From / Отвъд - Тема 2

• 38 226
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Едва ли са живи,къде са били 40 години?
Томас е бил бебе,пада от повивалника докато Табита посяга за нещо.Няма как да е момчето в бяло.Все пак Виктор го вижда още като дете преди 40 години.
Като нищо момчето с бяло е ключа за всичко- и за мястото и за местещите дървета.Виктор също има огромна роля,според мен сестра му е едно от децата които вижда Табита.

# 61
  • София
Малко е офтопик, но вижте снимките! Ето къде можеше да заснемат сериала в реална обстановка:

"Проклятието Помпей" превръща този рай на Златната треска в прокълнат ад
https://webcafe.bg/istoriya/proklyatieto-pompey-prevrashta-tozi- … prokalnat-ad.html

ПП. И аз чакам да се събират повече серии накуп (ако не всичките). Но не ми пречи да чета в темата и й се радвам.

# 62
Тъкмо изгледах епизод 3

Скрит текст:
Епизод, в който нямаше нито едно чудовище. Нито за секунда....
Безумни и скучни разговори.
Няма отърване от Табита...м@мка му...
Малко по малко се събират разделени хора - Кристи и Мери, Виктор и баща му, дразнещното семейство....
Трейлър за епизод 4.

https://www.youtube.com/watch?v=6bWKTR0P2n8

Скрит текст:
Най-после малко екшън. Не, няма да им простя ако убият Рандъл, един от малкото адекватни и нормални там Simple Smile И има топки Simple Smile

# 63
И аз изгледах 3ти епизод
Скрит текст:
Ами, поне ще си имат парамедици и линейка с медикаменти. И ще се погрижат за Кристи.
Един вид, аз поне така си го обяснявам, Табита излезе, за да успее да вкара бащата на Виктор.
Това с гривната не го разбрах. Тя казва, че тя я изработила, а бащата на Виктор казва, че жена му я направила.  
И каква е идеята на тези видения не разбирам (мъжът с нож в окото) и символиката на птицата, която се разби в къщата? Нещо за бебето на Фатима ли трябваше да значи?
Абе объркващо ми е все още, много заплетено и не се отплита. А може би точно това е идеята.

# 64
Съдейки от промото за епизод 4

Скрит текст:
няма да ги гледаме дълго тези парамедици Simple Smile

# 65
Змимка, не го изгледах промото, сега ще видя Laughing

# 66
Ох с глас се смях на финала на физиономията на Табита 🤣.
Скрит текст:
Знам че не и е смешно,ама нали търсеше входа и да се върне при семейството си.Често не го очаквах,до последно мислех че ще е дървото ключа.За мен историята на майката и бащата на Виктор и символа и гривната се повтаря при семейството на Табита.И те имат по голямо момиче и по малко момче,като нищо ще имат и загубено дете.Един вид "изисквания" да са избрани.Гривната  е еднаква,защото мисията им е еднаква,поне аз така го разбирам.Тази година нямам време да чета теориите,но групата във фейса яко разнищват всеки един символ.

# 67
  • София
В MAX кога качват новия епизод, защото ми стоят само първите два епизода от 3 сезон, а виждам, че вече сте гледали 3 епизод?

# 68
  • София
Всеки четвъртък. Не мога да чакам и си го свалям.

# 69
  • София
Изгледах.
На мен ми хареса епизода. Имаше динамика и напрежение дори и без чудовищата.

Добре де ако е така каква им е мисията?
Да освободят децата от кулата ли? Да.
Е, айде малко повече подробности за тези деца по дяволите. Трети сезон сме.
Но да, съгласен съм, че има повтарящи се цикли, като дежа ву ама с различни хора. Като ехо.

Значи Табита се разходи малко в реалния свят, колкото да доведе бащата на Виктор. Защо? Нарочно ли я пуснаха, беше ли предопределено всичко това. И ако да от кого?
Толкова много въпроси.

Този геймъра е голям истерик, дразни ме. Може би той ще полудее и ще се повтори цикъла от масовото убийство на хора (от спомените на Виктор като малък) или нещо подобно. Още в сезон 2 загатна че 'полуядава' ама сега не се търпи вече.

Не можах да разбера драмата на Табита. Хем искаше да се върне при семейството си, хем се ужаси като си помисли, че не се е измъкнала всъщност и че бащата на Виктор едва ли не е от създанията и я мамят.

Какъв ли е този свят там. Като някаква матрица с часовников механизъм? Едни и същи събития се повтарят с различни избрани хора, но защо? Децата в кулата ли е ребусът, който трябва да бъде решен, за да се 'победи' да се 'събудят' всички и цикълът да спре?

# 70
Хубаво е, че има съспенс, хубаво е, че ни карат да мислим и да гадаем, но няма да е лошо от време на време да има някакви по-конректни факти за това защо и как.

# 71
Това си е похват от Изгубени,до последния шести сезон почти нищо не се знаеше и не беше сигурно.Силно се надявам тук всички да са живи,да спасят децата и да развалят проклятието.

# 72
  • София
Ако пак спретнат този номер да не са живи, ще е повече от тъпотия. Не ми се вярва. Че то иначе е Лост 2.
Трябва поне малко информация да спуснат какво се случва. Станаха много мистериите.

# 73
Нещо и аз взех да се дразня от това нищо-случване. Все пак трябва да има отговор на някои въпроси, сериалът не е 1000 епизода. Те така могат и 20 сезона да направят.

# 74
  • Sofia
Изгледах 3-ти епозод, и нови герои ще влязат в това прокълнато място.

Скрит текст:
Изненада ме ''входа'', отново паднало дърво на пътя....иТабита влиза отново. Тя е ключов персонаж, както и Виктор.  Джими осъзна, че не говори с Томас, и всъщност е гадна манипулация със болката и мъката им. Нещата се заплитат, вместо нещо да се разплете....ще видим]  

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 11:05 от Lady Royal

Общи условия

Активация на акаунт