Харесва ли ме или е просто илюзия?

• 3 307
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Авторке, колкото и да ти се струва, че си вече голяма, ти си още дете. Наистина не е редно 25 годишен мъж да се занимава с ученичка. Предполагам, че на него това му е ясно.
Иначе  няма нищо лошо да си витаеш я облаците.

Като каза, че карал колело без ръце помислих, че ти си на 11, а той на 12.

# 16
На 25г. вече е мъж, и трябва нещо да не е наред с главата, ако се занимава с 15 годишни деца.

ами ти го приемаш така но всеки има различно мнение и в днешно време 15 годишното дете мисля, че може да разсъждава като човек на 25 г. и да неоспорим е фактът, че написаните по- горе простотии е възможно да бъдат неосъществими, но просто искам мнение пък и не виждам какъв е проблема да имаш 10г разлика с някой човек, важното е и двамата да изпитват едно и също в моята ситуация... Simple Smile

Само си мислиш, че можеш да разсъждаваш. Реално блещиш глупости и тва от 25 годишно идва. Simple Smile 10 години разлика са съвсем различни неща на 15 и на 25. Най- малкото още вашите отговарят за теб и би ми било интересно да разбера на баща ти мнението по тоя въпрос. Правилно ти каза жената, че трябва да съм болен мозък, за да погледна малко момиче по подобен начин.

Може би трябва да го обясня по-подробно за да разбереш смисъла.
Добре както казах съгласна съм, че има разлика, но съм си харесала този човек визуално ме привлича и не се влияя толкова от мнението на баща ми защото аз и да му кажа то ние сме просто познати ...
Но мнението на майка ми беше, че няма никакъв проблем да съм с него, просто трябва да разберем дали ме харесва и дали ще се получат нещата. Според мен ако имам шанс да се опознаем ще ми е по-лесно, но явно ще трябва да си чакам докато накрая спра да го мисля. И за допълнение и завършек на това обяснение ще добавя,че просто когато имам напрегнати моменти, когато мисля за него се разсейвам от негативното и от там дойдоха моите симпатии към него. Това е

# 17
Типично за възрастта ти е да си мечтаеш за някого на сън и наяве, я за артист, или певец,  за учител, или за готиния съсед. Само че това са си само мечти. Майка ти не е искала да ти  подреже крилцата и ти  е казала  така, но ако наистина  тръгнеш да се сближаваш с тоя 25 годишен мъж друго ще каже. Имала е предвид, са пораснеш, да се опознаете, пък ще видим, а не сега да се  сближаваш с него.
Мечтай си, но бъди и разумна. Свестен мъж няма да тръгне да сваля ученичка.

# 18
Сладурче,
голям проблем е, да знаеш.
На 25 години един мъж е вече завършил висше образование, работи от 2, 3 или 4 години или повече, хипотетично. Може да е бил вече женен или да има дете.
Дори темите ви са различни. Няма как да разсъждаваш като него, поради голямата разлика и житейски опит.
Стар е за тебе 😉

Защо не споделиш с майка си? Ако е съвременна жена, ще си побъбрите като с приятелка и ще научиш много от нея.

# 19
Нямаш работа с 25 годишен. Та ти си само на 15.
Я дай телефона на майка ти

Хора искам да ви вкарам във филма и ще ви дам ситуация.
да кажем в живота ви изведнъж се появяват проблеми и сте много напрегнати и сте в такъв етап, че всичко ви дразни и искате да си починете някъде да отидете.
Точно това се случва и с мен просто искам този да дойде да ме вземе с колата и да не мисля за проблеми, да избягам от негативизма и за това мисля за него.

# 20
Много ясно, че всичко те дразни, ти си в як пубертет. Тогава се правят най-големите глупости, като да отидеш някъде в колата с  25 годишен мъж.

Изглежда имаш разбрана майка, споделяй с нея проблемите и причините за негативните си чувства и просто изчакай да го израстеш без да се вкарваш в бели.

# 21
Тва някаква модерна майка ще да е. Щом мама дава - кво питаш точно? Едва ли ще излезе кой знае колко смислена връзка от тва, щот не можете 2 думи да си размените след "здравей" и "здрасти". За кекса евентуално става, ако си няма наборка още. Предполагам си знаеш, че 25 годишните не си държим ръчичките само. Grinning

Дерзайте напред деца, думкайте се отзад. С колежките от форума ще се кръстим да не направиш беля.

# 22
[quote author=няква link=topic=1677741.msg48351653#msg483

Добре както казах съгласна съм, че има разлика, но съм си харесала този човек визуално ме привлича и не се влияя толкова от мнението на баща ми защото аз и да му кажа то ние сме просто познати ...
Но мнението на майка ми беше, че няма никакъв проблем да съм с него, просто трябва да разберем дали ме харесва и дали ще се получат нещата.
[/quote]

Това съм пропуснала.
За баща ти това, което казваш, може да е причина да те привличат по-големи мъже.
А майка ти не ми се вярва така да ти е казала.
Тоя негативизъм, напрегнатост у теб.. откъде идва? На какво се дължи?
На 15 трябва да си топ, в супер кондиция.

# 23
Много ясно, че всичко те дразни, ти си в як пубертет. Тогава се правят най-големите глупости, като да отидеш някъде в колата с  25 годишен мъж.

Изглежда имаш разбрана майка, споделяй с нея проблемите и причините за негативните си чувства и просто изчакай да го израстеш без да се вкарваш в бели.

Защо трябва да ви обяснявам хора в момента просто имам проблеми с един бивш и още работи които са лични и става въпрос за мои роднини, разберете ме като човек, не като пубертет може би са някакви симпатии към този човек, но го искам да ми споделя като се прибере от работа тъй като той работи това което на мен ми е мечта просто да си ги имаме преживяванията и целия негативизъм който бях събрала от минала и тази година да изчезне, защото  ако не се разсейвам ще се напрягам много а това не е полезно.

# 24
Какво искаш да си споделяте с някакъв мъж, с когото не сте си казали и здрасти като хората?
Той ще е побъркан, ако тръгне да се занимава с теб и проблемите ти. Такива неприятности може да си докара, до полиция и съд може да се стигне и да му остане петно за цял живот, ако вашите се захванат както трябва да го гонят.

Доста агресивен и лабилен начин на изказване имаш, само се мислиш за много зряла, а всъщност си дете, Десет години в един по-късен етап от живота може и да не са толкова много, но между 15 и 25-годишен има една бездна разстояние.

Гледай си връстниците и не се вкарвай във филми за големи.

# 25
Обърка годините, на 15 съм и е нормално според мен да потърся съвет от опитни хора и момчето е на 25  Simple Smile
В момента съм на 25. С връстниците се смеем как гимназистите ни изглеждат като бебета, а ние сме се имали за голямата работа тогава. А далеч не бях от незрелите и тъпи пубери. Нищо, ама нищо не знаеш за живота още, най-добронамерено ти го казвам. Тепърва ти предстои всичко. Дори не мога да ти опиша за тия 10 години какво ми се е случило и какво съм научила.

25-годишен с 15-годишна е чиста педофилия, съжалявам. Нормален мъж на тези години няма да се интересува от някоя, която още пише домашни по Етика и право. А ако се... не, не е читав.

# 26
Ай стига пък и вие, голям или по-малък, все същите неща ще правят. На 15 е, няма да се жени. Ако живее близо, родителите одобряват, познават неговите, поне ще знаят къде и с кой е. (нямам дъщеря, но ми се струва много тегаво и притеснително да и трепериш по някои въпроси и си разсъждавам)

Да ти кажа ли честно не е лошо да имаш дъщеря, защото аз много помагам на майка ми и все едно сме приятелки пием кафе заедно споделяме си мислите като цяло ако тя не се отнасяше с мен така просто нямаше как да стане много голям късмет имам защото моята майка според мен е мечта. това за родителите е вярно, но и за нещата които ще правим за всичко има време.

# 27
Време е значи, някой да стегне майката, после и дъщерята ! Разликата в годините не е от значение , ако си на 20 , а той на 30 примерно. От едно здравей, да решиш , че те харесва ... Че то по тази логика, всички мъже комшии са влюбени в мен и аз в тях !  😂😂😂Имам дъщеря, представям си и мен какво ме чака 🤦🤦🤦

# 28
Време е значи, някой да стегне майката, после и дъщерята ! Разликата в годините не е от значение , ако си на 20 , а той на 30 примерно. От едно здравей, да решиш , че те харесва ... Че то по тази логика, всички мъже комшии са влюбени в мен и аз в тях !  😂😂😂Имам дъщеря, представям си и мен какво ме чака 🤦🤦🤦

Накрая наистина ще се откажа, но май вече наистина си давам сметка, че да кажем харесвам го и наистина един ден забележи как го гледам и той не откликне на моите чувства ще ме боли повече, но просто като се разхождахме и минахме през неговата къща сигурно едно 10 пъти се обърнах и накрая той от някъде изскочи с колелото не знам дали ме е видял или просто ей така е минал, но и беше харесал всички снимки които имаме с майка двете и харесва снимките в които съм и аз и това ме накара да си мисля, че ме харесва...

# 29
Мен ме кара да си мисля, че е видял как едно наивно хлапе е на път да му се върже на глупостите.

Общи условия

Активация на акаунт