From / Отвъд - Тема 2

• 38 616
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мхмхмхм

Скрит текст:
Такива зверски убийства на деца по-скоро ни води към няколко века назад в миналото.
Има доказателства, че това градче е обитвано от няколко века. Т.е. не съществува от само няколко десетилетия насам.
Да, може и да са удавени умишлено, пак като следствие от някакъв ритуал. Древните камъни на тези мисли ме водят.

Иначе и според мен тази която се привижда на Елджин е по-скоро Фатима, има много прилика просто в скелета на зомбито и на героинята. Може и да е майката на Виктор разбира се, ама повече гравитирам около самата Фатима.
Тя и самата Фатима я/се видя. Grinning

# 211
За епизода.
Скрит текст:
Децата са обезкървавени,Виктор каза че са били убити от хора които са обичали,и сa полегнали на камъните,като кръвта им е текла по тях и се е сляла с земята и корените на дърветата.Тогава се е образувал символа и защитата срещу убийците им,които ставят чудовища.Да дрехите на чудовищата са от 50-те,но и според мен са минали повече години,войникът беше от преди два века.Все пак и мотела липсва,това си е цяла сграда.Помня като излезе първи сезон имаше фенове ходили на снимачната площадка и пишеше,че градчето е обезлюдено след голяма трагедия през 60-те в която загиват деца.Не успявам да намеря обаче коментара и повече инфо,но явно сценаристите са се вдъхновили в някаква степен.Аз не съм чела коментари,че няма да има измислени и свръхестествени неща,сценаристите едно и също повтарят като ги тормозят феновете,че всички отговори са в първи сезон.
Фатима "забременя" след смъртта на Смайли и появата на цикадите,само не мога да си спомня тя къде беше като нападнаха през деня градчето и хората.
Вижте и Джули чак сега сподели,че чува писъците им постоянно,само в старата църква не.
Аз не разбирам защо не се съберат всички и не си разкажат всичко.Бойд знаеше за това място и как да го "отключи" с факела от два сезона,но не каза на никой.Че мазето на църквата е портал към дърветата също никой не знае,а Виктор,Сара и кой още беше го ползваха.Всеки си има някакви тайни,който ако се споделят ще се навържат може би нещата.Не че ние като ги знаем успяваме 🤣.
Фарът беше в гората,вода аз никъде не видях.Това за радиото и морските съобщения не го бях чела,звучи интригуващо.
Последно за Итън,пак яки спекулации че е в кома и всичко е игра в главата му,заради това че каза на Джули -Тук е границата,бъди смела.
Дано има нов сезон и не претупат всичко за два епизода.На отворен край мисля отиват този сезон.

# 212
Ох, малее, аз съм на трети епизод.
Скрит текст:
Малко ми беше скучничък и финала с линейката.
Върнаха се. Е, сега бащата ще се убеди, че не лъже.
Ама тия що минават през там бре, нали са в града.
Жалко, че истеряса за една гривна и причини катастрофата.
Трябваше да го види туй дърво.
Сега да не би теорията, че тя е сестрата на Виктор ще е вярна?

# 213
................
Сега да не би теорията, че тя е сестрата на Виктор ще е вярна?

Какво, какво?
Това не го разбрах!

# 214
Защо да не го разбираш, въпросът е ясен. Тя тази теория от миналата тема си я писахме.
Знам, че уж Виктор каза, че са загинали и майка му и сестра му.
Ама като го гледам как нищо не помни, като нищо може да се окаже, че не е видял труповете им. Ще видим. За гривната, песента може да има друго обяснение, но това ме наклони отново към тази теория, че сестрата се е измъкнала.

Вчера изгледах 4-ти.
Скрит текст:
Голям екшън, голямо неща.
Горкия Рандъл, мислех, че ще се сафиряса, ама не. Оставиха го жив. Или той е успял да избяга.
Хм да и сам се е метнал на линейката. Те са го метнали.
Този сезон виждаме повече от тях, повече игра, страхотии, направо се  плаша Joy
Всъщност се кефя.
А това с дървото и басейна, брутално. Мъжът на Табита според мен е виновен. Все прави глупости. Той е махнал част от бутилките. Дали не е прецакал дървото?
Или дървото има разум и решава къде ще прати и дали въобще да оцелее този човек.
Това с вграждането ми напомня за експеримента Филаделфия.

# 215
Защо да не го разбираш, въпросът е ясен. Тя тази теория от миналата тема си я писахме.
Знам, че уж Виктор каза, че са загинали и майка му и сестра му.
Ама като го гледам как нищо не помни, като нищо може да се окаже, че не е видял труповете им. Ще видим. За гривната, песента може да има друго обяснение, но това ме наклони отново към тази теория, че сестрата се е измъкнала.

Не разбирам, защото съм я пропуснала тази теория.

Ако става въпрос за Табита - ами тя нали щеше да си спомня, ако беше така?! Нали се обади на майка си, като беше навън? .......... Rolling Eyes
 Както и да е, пропуснала съм я тази теория. И не ми звучи вероятно...

# 216
Ох, в този сериал всичко очаквам. Мистерия  е все пак.
Да, звучи ти невероятно. А на мен ми е доста вероятно, но засега е теория. Но е напълно възможна.
Но представи си, че щом Виктор е блокирал спомените си, защо не и сестрата?
Виктор не помни, защо сестрата да помни?
Такова преживяване може да накара мозъка да блокира спомените. Толкова насилие и смърт за едно момче,много лесно може мозъка за да го защити да блокира спомена.
Какво като се  е обадила на майка си?
Може да се е измъкнала, намерена и осиновена.
На мен ми се е случвало да забравя едно травмиращо събитие като дете.
Сънувах единствено кошмари, които не разбирах. И чак като по-голяма, може би мозъкът ми решил, че съм готова да си спомня и спомените нахлуха.
Виктор иска да си спомни, затова и се опита, но явно е имало нещо, което му пречи.
Видял ли е труповете на майка си и сестра си?
Нито да, нито не, още нямаме отговор.
Ох, ще видим отговори. Дано , защото дотук само нови въпроси изникват, но не и отговори.

# 217
Хм, може и да си права...

Сета се сетих, че Табита спомена, че навремето е сънувала много пъти едно място от там с едни камъни. Rolling Eyes Като била малка го сънувала постоянно - как някой я гони и тя е на това място. Flushed

Ти може и да не си изгледала още този момент.

Ама бащата нямаше ли да я познае????

# 218
То мястото се оказа точно това от съня ѝ. Майката на Виктор също го е сънувала, и май жената на Бойд.

# 219
Хм, може и да си права...

Сета се сетих, че Табита спомена, че навремето е сънувала много пъти едно място от там с едни камъни. Rolling Eyes Като била малка го сънувала постоянно - как някой я гони и тя е на това място. Flushed

Ти може и да не си изгледала още този момент.

Ама бащата нямаше ли да я познае????

Ще видим. Днес съм на 6-ти епизод. Горе съм писала 4-ти, ама то ми се сливат епизодите.
Не съм стигнала до този момент където Табита казва  това.
Ето, още едно нещо, което води до това.
А защо да я познае? Тя е била дете.Като голяма изглежда различно.

# 220
  • София
Елораче, а разликата в годините?
Табита е много по-млада от Виктор, няма как да му е сестра. 😉

# 221
Оф, не им знам годините.
Виктор може да изглежда състарен Stuck Out Tongue Winking Eye
То и аз да прекарам там, ще се състаря и косите ще ми побелеят дори.

# 222
Теорията я обориха миналия 7 епизод.
Скрит текст:
Имаше снимка на Табита като дете,както и как сънува Елоиз като дете при камъните.Двете момичета/актриси които ги играят бяха различни.Не е сестра на Виктор.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 15:01 от Лещичка 💙💚

# 223
Много е буквално да се изчисляват време и пространство в този сериал. Възможно е нищо да не е такова, каквото изглежда. Може и всичко да е съвсем банално и да не става дума за никакви времеви и пространствени изменения.

# 224
Ахаа, не съм стигнала до 7-ми,ще видим таз работа.
Мерси.
Ама биваше като теория Grinning

Беше ужасно таз бременната как ядеше кръвта. Ужас.
Май не е бременна. Ще разбера. Очаквам още гадории.

Общи условия

Активация на акаунт