Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 30 453
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ама пък какви хубави триглицериди, при метаболитни проблеми от такъв тип те обикновено са високи.

Моите триглицериди и холестероли винаги са били с перфектни стойности, пу-пу, но преди бях с много лоша степен на ИР. Та, случаи всякакви. Simple Smile

# 151
То два еднакви няма наистина, но при висок на гладно обикновено и триглицеридите са високи. Нямаше как да не ми направи впечатление, повечето хора с метаболитен синдром си мечтаят изобщо в референтните да влязат, камо ли под 1 да са им. А ако инсулинът и на гладно е все така висок а не да е повлияно от нещо изследването, предполагам че има и тегло в повече и то не 2-3-5 кила.

# 152
То два еднакви няма наистина, но при висок на гладно обикновено и триглицеридите са високи. Нямаше как да не ми направи впечатление, повечето хора с метаболитен синдром си мечтаят изобщо в референтните да влязат, камо ли под 1 да са им. А ако инсулинът и на гладно е все така висок а не да е повлияно от нещо изследването, предполагам че има и тегло в повече и то не 2-3-5 кила.
Имам да. 15 кг отгоре. 66 кг съм при ръст 166см.

# 153
А ако инсулинът и на гладно е все така висок а не да е повлияно от нещо изследването, предполагам че има и тегло в повече и то не 2-3-5 кила.
Аз бях с инсулин на гладно от 18 и близо 50 излишни кила, и винаги, като съм тествала другите показатели, са били направо отлични, но не споря - вероятно съм била по-нестандартен случай. Simple Smile Е, все пак, се радвам, че е така, де.

Глупости, това са си супер килограми - не мисля, че някой визира това, като споменава "наднормено тегло".

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 20:51 от Гърне без похлупак

# 154
А ако инсулинът и на гладно е все така висок а не да е повлияно от нещо изследването, предполагам че има и тегло в повече и то не 2-3-5 кила.
Аз бях с инсулин на гладно от 18 и близо 50 излишни кила, и винаги, като съм тествала другите показатели са били направо отлични, но не споря - вероятно съм била по-нестандартен случай. Simple Smile Е, все пак, се радвам, че е така, де.

Глупости, това са си супер килограми - не мисля, че някой визира това, като споменава "наднормено тегло".
Може да са супер,  но за мен, моята физика и ген са наднормено тегло,  защото винаги съм се въртяла около 50-те и за година и малко качих тези килограми. Нищо...тепърва ще има какво да чета и да променям, за да си оправя първо показателите и едновременно с това да сваля излишното тегло.

# 155
Зависи от структурата на тялото.
Ако аз стана 64 ще изглеждам като слон балон. Всичко над 50 ми стои зле. 164 съм.

# 156
  • Бургас
Аз какво да кажа като съм 150см и всичко ми е качено на корема Cry

# 157
Някой да вдига температура до 37.8 от жегите, правих изследвания за инфекции и т.н. и няма проблеми, но и на миналата серия жеги, и на тази, вдигам температура ?

# 158
Потиш ли се? Ако не се изпотяваш има нарушена терморегулация и се вдига температурата.Синът ми спря да се поти от хапчета за епилепсия и вдигаше температура.Ако пиеш някакви лекарства прочети подробно листовките за страничните ефекти.

# 159
Трудно бих го нарекла наднормено това, за мен биха били идеални, на същия ръст Grinning Но аз съм с едра и тежка структура и не ми отиват малко кила, а и щом си ги качила за толкова време и не са нормалните за теб значи не е ОК. А и предполагам че и някакви други оплаквания си имала за да направите обременяване, все пак не е изследване дето се прави под път и над път и без повод, не е примерно ПКК или от сорта.

# 160
Потиш ли се? Ако не се изпотяваш има нарушена терморегулация и се вдига температурата.Синът ми спря да се поти от хапчета за епилепсия и вдигаше температура.Ако пиеш някакви лекарства прочети подробно листовките за страничните ефекти.
в последно време като че ли не толкова, смисъл потя се, но не като преди, преди и от главата ми се стичаше пот, сега само тениската изпотявам

# 161
Здравейте, откакто се вйрнахме от морето( бях и болна с повръщане и разстройство) усещам странна миризма във влагалището. бах в цикъл към края и имаше лоша миризма, помислих че е от  стара кръв, но това продължи и след това, особено при проникване се усеща много. Страшно дискомфортно е моля помагайте, купих си катви ли не измиващи препарати, пак е същото 😣

# 162
Пусни си МБ. Явно някаква бактерия се е активирала след вируса.

# 163
Здравейте,
дали това повишаване на левкоцитите е притеснително?

# 164
Някакъв вирус скоро да си карала?
И моите бяха точно такива преди 2 години, доста бавно се нормализираха, без намеса.
Имам предвид лимфоцитите, те са ти над горна граница.

Общи условия

Активация на акаунт