❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 20 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен ми дойде трети цикъл. Вече свърши, де. Отново обилен, но не както първите два. Не е болезнен, но и по принцип не ме боли корем. Единствено забелязвам, че е по-продължителен. 6-7 дни, а обикновено е 3-4.
За цитонамазка ще ходя на шестия месец от секциото. Не са ми казвали да е тогава, някъде из форума бях чела, че е добре на шестия месец.
За ваксините слагаме задължителните. Изключение правя за ротарикса, че са ужасни чревните вируси.

# 241
Момичета, аз пак влизам в някакви мои филми. Борис в събота прави 3 месеца. Гледам по някакви чатове бебета от 2ри месец се въртят от корем по гръб.. с Борис по корем повече от 3 Мин не иска. Плач голям. Само лапа ръцете и това е. Бавно ли се развива или аз нещо се побърквам?

# 242
Мамита, някоя от вас използва ли електрическа пила за ноктите на бебето? В инстаграм ми изкачаха такива обяви. Вие как успявате да изрежете ноктите на бебетата? Аз използвах нокторезачка, но днес какво стана не знам, отрязах и малка част от кожата на пръстчето заедно с нокът. Умрях на място. Още съм в ступор. И искам с нещо по-безопасно да се режат ноктите и то със сигурност вече не от мен.

Em22, мисля, че по-нататък се въртят от корем на гръб, не от втори месец. Иначе и моята бебка не обича да седи  по корем за повече от 1-2 мин, с което много ни опорочава тренировките за вдигане на глава. Което пък е мое притеснение...

# 243
Моето бебе прави 3 месеца вдруги ден, върти се от корем по гръб, а 2 пъти успя и от гръб по корем. Правим не повече от 5 минути по корем на ден, защото не понася повече и плаче много. За сметка на това има други неща, които още не прави, а други бебета правят. Не мисля, че се развива бавно. Всяко бебче си е различно и развитието се случва по различен начин

# 244
И моята беба не се върти, прави заход ама не успява. А и милата хич не обича по корем.
И аз имам проблем с нокторезачката. Не съм отрязала ама ме е страх. Режа с ножичка ама е доста по-трудно.

# 245
Е, сега за една кожичка ли сте? Като не сте отрязали пръст, всичко е наред 🤣🤣🤣
Това в кръга на шегата 😃

# 246
  • София
Моето момче на 10-ти стана на 3 месеца. Все още не се обръща сам по корем. Сякаш се опитва да се обърне, но не му се получава още. Също не обича да стои по корем.
За ноктите ползваме електрическа пила. Доволни сме. Нашата е с различни приставки за съответните месеци.

# 247
Момичета, аз пак влизам в някакви мои филми. Борис в събота прави 3 месеца. Гледам по някакви чатове бебета от 2ри месец се въртят от корем по гръб.. с Борис по корем повече от 3 Мин не иска. Плач голям. Само лапа ръцете и това е. Бавно ли се развива или аз нещо се побърквам?

На 3 месеца и половина не се върти нито от корем по гръб, нито обратното. Но пък прави други неща Simple Smile Съветвам те още от сега да излезеш от филма на сравняване с други бебета, защото занапред ще се притесняваш още повече, а няма никакъв смисъл. Наистина всяко се развива за себе си.

# 248
Моята се завърта много рядко. Прави опити. Всички бебета са различни.

Аз си купих електрическа пила на Томи Типи. Много съм доволна. Като станеше време да режа нокти настръхвах. Тя все подскача и се върти, мята ръце и така и не можах да намеря удобно време да й ги режа и усещах, че скоро ще направя поразия.

# 249
Това в кръга на шегата 😃

Ох, да бе, ама липсва част от възгавничката на палеца... Но мъжът ми ме успокоява, че е епидермис и ще регенерира. Та търся пила, ама не знам каква и от къде.

# 250
Мм вика,че са тънки и сами падат,нали не ги реже той😃аз с бебешка ножичка,докато спи,имам комплект на лорели, със заоблени връхчета е ножицата🙂
Ох те първа ще стават бели ...аз да не казвам какво направих,прищипах кожа на ръката горе... с онези щипки за биби ...директно в кофата отиде 😓
Моята може само от гръб по корем обратно не и това е.Иначе бута краката викам айде ще пълзи,хваща ми пръста и се набира да сяда.🤷
Все ще се обърне и до характер е и сто неща.😃
От сега е рано да се говори за изоставяне.

# 251
Леле за 1 ден 45+ коментара Grinning
Аз рязах ноктите вчера за втори път.Гледах сега да ги режа прави,че миналия път обли и дълбоко.Не се върти още моя син,но ме предупреди педито да внимавам.Било време вече.Засега детето понася добре ваксините,мисля всички да ги слагаме.По коремче стои ама за кратко.
Вече забравих какво съм чела,да дам мнение Grinning

# 252
Това в кръга на шегата 😃

Ох, да бе, ама липсва част от възгавничката на палеца... Но мъжът ми ме успокоява, че е епидермис и ще регенерира. Та търся пила, ама не знам каква и от къде.

Ти чак до възглавничката ли стигна 😃 Иначе да, кожа е, ще се възстанови. Само да не замине някоя фаланга 😃

# 253
Явко също не се върти (3 месеца и половина), играчки също не хваща, но по цял ден ми гука. С баткото много се филмирах, сравнявах, той почна да се обръща на 5 месеца и половина и да видите как за около месец успя и да пролази, седеше самостоятелно и на годинка ходеше смело самичък.
Ще има деца, които в едно ще са по - добри, но в друго ще се развиват по - бавно и така 🙂

# 254
Може ли снимка на тази електрическа пила, че да поръчам и аз. Направо настръхвам като дойде време за нокти. А те пък бързо растат.

Общи условия

Активация на акаунт