From / Отвъд - Тема 2

• 38 395
  • 756
  •   2
Отговори
# 465
Може пък да е съвпадение това с ризите. Rolling Eyes
И аз така мисля.
Вероятно и с гривните.

# 466
  • Somewhere far away
Джули явно е намерила начин да пътува във времето. обаче както знаем от повечето филми и медия по тази тема, миналото не може да бъде променяно, а дори и да може това води до още по -големи  и ужасни катастрофални събития.

# 467
Не ми хареса финала на сезона, Някак си по ми се искаше Табита да е   Елоиз а не преродена Миранда.
Елджин го изманипулираха жестоко и никой няма да си ходи вкъщи.
За Джим не съм сигурен на кой му пука, че заложиха на такъв финал. Мен ме дразнеше постоянно. Накрая ще стане ЛОСТ, неизбежно е Simple Smile

# 468
Скрит текст:
От ФБ: при раждането на Смайли са се наредили 11 чудовища и Смайли е 12тият. 12 броя колкото нотите!!!

И наистина всичко е в началото. Помните ли тази сцена от пристигането на Джули? Момчето я пита "Позна ли ме?", а тя не го разпозна.

Според феновете това момче е:
- порасналия Томас
- порасналия Итън
- дядото в жълто на младини
- някой, който Джули е срещала при пътуванията напред назад

Какво мислите по въпроса? Аз не мога да реша, всичко ми се струва вероятно, но сякаш залагам, че го е срещала при пътуванията си.

Ох, Ели Мели, този момент не го помня. В кой епизод е с това момче дето не помнила?

Дяволо, то хубаво от 500 години, ама защо чудовищата са със съвременни дрехи?

# 469
  • София
Да, няма логика.
Не се бях замислял, че тези цифри може нарочно да са изписано като години да ни подведат, а също да са ноти или координати. Ако приемем мислене 'извън кутията' Аз си ги приех първосигнално като години.
Ако е така, то се връзва с дрехите им.

# 470
Щом е имало няколко прераждания,поне 100-150-200 години са минали.Ще видим предполагам в някакъв момент и това ще се изясни.Въпреки че ако има пътуване във времето както се видя,тогава не е задължително 1506 да е началото.Все пак Смайли се роди гол,тепърва ще го обличат.Не мисля че дрехите са такъв показател.Децата са в дрипи.
Никой ли не разбира от музика и не може да навърже цифрите с ноти?
Пак як анализ,три сезона,26 дена реално във Фромвил.Иначе е пълно вярно с откачени анализи,но има и добри попадение на някой фенове.

# 471
Може пък да е свързано с преражданията. Годините визирам.

Нещо не разбрах това меме. Какви са тези дни?

# 472
Скрит текст:
От ФБ: при раждането на Смайли са се наредили 11 чудовища и Смайли е 12тият. 12 броя колкото нотите!!!

И наистина всичко е в началото. Помните ли тази сцена от пристигането на Джули? Момчето я пита "Позна ли ме?", а тя не го разпозна.

Според феновете това момче е:
- порасналия Томас
- порасналия Итън
- дядото в жълто на младини
- някой, който Джули е срещала при пътуванията напред назад

Какво мислите по въпроса? Аз не мога да реша, всичко ми се струва вероятно, но сякаш залагам, че го е срещала при пътуванията си.

Ох, Ели Мели, този момент не го помня. В кой епизод е с това момче дето не помнила?

В началото още като отидоха да се спасят в къщата на Колонията и на входа ги обградиха чудовищита. Този младеж спря Джули и я пита дали го помни. Тя беше тотално объркана.

# 473
Някой си е играл да брои дните от първата смърт на момиченцето в епизод едно първи сезон и после кой кога е умрял.
Първият е отеца,втория брата на Сара,трето е момиченцето от първия епизод,на долния ред  Тили,майката на Кени и Смайли.

# 474
Ели, хич не помня.
Ще чакаме две години и може би ще го изгледам пак.
А това за дните как да го броили? Joy

# 475
Предполагам са броили кога се крият и се стъмва не съм задълбавала.Стори ми се интересно и споделих.
Няколко забавни снимки.
Скрит текст:

# 476
Уникален е Смайли.

# 477
Една теория на английски

Скрит текст:
The man in yellow and Tillie the same reincarnation. She sacrificed her seven grand kids to get eternal life from the cancer. The monsters that come out at night don’t like the man in yellow, which is why Fatima couldn’t help herself to kill Tillie. Don’t forget how she pulled up and was dancing in the rain like she was home and then the sun came out!!! She was the one cool with Fatima eating that rotten food, and the crows came with the Tarot cards. A lot happened around her character and I don’t think they focused on her all that time to get rid of her that easy
Add on: Note that not to long after Tillies death did all of them start getting premonitions about who they were before and didn’t smiley have to die to be reborn 🤔🤔🤔.
This theory may be a stretch but it wasn’t pulled out my behind with no supporting facts that make some kind of sense

Какво мислите?

И снимки

Скрит текст:

# 478
Аз пък четох,че Итън е мъжът в жълто и главния кукловод,заради една снимка с яке/суичър.Общо взето за две години ще се пръкнат сума ти и теории.

# 479
Итън да е ми е твърде невъзможно, но кой знае.
Както казват в Комиците - Децата растат, стават идиоти Joy

Общи условия

Активация на акаунт