Как да намеря любовта?

• 6 203
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
имала си два пъти отношения от по няколко месеца и мъжете не са поискали секс? или отношенията ви са били само в главата ти, или си отказала секса и мъжете логично са се отказали от теб
колко време според теб можеш са имаш "връзка" с мъж на 25+ години, с който само да се държите за ръце? освен ако не е импотентен или гей? щото за семейство едва ли искаш такъв

Не пропускам първото впечатление то е супер но не е достатъчно. Били са от по няколко месеци. Какво означава хората ще те разкостят те нямат ли си свой живот и по добри ли са с нещо

# 46
Различна е преработката, разбира се но това са твои думи, а не мои. Плюс,че звучи като реклама за дамски превръзки. Какво хладни чувства и гореща душа те гонят? Ако ти си съгласна на всякакъв вид запознанства то аз не съм. Оценявам старанието да ми покажеш да бъда по-широко скроена, но това си е изопачаване
Естествено, че са мои думи. Не съм целяЛ някаква точност или изпипване до детайли. Ако това ти звучи като реклама на дамски превръзки, не знам как трябва да звучи твоето. Идват ми на акъла 2-3 пиперливи продукта, но от възпитание ще си замълча Smile

# 47
  • София
Пингвин че, първо си дай определение за себе си какво е нормална връзка. Какво се случва всеки ден, всяка седмица?
После тръгни по срещи.
Любовта ще дойде сама.

# 48
  • София
Пингвинчето, звучиш като сприхава и раздразнителна жена и това не може да се скрие, ако ще да си с външния вид на Марго Роби. Примерно.
Лаконична и нападателна си, при положение, че ти зададе въпроса и уж търсиш помощ. За капак очевидно не искаш специализирана помощ, от каквато имаш нужда, и имаш ужасно сбъркани представи за междуполовите отношения.
Връзка без секс не е връзка. Имала си някакви мъже около себе си и най-вероятно си се заблудила, че сте във връзка. Черна точка.
Не си съгласна на определен вид запознанства, което автоматично смалява сериозно възможностите ти, да не кажа, че направо ги скопява. Черна точка.
Страх те е от обвързване. Черна точка.
Вече казах, че си сприхава. Черна точка.
Очевидно след доброто по твои думи първо впечатление (което, ако е отражение на начина ти на писане, никак няма да е добро) нещо някъде бъркаш. Черна точка.
Дотук - пет черни точки.

# 49
  • София
Сприхавата жена се усеща още на първата среща.

# 50
Не са пропадали вързките заради отказ просто не се е стигало до секс. Идеята с дъмбълдорите - или си прекализа с фентъзито или имаш странни фетиши.
Чак пък фетиши!? Усещам, че бягаш от проблема си и затова даже не виждаш какво искам да кажа...

Това, че си имала някакви връзки, дори и кратки (ако не са били по седмица), ми е странно как не сте стигали до секс. Това е важна част от закърпването на връзката.

# 51
И аз попитах как така са карали по няколко месеца без физическа близост, но до момента отговор няма.

# 52
Може „връзките“ да са били виртуални, така де, онлайн. Нали сега така е модерно? Лъжат се взаимно, че имат връзка, следят се, ревнуват се... Без лични срещи и без секс. А ако се стигне до секс, то той е еднократен. И после рев „той защо вече не ми пише“.

# 53
  • София
Секса също е онлайн! Бебето - от Тему!

# 54
Наистина не разбирам "новата реколта". Хайде да минат 4-5 седмици максимум и естествено се стига и до секс. А тук... Няколко месеца и нищо! Защо?

# 55
Хммм ама то преди секса връзка ли е? Връзката не започва ли именно след секса?
То да не е в училище - ще ми станеш ли гадже хахха Joy

# 56
Разбирам, че всяка връзка се развива с различно темпо, но при двама пълнолетни партньори и при приблизително редовни срещи след около месец да не е имало поне опит за секс? В такъв случай бих си помислила, че поне един от тях или е асексуален, или го привлича собствения му пол.

# 57
Предполагам, че поредната девойка, която разкоствате в тази тема, е леко закръгленичка, та привлича  или фетишисти по тези форми, или по-възрастни мъже с улегнали и обективни предпочитания Wink
Младежите на нейна възраст не ѝ обръщат особено внимание или пък нямат търпението, което тя изисква.
Тоест нетърпеливи са за секс, а на нея влюбването ѝ отнема време, така че се разминават.
Съвет - за напасване между двама, някой от тях трябва да промени критериите си. Да опитваш да промениш чужди критерии е нереалистично. Остава или да промениш своите, или търпеливо да чакаш. Без гаранция за резултата. Като на гише в КАТ през лятото. Тъкмо ти дойде реда и работното време вземе та свърши.

# 58
  • София
На всяка възраст и на всякакви килограми е така, за съжаление. И го твърдя съвсем отговорно. Правя си някакво проучване последните 1-2 години.

# 59
  • Пловдив
Предполагам, че поредната девойка, която разкоствате в тази тема, е леко закръгленичка, та привлича  или фетишисти по тези форми, или по-възрастни мъже с улегнали и обективни предпочитания Wink
Младежите на нейна възраст не ѝ обръщат особено внимание или пък нямат търпението, което тя изисква.
Тоест нетърпеливи са за секс, а на нея влюбването ѝ отнема време, така че се разминават.
Съвет - за напасване между двама, някой от тях трябва да промени критериите си. Да опитваш да промениш чужди критерии е нереалистично. Остава или да промениш своите, или търпеливо да чакаш. Без гаранция за резултата. Като на гише в КАТ през лятото. Тъкмо ти дойде реда и работното време вземе та свърши.
Да, разкостваме я, защото не търси обективно решение на проблемите си, а да се оплаче тук  и да получи всенародно одобрение и да оплюем презрения мъжки пол (и ти си мъж, та и теб). И като и говорим неприятни за нея неща се ядосва и беснее. И почват да си проличават от къде и идват проблемите. Мхм.

Общи условия

Активация на акаунт