Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 138
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Да Аниго, особено за жени с един или повече аборти..
Аз го мисля, цялото това.къде е проблема в кой ...
Дали съм готова за опити, скоро установих, че не съм готова за отр тест..

# 241
Разбира се, че го мислим!

# 242
Не го мислете и ще стане е такова набиване на вина към жените, които не могат да забременеят или износят, че и аз ще помоля да не подхващаме тази тема.

# 243
  • Замък сред облаците
Мда, тия клишета са такъв буламач…
За мен истината е да се мисли в здравословни граници (тоест човек да обмисля план, стъпки, варианти) особено при претърпени неуспехи. Такива здравословни рамки са да си направиш най-баналните профилактични и хормонални изследвания, пък ако има данни/съмнения за друго, да се пристъпи към допълнителни изследвания и да имаш смислен план кое кога е необходимо.
Но другата крайност - превръщането във фикс идея е също толкова опасно колкото и да “не го мислиш” - стресът, неразумното хвърляне към скъпи добавки или процедури незабавно без да е доказан конкретен проблем, само защото искаш сега и веднага (има и такива хора), е абсолютно също толкова вредно колкото и да си кон с капаци.

# 244
Здравейте на всички, аз малко ще сменя темата за да попитам, дали някои мацки от вас са ходили при Ковачев за подготовка за бременост? Горе долу ако е удобно да споделите какво изписва, как минава прегледа при него? Благодаря

# 245
  • Замък сред облаците
Пинитос, аз не съм била, но имам позната плюс следя какво споделят други момичета от съседната тема, които са били при него - като цяло пуска изследвания и назначения според индивидуалния случай, но общо казано са тези - микробиология, полови хормони, витамини и тромбофилия; фен е на хистерото също така и често предлага и хирургични корекции на матката, но не натиска че трябва задължително.

# 246
АА, питам защото съм била при Сигридов точно след преждевременното раждане когато загубихме бебчето и останах меком казано потресена и ужасена как може толкова брутално да се държи лекар с пациент който току що е загубил детето си +  това да изписва всевъзможни изследвания, а знам че Ковачев тръгна от него. Та хем ми се иска да отида да видя какво ще каже......хем ме е леко шубе

# 247
  • Замък сред облаците
Не, не, много мил и човечен е според моята позната, Сигридов със сигурност това му беше една от причините да се оттърве от него, помня че момичетата разказваха за скандали в центъра му, че Сигридов се възмущавал как Ковачев си давал телефона и отговарял на жените по вайбър вместо да ги таксува през сайта на Сигридов.

Мен лично и едно на ум ми е това с хирургичните интервенции, на mommy22 беше искал да й разширява матката, ама ето че тя забременя успешно и без тази интервенция. Та, просто ако ти предложи такава е хубаво и второ мнение да видиш. Иначе обръща внимание комплексно на витамини и хормони, което е супер. Вече според индивидуалната история се гледат и други неща, не да те праща на изследвания за токсини и други глупости като Сигридов на конвейр.

# 248
  • На изток от Ада
Pinitos, yan25 , беше при Ковачев.
Отиди и го виж.

# 249
Не, не, много мил и човечен е според моята позната, Сигридов със сигурност това му беше една от причините да се оттърве от него, помня че момичетата разказваха за скандали в центъра му, че Сигридов се възмущавал как Ковачев си давал телефона и отговарял на жените по вайбър вместо да ги таксува през сайта на Сигридов.

Мен лично и едно на ум ми е това с хирургичните интервенции, на mommy22 беше искал да й разширява матката, ама ето че тя забременя успешно и без тази интервенция. Та, просто ако ти предложи такава е хубаво и второ мнение да видиш. Иначе обръща внимание комплексно на витамини и хормони, което е супер. Вече според индивидуалната история се гледат и други неща, не да те праща на изследвания за токсини и други глупости като Сигридов на конвейр.
Благодаря много АА това ми е много полезна информация, лично аз, ако трябва да съм честна не искам вече хистероскопии имам две правени в надежда и от тях всичко е наред...та се надявам да не иска и той да ми прави Simple Smile

# 250
  • На изток от Ада
Сякаш към Ковачев клоня от София.
Калчев сякаш не толкова...

# 251
Чета и препрочитам първия пост. Видях, че  Херпес симплекс вирус (HSV), Хламидии, Уреаплазми, Микоплазми и Цитомегаловирус (CMV) ги има във FERTILITY TEST-а на Геника. Вие как взимате менструална тъкан за теста? Дали може с менструална чашка? Не съм ползвала до сега, не ми изглежда много хигиенично и не знам до колко е стерилно. Има ли друг начин, освен клекове над стерилен контейнер? Simple Smile

# 252
  • На изток от Ада
Чета и препрочитам първия пост. Видях, че  Херпес симплекс вирус (HSV), Хламидии, Уреаплазми, Микоплазми и Цитомегаловирус (CMV) ги има във FERTILITY TEST-а на Геника. Вие как взимате менструална тъкан за теста? Дали може с менструална чашка? Не съм ползвала до сега, не ми изглежда много хигиенично и не знам до колко е стерилно. Има ли друг начин, освен клекове над стерилен контейнер? Simple Smile
с чашка

# 253
Аз се обадих в Геника на времето( 2019-та), обясних, че цикълът ми е дошъл в петък и как да процедирам. Отговориха ми, че е най-добре в най-обилните дни да събирам. Тъй като се падаха събота и неделя ме поканиха да си взема от тях контейнерче с някаква течност, която да не позволи материалът да се развали и да държа контейнерчето в хладилник. Понеделник пробата беше при тях. Аз събирах директно след ходене до тоалетна в контейнерчето им.

# 254
  • На изток от Ада
Аз я сложих в стерилен контейнер от аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт