From / Отвъд - Тема 2

• 38 423
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Елора , Аз гледам онлайн, отдавна не свалям, но действително закриха много читави платформи.
Други подобни са :  Filmisub. cc, както и  Filmi9.com. Съвсем скоро забраниха и най-богатата колекция от филми/ сериали, която беше на  Bigboss cinema.

# 391
  • Somewhere far away
И аз свалям. тези платформи са ужасни и бъкани с реклами.

# 392
Във vtube7 съм ги намирала, но и там не е качен още 10 епизод.
А във Filmizip има Dark, ще го почвам довечера Satisfied

ПП: Има го качен в Youtube, без субтитри: https://www.youtube.com/watch?v=J6FP-T0rXUU

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 12:24 от Lúthien

# 393
Ще разберем истината в следващия сезон. Може би.Сега само пускат въдички, за да има интрига.
За мен няма вече интрига, а т@потия, изсмукана от пръстите, какво е  това -един епизод ок, осем - супер зле и накрая ще ги чакам още година да се оправят. Хайде, бе, bye, bye!

# 394
Току що изгледах финала....

Както казват по филмите - What the hell just happened??

Скрит текст:
1. Защо Джули беше с къса коса във финалната сцена? Това Джули от бъдещето ли е? Dark ли ще копират все пак???
2. Кой беше този дъртак? Очевидно гласът от радиото, който каза, че Табита не трябва да копае. Но кой е този, по дяволите?
3. Миранда и Кристофър? Табита и Джейд???
4. Фатима роди Смайли? Вие сериозно ли???
5. Джим????

Ако 3 сезона поставяха само въпроси, финалът на сезон 3 закопа всичко и всички. Не знам дали съм развълнувана от дългоочакваното раздвижване, или разочарована от посоката.

Имам две години да изгледам всички епизоди от начало и да видя дали този трети път ще забележа нещо, което съм пропуснала досега.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:35 от Змимка

# 395
Даже прочетох и спойлера, тотално разочарование от описанието, а да не говорим, че тази Джули ми е най-анти от всички, не може да играе момичето и това е. .Хем миналият епизод ми хареса...Фатима роди ли поне онова нещо?

# 396
Удържам се, досега четох спойлерите и не ми пречеше на гледането, но сега искам да ми е изненада. Довечера ще гледам и после започвам Дарк.

# 397
  • Sofia
И аз го изгледах.
Дадоха отговори на някои въпроси, но пък очаквано изскочиха други.
Като цяло на мен ми хареса. Ще дишам малко по-спокойно до следващия сезон Laughing

ПП : изгледах и първия епизод на Дарк. Засега нещо не ме хваща. Ще продължа да го гледам само заради езика и дано да стане по-интересен нататък.

# 398
Ето, в последния 10ти епизод развързаха някой загадки. Чакаме сезон 4 Grinning

# 399
Снимките щели да започнат 2025 и 2026 щял да излезе 4ти. Ми малко като Stranger things. Това е абсурдно време за мен. Поне се надявам да има някакви отговори, поне малко като за една година. 😃
Десет епизода снимани цяла година.... Тц!

# 400
  • Sofia
Десет епизода снимани цяла година.... Тц!
Явно времето, в което бълваха по 23-24 епизода на сезон, приключи.
Вече попадам все на сериали с мини сезони. Тъпо, но това е положението.

# 401
Всъщност така е по-добре. С малко серии. С 22 серии ще чакаме 22 седмици, а така само 10.
И някак са по-стегнати, няма локуми.

Не съм гледала, чакам буквички.
Засега успявам да не кликам на скрития текст Joy

# 402
И на мен ми малеят броя серии, но явно така ще е вече

# 403
Има букви, налазвайте.

# 404
Абсолютно нищо не разбрах от последната серия....

Общи условия

Активация на акаунт