❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 21 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Аз се зачудих дали да взема гелче за зъбки,понеже ходих на бебешки пазар днес.Имам големи съмнения,че се започва и тая мъка вече.Ама викам си рано е.Иначе обмислям в скоро време и аз да купя.

# 376
Аз съм взела 3 😂 При нас е ад.

# 377
И аз взех три -Камилия ,Осадент гел и Калгел.
Започна и при моята вече
Като съдя по моята ,и на познати,явно не е рано 😁😁

# 378
Как разбирате дали са започнали зъбите? Венците не ми изглеждат променени (подути), но май започна повече да плаче, днес едно 40 мин. се дра безутешимо.. :/

# 379
  • Варна
При нас признаците са дъвчене на  биберона от шишето  като освирепяло животинче. Смучене на пръста или опит да налапа цялата ръка. Като го взема си чеши венците в рамото ми, прави някакви нервни движения и гримаси, проплаква докато спи и силен рев от" нищото" обикновено вечер. И аз мислех едно от нещата, които да взема, да е Камелия капки.

# 380
И аз не на всяко хранене давам Абоколикен,а Еспумизан веднъж вечер...
Аз ще изчакам лл да види за зъбите😃иначе всичко е в устата 😃от ръце до боди 😃гризалки ест не

# 381
Момичета имам въпрос- от няколко дни слагам Борко по коремче, но отмества ръчички леко настрани и ляга по гърди (де едно ще лази). Колкото и да го намествам “по корем” като на снимка, не иска и не иска. Мързел ли е според вас?
Беше болничък (хванахме летния ковид) и не го бях тормозила с упражнения..

# 382
Малко ще задам по-страничен въпрос, но дали е нормално още да не ми е дошъл цикъл (кърмя и имах усложнено естествено раждане), също има ли такива, които още изпитват психическа трудност да правят секс? 🥲

# 383
MisS_Sunshine_ Аз също кърмя и нямам цикъл няма нищо притеснително:)  Секс също не правя не съм готова Simple Smile)

# 384
Много благодаря за отговора. Съжалявам, че ще попитам, но имате ли все още някакви болки/дискомфорти?

MisS_Sunshine_ Аз също кърмя и нямам цикъл няма нищо притеснително:)  Секс също не правя не съм готова Simple Smile)

# 385
Ние правим от време на време.Рядко.Имам дискомфорт още долу,сигурно ще мине още много време докато отмине напълно.

# 386
Ем22, моят Явко също, когато е по корем измества ръчичките встрани все едно се готви за излитане, не се притеснявам, не се върти още, а след 3 дни ще стане на 4 месеца. На 03.09 сме на консултация и ако има нещо знам, че там ще ми кажат, но аз имам и по - голямо детенце, което също беше мързеливо в началото, а сега няма спирачка.

Първото ми раждане също беше с усложнения и доста шевове, отне ми над 2 месеца да се настроя психически и да имам желание за секс. Сега след второто, имам желание, но нямам сила 😄. Скоро даже се случи баткото да се събуди от обедния сън и да ни прекъсне, добре че още го гледаме на видеофона. Иначе аз още имам проблем с разширените вени отдолу, но преглъщам първите минути на болка.

# 387
  • Варна
Това с психиката и секса е до някъде нормално Sad и първия път бях така и сега ми е много гадно буквално през първите минути, а желание си имам Simple Smile ще отмине, спокойно.
Ем22Стана ми интересно какво е "летен ковид" ?

# 388
Хихи летен ковид си е Ковид, но вече минава по-леко като летен вирус. Основните симптоми са температура, кашлица и хрема, по-рядко болка в мускули, повръщане и разстройство. Казаха, че възрастните боледуват без да разберат. Борко беше общо 3 дена с температура 38, сега вече няма, друг симптом е нямал.

# 389
Цикъла може да не се появи и една година след раждането, така че е нормално. Относно секса, психологическа бариера нямам, но все още изпитвам лека болка първите няколко минути в областта на епизиотомията. Предполагам и това е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт