Бързи здравословни въпроси и отговори – 47

• 30 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Давам омни биоток имун от 10 дни.
Пробвали ли сте пробиотик за устна кухина на БиоГайя?Смучат се таблетките.

# 376
Търся лек за отток в краката.
След интензивно ходене, топло време и полети, днес едвам обувам чехли Sad

# 377
Вдигане на по-високо (възглавничка под подбедриците) като легнеш. Предполагам, че нямаш диуретик, но една таблетка за обезводняване би помогнала в случая. На мен диуретично също така ми действат кафе, боза, водка и ягоди 😀 Друго няма какво да направиш. Може да обуеш ластични чорапи до коляното, ако имаш или да обвиеш прасците с ластичен бинт. Облей също така краката като редуваш топъл-леден душ, за да подобриш циркулацията. И вземи един аспирин.

# 378
  • Sofia
Чай от магданоз и царевична коса действат отводняващо.
Аз ползвам и Ликуит Оф.

# 379
Търся лек за отток в краката.
След интензивно ходене, топло време и полети, днес едвам обувам чехли Sad
Здравейте,
Може да опитате с магнезиева сол в леген да потопите краката.

# 380
Тинктура от глухарче.Аз ползвам тази.Доволна съм.

# 381
Здравейте!
В понеделник ще ми правят КТ на кръвоносните съдове на врата и главата с контраст и от снощи започнах Ксизал заради контраста. Никой не ми е казал, но четох някъде. 3 дена достатъчни ли са според вас?
И други въпроси:
 Какво се усеща като се вкарва контраста и за колко време се вкарва? Едва след това ли се прави скенера ? После мога ли да отида на работа или ще има някакви странични действия? И за колко време се изчиства организма от контраста?
Благодаря на отговорилите ми!

# 382
Нищо не се усеща, вкарват го през абокат и се гледа на момента, секунди след вкарването на контраста. Няма странични действия, ставаш и си тръгваш без проблем. Не знам за колко време се изчиства, не съм питала такова нещо, защото не ми е важно.
На мен ми гледаха черния дроб с контраст.

# 383
Усеща се затопляне в гърлото.Обикновено като ви го сложат преди изследването винаги предупреждават. Вкарва се за секунди, скенера се прави непосредствено след това. Може да си вършите нормалните задължения през деня, не е проблем. Може да се почувства леко неразположение и виене на свят, ама много леко. Изчиства се до 24 часа, пийте повече вода , по два литра на ден.

# 384
На мен ми правиха преди две години скенер обаче на бъбреците, усетих затопляне в тялото и най-вече в интимната област, друго не съм усещала. Иначе ми казаха за метален вкус, че може да се усети.

# 385
  • Пловдив
Момичета, валидол дали ще действа на упойка за вадене на зъб?
Т.е ако смуча интервенцията ще пречи или не?

# 386
Някой знае ли какви са тези образувания, болезнени са.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:34 от bubanka

# 387

На мен ми прилича на ангина така по снимката.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:34 от bubanka

# 388
Момичета, валидол дали ще действа на упойка за вадене на зъб?
Т.е ако смуча интервенцията ще пречи или не?

Няма да пречи.
Успех!

# 389
Ако смучете валидола по време на вадене на зъба не виждам как ще стане. Преди интервенцията, да, може и 2 да вземете.

Общи условия

Активация на акаунт