология. Още малко остана да вкарам в ред нещата из нас, мислех днес да отметна някои задачи, ама цял ден миткосваме с мъжо и детето.

# 157
А не, аз такива панаири не обичам. Мъжът ми с каката ме взимат и вкъщи. Вкъщи никой няма да има. Наще ще дойдат да видят детето като реша и това е. Аз бебе на няколко дена да ги показвам и връ…цъ. Дори да съм в разцвета на силите си ми е леко безотговорно и безсмислено, пък камоли ако не се чувствам физически ок.

# 158
Ох, напълно споделям мнението ви. Аз дори имах намерение направо от болницата да си тръгнем за село, но майка ми и мъжът ми ме изнудиха поне няколко дни да останем в София при нея за всеки случай, ако нещо се наложи пак да ходя до болницата. След 4 години живот на село, не мога и два дни да изтрая тука, все едно не съм от тук и никога не съм живяла тук. 😑 Сега вече седмица стана откакто дойдох и съм на ръба. Ама знам, че трябва. Следващите ще ги раждам на двора😂

Днес бях за тонове и консултация в Шейново. 2.800 е момата в 36+4. Как ви се струва? Аз очаквах повече. На 1.юли беше 2 кг. Все още седалищно ... Ще ме плануват за 14.август, ако не се обърне. Чудя се дали мога да си искам да чакам до термин или когато тя реши да си тръгне? Пък тогава вече ако нищо не е станало, няма да се дърпам за секцио🙄

# 159
Аз чакам четвъртък да ме приемат, че да измерят бебето.Да видим наддава ли срази плацента.
Че вчера ме гледаха на съвсем друг апарат , лекар който просто беше дежурен при тоновете и изкара така , че за седмица не е Качил и грам.Та се притесних.

# 160
  • Пловдив
Далече от панаир е. Обяд с родителите ни и сестра ми с племенника.
Ние делим един двор със свекърите - няма как тях да допусна до детето, а собствената си майка не.
Отделно, че баткото ходи на градина, бащата се вижда с различни хора, та риск от вирус има постоянно.

# 161
Има ли някоя мама с кошница на cybex, до някъде я разглобих за пране, но имам чувството, че ако продължа няма да успя после да я върна в същия и вид? 🤔

# 162
Мамита не бях много активна в темата.
Съжалявам но ви чета HeartHeartHeart
Тернинът юи е 30 август. Второ момченце чакаме.
Има ли мами които ще раждат в Токуда?

# 163
Далече от панаир е. Обяд с родителите ни и сестра ми с племенника.
Ние делим един двор със свекърите - няма как тях да допусна до детето, а собствената си майка не.
Отделно, че баткото ходи на градина, бащата се вижда с различни хора, та риск от вирус има постоянно.
Деси, и ние сме като вас. Таткото и баткото ще дойдат за изписването. Също делим един двор със свекърите и те ще дойдат у дома, както и моите родители ще пътуват, за д Ани видят вкъщи. Не бих разкарвала всички да ходят до болницата за едни снимки. Вкъщи на спокойно ще се видим за едно кратко време. Хората, които работят в болниците имат личен живот, контакти, понякога болни деца у дома и изобщо не мисля, че и болничната среда е напълно стерилна.
Няма да правим празненства големи, но торта и балони ще има, баткото си ги чака тези неща за раждането на бебето. 😍 Като ме и подсещате да си запиша в списъка за тати какво има да организира още 🥰

# 164
Sunshine rose, аз съм си насочила към Токуда
Palloma, и аз имах такова чувство, затова го изпрах във ваната и го изнесох цялото да съхне на слънце

Общи условия

Активация на акаунт