❤️Майски бебета 2024-Тема 3❤️

• 21 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
На мен още в болницата ми казаха да не къпем след ваксина. Педиатърката също винаги ми го казва.

# 421
Ние ваксините ги разделяме през няколко дни, като се приберем слагам памуче риванол и близо лепенка Кул пач. И на нас ни казват да не мокрим но в тази жега няма как и къпем, гледаме да не мокрим много боцнатото. Памперсите размерите  ги определям според това дали протичат ако не протичат значи са точни. Сега сме на Huggies размер 3

# 422
  • София
Като гледам и слушам за другите бебета, моят даже ми се вижда клечо. Simple Smile Има си бузки, баджачета. Той манекен ще е явно. Simple Smile
И ние не къпем след ваксината. Мия дупе, личице и си го мажа с лосион. И сменям лепенките куул пач през 4 часа.
Памперси ползвам Памперс или Премиум Кеър 2. И на Пуфис взимаме понякога. Отдавна сме на двойка, може би от началото на втория месец.

# 423
Ние сме на 3ка вече. Ползваме ДМските и гащите на Памперс.

# 424
И аз Не къпя в деня на ваксината!
Отдавна е на 2ка премиум кеър.
Даже си взех 3ка на хармони ама не сме ги пробвали😃
Ако пропусне нощно хранене,си яде когато се събуди-колкото обикновеното,не наваксвам с нищо,нито мл, нито интервал

# 425
Аз винаги съм я къпала след ваксините, като внимаваме за боцнатото. Въпросът е, че на втория месец като бяха 2 ваксини вдигна температура и сега пак на двете вдигна. А на 3я месец като беше една ваксина не е вдигала. Явно е от тази за пневмококи. Така де. Мина вече. Днес е доста по-добре.
Относно памперсите от втория месец сме на 2ка премиум кеър.

Аз имам друг въпрос. Ползвали ли сте преносима кошара? Каква и какво да гледам? Че вече в гнездото не се събира, а като ходи на гости при бабите трябва да спи в нещо.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 11:20 от safemylove

# 426
За храненето-детето започна да спи по цяла нощ  и издържа по много часове без храна.Имаше случай ядене в 20 часа и после чак в 6 сутринта.Но понякога се буди за едно нощно хранене. Обаче през деня е гладен през 3 часа,а понякога и 2 и половина.
Памперсите на ДМ ползваме 3ка,но ще ги сменям.Има червено петно между крачетата,при пишлето.като изгорено е,незнам как да го опиша.Ще пробвам да ги сменя да видим от тях ли е.
След ваксината може да го къпя,педиатърката така каза

# 427
И аз ги заглеждам от доста време  Lovevery, даже тук питах дали някой ги е взимал. Аз виждам повече смисъл след петия-шестия месец, защото са доста скъпи, а по-малките бебета май нямат нужда чак от някакви специални играчки. Моето още се смее на тавана и обича да гледа дърветата, на играчки не обръща много внимание, а има доста. Но по-натам мисля да пробвам някой кит, че чета много добри отзиви, AprilChe, кажи и ти как ти се струват, кой сет взе? 🙂

# 428
Моята е на 4 и половина и взех сета за 5-6 месеца, нямаше никакъв смисъл от предния и съм напълно съгласна с теб, че няма смисъл от първите, защото има шанс бебето грам да не се впечатли. Иначе съм много доволна, личи си, че са доста качествени, занимателни са и даже си мисля, че ако се навия да взема и някой от следващите на малката изобщо няма да са й нужни други играчки
И аз ги заглеждам от доста време  Lovevery, даже тук питах дали някой ги е взимал. Аз виждам повече смисъл след петия-шестия месец, защото са доста скъпи, а по-малките бебета май нямат нужда чак от някакви специални играчки. Моето още се смее на тавана и обича да гледа дърветата, на играчки не обръща много внимание, а има доста. Но по-натам мисля да пробвам някой кит, че чета много добри отзиви, AprilChe, кажи и ти как ти се струват, кой сет взе? 🙂

# 429
  • Варна
Lesley96 да, явно са колики. Може и аз да давам вечер пак капки.
G. H. и аз веднъж ползвах Huggies, много са добри. Имат двоен ластик и са много  меки и приятни на допир. За мен те са най-добрите пелени. Сравнявам с други 3-4 марки, които съм ползвала. Ние още сме на номер 2.
Както е писала  Marisol  и ние се радваме на дърветата, небето и тавана. Играчките още не го впечатляват.
И на нас ни казаха, че може да къпем след ваксина. Вчера бяхме, спа цял следобед и беше като опианено горкото. Вдигна температура вечерта, малко го поразсъблякох, един студен компрес и го наблюдавах до сутринта.Температурата започна да пада и  не се наложи да давам Панадол.

# 430
Момичета,  колко са фонтинелите на бебетата Ви?На Ели е 0,4 на 0.4 и ходихме на лекар по образна диагностика  , който не откри нищо нередно .От вчера спрях вигантол и поне до края на септември няма да давам.

# 431
  • София
И Гого издържа по цяла нощ без храна. Снощи хапна към 20.00 часа. Събуди се в 6. Изпи си цялата доза и пак заспа. До към 9 и нещо. През деня прави една по-дълга дрямка от 2 часа. И няколко кратки от половин час, примерно. Железен е той, остава ме да поспя.
Забравих да кажа, че от Памперс Хармони също съм доволна. Взех от Лидл един малък пакет Лупилу, тяхната марка. Не са лоши, ползвах няколко пъти. Не са пропускали засега.

# 432
Блазя ви как спят по цяла нощ без будене за мляко,ние още ставаме към 3,4

# 433
За вигантола педиатърката каза до една годинка да се дава.Давам по 1 капка сутрин в млякото.Знам,че на летните бебета по-бързо се затваряла фонтанелата.

# 434
Ние сме на две капки дневно Вигантол, също до годинката. Обикновено му капя директно в устата, защото невинаги си изпива цялото мляко и искам да съм сигурна, че си е приел дозата.

Общи условия

Активация на акаунт