''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 148
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Не вярвам, че за жените е възможна такава схема. Повечето жени се влюбват в мъжете, с които спят, дори да е започнало без силни емоции. По-добре да не се вкарвате в такъв капан, защото мъжът най-вероятно ще си спазва "договорката", и просто ще ви отреже за нещо сериозно.

# 31
  • Пловдив
Ще искаш, ама колко пъти - един, два, пет, с години не знам как става, защото или ще ти омръзне, или - по-често - ще се привържеш емоционално.

# 32
  • София
Да, омръзва. И се разделяте. Няма драма. И няма нужда да бъде с години. Поне не и с един мъж.

П.П. Всъщност, с един имаше драма, защото започна да ми държи сметка къде и с кого съм излизала, а аз започнах тези отношения точно с идеята да не ми държат сметка. Но той беше изключение. С другите, с които съм имала такива отношения, нямаше никакви проблеми.

# 33
  • out of space
Съвсем скоро и двамата хлътнахме сериозно.

# 34
Е, ясно че не може с години. То за толкова време или ще изчезне тръпката или ще се мине на горно ниво. Но за известно време става.

# 35
  • Пловдив
Два или пет пъти е пак от групата на еднократния секс в широк смисъл.
Мисля, че и месеци наред трудно става.

# 36
когато с години продължава това 'приятелство' жените губят шансове през това време да срещнат подходящ партньор, защото подсъзнателно се затварят за други отношения и са лоялни на другаря с привилегии..
поне около мен има доста такива случаи и да продължават по 5 и повече години с този вид 'приятелство'..
за кратък период става, но ако продължава дълго само губят от това, според мен..

# 37
  • София
Два или пет пъти е пак от групата на еднократния секс в широк смисъл.
Мисля, че и месеци наред трудно става.
Поне за мен това беше идеалният вариант.

# 38
  • София
Виждала съм три функциониращи такива "връзки", едната си дойде до очакван край, другите си продължават.

Разбирането на подобни отношения тръгва от приемането на чуждите особености.
За мен подобни жени не са с емоционални трамви, имащи нужда от приемане и любов и бла бла бла подробности, а консуматори, каквито са мъжете. Мисленето им е много различно, обикновено са свежи мацки с цели, които си гонят и постигат. Такива са ми наблюденията и ми се иска повече да мога като тях, но съм от друго тесто, смотано.

Иначе, най-жестоко може една жена да съди друга, даже мъжете са по-жалостиви.
Всичко тръгнало от " Може би съм стара, но едикакво си не го разбирам", е чиста проба осъждане. Или "гроздето е кисело" - изберете си.

# 39
  • Beyond the stars
Имала съм и идеално ме устройваше в онзи етап - не исках връзка,  човекът ми беше приятен за вечеря и вино, но за нищо повече. Сексът беше супер. Мисля, че и двамата сме били с открити карти какво даваме и какво искаме, не е имало драма нито от негова, нито от моя страна. Случвало ни се е да излезем и с компания, но далеч от гаджета бяхме.
С едно бивше гадже също поддържахме отношения - "правим секс от време на време, когато сме сингъл" Bowtie No strings attached.
Удобно, познато, страстно, предвидим резултат и без ни той да сваля звезди, ни аз да слушам глупости.

Не разбрах идеята "без страст и без чувства", която беше споделена в коментар. Страст определено има, чувствата също - привличане, симпатия - за мен пак са чувства.

Ms.Gorgeous подписвам се под твоя коментар.

# 40
Нещо не мога да си представя в момента такава връзка. В ранните 20, да. Ама сега - абсурд.

# 41
Леле колко съм изостанал .....явно жената си е хванала "приятел с привилегии",а аз да взема да задавам въпроси,къде е ходила и ....както и да е...а може би не е първия ....грешка май и е първия с когото е била....то първа любов ,не се забравя нали така се казваше.......а в промеждутака някой и друг колега или стихотворец велик де,който работи с копи пейст
 ...Smiling Imp

# 42
Има и много жени, които се съгласяват на такива отношения, само за да бъдат с мъжът, който са си харесали, без реална преценка за последствията и без никаква грижа за себе си, за да се предпазят. Вероятно тези са с емоционалните проблеми.

# 43
  • Beyond the stars
Приятел с привилегии и любовник са две доста различни категории.

# 44
  • Melmak
О, аз имах едни такива отношения с мъж, с който ми беше интересно, но беше ясно, че нито ще имаме връзка, нито сме един за друг.

Мега як секс, интересен човек, с много знания, прекрасна компания за вино и вечеря с продължение. Понякога и без вечеря, секс от първия миг. Беше по-голям от мен, доста даже. Много добре ми беше ясно, че привличането не е любов. Сексът беше на ниво, направо с животинско привличане.

Не съм си затворила вратите за други мъже, защото излизах с разни други.

Общи условия

Активация на акаунт