Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 664
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебенцата, да растат любопитни и добри Heart

И ние сме в клуба на цедене и хранене с АМ. Мъжът ми се същиса да прави шишета, да го храни по 40 мин, да ги преварява. А аз не успявам да цедя на 3 часа, почват проблеми, добре че консултантката ни е и позната и ме подкрепя самоинициативно и ме стяга. Просто се случват по 100 неща и аха да седна да цедя и нещо се случва... примерно трябва да ям или да пишкам. Заради шевовете трябва да се мия след всяко пишкане, съответно и там отиват 100 часа...

# 406
Здравейте, това съм засякла за сега с едно изхождане по голяма нужда. Не са регулярни , но усещам болка в кръста и като менструална  болка от пред . Как да процедирам ?

# 407
Според мен отиди да те видят. Аз бях с нерегулярни, но все пак изразени контракции, тоест болеше си ме, макар и нерегулярно... Пуснаха ми тонове и ме прегледаха за разкритие, казаха да се разходя и да се върна след 3 часа. Върнах се след 2 часа с поизтекли води, да кажем че е било към 11-12 ч. и в 17 родих.

Според мен са почнали нещата. Ако ти кажат да не ядеш, че може само лека храна, солетки, си хапни повечко солетки, а не като мен 5-6.

И към всички вземете ссолеткии , айрянче, шоколадче в една торбичка. Защото на мен никой не ми предложи вечеря, закуската беше мн късно и ако нямах нещица за хапване, щеше да е мн неприятно, да го кажа меко, защото на сутринта 3 пъти ми прилоша.....Дано при вас не е така и да се осеферите по-бързо. (Мен ме шиха под краткотрайна венозна упойка, после не спах цялата нощ и това също е допринесло.)

Сиска, пиши какво става. Стискаме палци да мине леко и бързо

# 408
Добрп утро, Сиска не знам кога ти е термина,но аз също бих отишла д аме видят......отивам на тонове като се върна , ще погледна за новини Simple Smile

# 409
Честито на новите попълнения и успех с кърменето момичета, знам колко е гадно да висиш на помпата, та ви желая децата да засучат и поне това да отпадне..
Маграт е права, аз предния път и сега съм си приготвила в багажа шоколад, след раждането даже ме бяха питали сестрите къде ми е шоколада да ми го дадат, та предполагам очакват че всички си носят.
Аз си нося и бисквитки с фибри, защото закуските са покъртителни, а може да си вземеш кис мляко от кафето и поне закуската да не ангажираш някой да ти носи. (Това за МД де, за частните се надявам да не важи и храната да не е затворническа)
Имам чувството, че не останаха много да не са родили вече, а на мен ми е едно далечно, все едно имам всичкото време на света и още не съм стегнала багажа за болницата съвсем..
Снощи обаче имах жестоки болки като от натиск, все едно напираше с глава и само в определени пози ми отпускаше. Никакви контракции, но болката беше сравнима, защото беше направо пронизваща.
Синът ми така и не слезе в таза преди раждането, нито имах някакво разкритие и се чудя дали малката не се намества там вече и да ми прави някакво разкритие и за това да боли.. факт е че на няколко пъти ми спря дъхът чак, мъжът ми няма да ви обяснявам как обикаляше масата в кухнята с ключа за колата в ръка, че правех едни мъфини за закуска Joy
Случвало ли ви се е подобно нещо? Моето АГ е толкова чил, че всичко е нормално за него, чак в петък съм на преглед и ще го питам.. ако не родя до тогава Simple Smile

# 410
Милива аз с първата бременност нямах такова чувство и бебето така и не слезе в родовия канал, но  този път имах болки  точно както ти го описваш....АГ реагира точно както твоят Simple Smile

# 411
Аз също нямам никакви контракции , но имам едни доста странни болки в слабините или по- точно от вътрешната страна на бедрата . Някой с такива болки , нещо нормално ли и е ? Утре съм на преглед да видим какво ще каже доктора .

# 412
Здравейте, това съм засякла за сега с едно изхождане по голяма нужда. Не са регулярни , но усещам болка в кръста и като менструална  болка от пред . Как да процедирам ?
Сиска, аз бях по същия начин снощи, но късно се сетих да засичам с приложението.
И аз като теб бях с болки в кръста, стягания в корема и наподобяващи менструални болки. Доста време продължиха и бяха доста нерегулярни. За сега от сутринта нещата са утихнали и не знам какво да си мисля. Може би наближава момента бавно, но славно. Кога е твоят термин?

# 413
Сиска, аз бях по същия начин снощи, но късно се сетих да засичам с приложението.
И аз като теб бях с болки в кръста, стягания в корема и наподобяващи менструални болки. Доста време продължиха и бяха доста нерегулярни. За сега от сутринта нещата са утихнали и не знам какво да си мисля. Може би наближава момента бавно, но славно. Кога е твоят термин?

И аз бях така снощи (с термин 24),но съм с планово секцио за другата седмица. Притесних, се дали не тръгват нещата, защото трябва да изпреваря естественото случване...

# 414
  • Пловдив
Вместо солети и подобни си носете ядки /уж спомагат за кърмата, а и са полезни/. Аз пък хич нямах апетит, зорлен ядях, само си броях дните до изписване 🤣

# 415
Аз пък четох, че не трябва ядки. Поне пишеше шоколад без ядки🙄

# 416
Здравейте отново , всичко продължи 3 часа след това съм заспала и нещата утихнаха , иначе вече 3 път ходя по голяма нужда което не е присъщо за мен. 4 дни до термин.

# 417
  • София
Снощи и аз имах менструални болки, а доста рано ми се струва . Имам още 14 дни до секциото .Пих Но шпа, и съм заспала. Днес нищо.
В петък съм на преглед и ще кажа. Да не тичам към болницата следващите дни Grinning

# 418
  • София
Сиска, подготвителни са това, щом днес всичко е спокойно. Аз снощи изведнъж загубих сила и щях да падна вкъщи, нещо ми стана и 2 часа лежах на легло. Днес съм нормално, само дето съм толкова изнервена, че едва се търпя и аз самата. Утре съм на ехограф за бебето, 39+4 ще се пада. Говорих с акушерката и тя ме посъветва, каквото си и мислех. Ако до термин не е тръгнала сама, в понеделник вече ще преносвам и ще отида в Майчин дом направо с багажа, ще им кажа ситуацията и най-вероятно ще ме приемат за наблюдение. Дано обаче не се стигне до там.

# 419
  • София
Аз пък четох, че не трябва ядки. Поне пишеше шоколад без ядки🙄

Ядките при кърмене дразнят бебето, особено лешниците.

Общи условия

Активация на акаунт