Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 752
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Ау, честито на Gerka и NI_CI! Здрави да са ви децата и вие, да се гушкате вкъщи скоро!

Аз снощи имах някакви контракции ама не мога да определя слаби реални или леко болезнени подготвителни. Легнах си и към 2 се събудих нямаше. Днес ще видя как ще е положението но а си имам до термин. Секцио ще е ама ми се струва че няма да го дочакам, дано бъркам.

# 181
Честито Gerka и NI_CI. 🍀💙🧸 Да са ви здрави момченцата и вие бързо да се възстановите.

Днес съм 37+6 и вече доста ми тежи, особено подуването на краката тези дни ме убива. Колкото и да ме притеснява раждането вече съм готова и физически и психически за него, изчистила, изпрала и стегнала чантата, чакам с нетърпение бебо да се появи. Утре съм при доктора и ще видим какво ще каже, засега имам от време на време болки, но не продължителни у регулярни.
Относно въпроса за другото дете, и при нас баткото ревнува отсега и си мисли, че няма да му се обръща внимание. Ние ще му вземем подарък за повода, отделно с баща му ще прекарват повече време тези дни като е при нас по мъжки, за да си говорят и да се успокои.

# 182
  • София
Тъкмо си мислех за Герка, че нещо утихна и най-вероятно ще имаме бебче. Поздравления за малкия юнак, много здрав и силен да расте. На теб бързо възстановяване!
Джеси, да, определено момченцата имат нужда от особено внимание от бащата, когато се появи второто дете. При нас и това много помогна.

# 183
Прекрасно начало на деня!🤗 Още две силни юначета! Честито NI_CI и Gerka! Да растат здрави, силни и щастливи! Бързо възстановяване на вас!

# 184
  • София
NI_CI и Gerka, Честити юначета Heart
Да са здрави, силни и щастливи ! А вие да се възстановявате бързо и лесно  Heart

Нашия батко уж е голям (на 7 е ) ,но усещам от сега ,че лека ревност ще има. Беше ме питал преди известно време  кое дете ще обичам повече...след многократни разговори ,че и двете по равно ... той каза " ти мен ме обичай повече, а пък на нея ще и казваме ,че ни обичаш еднакво Grinning ".
Той е изключително любвеобилно дете ,та се надявам ,че бързо ще се привърже към сестричката си.
Радвам се ,че след секциото ,ще имаме около месец заедно вкъщи преди да започне училище...и ще свикне Simple Smile

# 185
Честити момченца NI_CI и Герка! Да са здрави, а вие се оправяйте бързо! Heart
При мен тази нощ беше “купон” . През час горе долу се будех от болка ниско долу в корема, не зачести обаче. Чудех се да тръгвам ли към болницата ,да не тръгвам ли … беше ужасно. Днес все пак ще отида да видя какво става, тъй като и моя термин е доста близо вече Blush

# 186
Днес и моето момченце се роди. Щастлива съм.

# 187
  • София
Да е здрав Heart
Бързо възстановяване на теб !

# 188

Живи и здрави да сте , очакваме подробности Simple Smile, малко нахално прозвуча, но толкова се вълнувам като споделяте вашите преживявания Simple Smile

# 189
Честитоо и на теб Вятър и мъгла!!!💙💙💙🧸 Да ти е жив и здрав. Надявам се всичко да е минало нормално и и чакаме да разкажеш!🍀💐

# 190
[bGerka[/b] и Вятър и мъгла , честито мами! Да са ви живи и здрави рожбите! 💛🧸☀

# 191
Честито на всички мами и бързо възстановяване! Коя дата е правилно да се взима като термин - последна менструация или от УЗД от първата фетална морфология? А за родилите - коя беше по-близка до раждането?

# 192
Честито на всички мами и бързо възстановяване! Коя дата е правилно да се взима като термин - последна менструация или от УЗД от първата фетална морфология? А за родилите - коя беше по-близка до раждането?

Моя термин го гледат по УЗД , то и аз си знам , че бях с късна овулация и съвпада с термина по УЗД.

# 193
NI_CI, Gerka, Вятър и мъгла, честити бебета!
Да са живи и здрави! А вие да се възстановявате бързо и лесно!

Аз съм след малко на преглед в болницата, да видим те какво ще кажат за моето уж голямо бебе. Междувременно аз нямам страх от това, колкото голямо дойде, толкова, и вярвам, че нещата ще се случат по най-добрия начин. Ще се включа после да се отчета след прегледа и да актуализирам списъка, че тези дни покрай рд на мм и гости все не успявах

# 194
Честити рожби на всички!💙💗 Толкова е хубаво... Кога си писахме, че сме 8 г.с. примерно, кога вече бебета се раждат. Отмина неусетно.

Аз днес се обадих на личната да ми пуска направление 7 за раждане, след като вчера го прочетох и в Шейново на входа, а тя ми заяви, че не трябвало тя да го пуска. И направо ми иде да ги застрелям вече. Другата пък АГ по здравна няма да ми пусне от днес болничен, защото трябва да ѝ занесе някой лична амбулаторна карта. Нямам думи. После защо няма хора по малките градове. То като няма нормално здравеопазване как да стане?🙄

Общи условия

Активация на акаунт