Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 26 000
  • 634
  •   1
Отговори
# 240
Те са заедно отскоро, може би 2-3 месеца, не съм сигурна точно колко. Предполагам, че приятелката се счита за константа, което е обяснимо, де, но и аз не знам как бих реагирала в такава ситуация. Може би още след срещата щях да му кажа и не бих се срещала с него повече Grinning

# 241
На мен ми е интересно кое биха сметнали жените за по-неприемливо от страна на мъжа си, като предполагам, че и двете положения не са приемливи:

1. Мъжът им да има любовница, с която се виждат веднъж месечно, но без никакви чувства, ангажименти, разходи. Само секс.
2. Мъжът им има жена, която не му е любовница, т.е. не правят секс, но той се грижи за нея, отделя й време и я издържа, без тя да му е роднина.
Rolling Eyes
Първото ми е по-неприемливо. Интимността е за двама, включи ли се трети, за мен вече няма двойка/семейство.

При втория случай има нюанси, така без подробности не мога да кажа дали е неприемливо или приемливо.
Ако сме само гаджета, няма да му казвам какво да си прави с парите.
Ако сме двойка, това са семейни разходи и следва да се дават след съвместно решение.
Ако става дума за човек, независимо мъж или жена, в затруднено положение, например с тежък здравословен проблем/временни парични проблеми или напреднала възраст, а ние сме добре финансово, тогава приемам за съвсем нормално да ударим едно рамо.
Ако е здрава и права, просто мързелива, но държи да я издържа, тогава няма начин да останем заедно.

# 242
  • София
Много са такива случаи, с моята най добра приятелка също имаше подобни неща, никоя жена не може да приеме друга жена да е приоритет на мъжа с който си ляга. Когато пък приятелката се амбицира като усети, че губи позиции заради новото гадже на мъжа става хептен интересно. Реално това са ненормални конфигурации и отношения, които не могат да продължават дълго в този вид. Винаги има развитие свързано с отказ или отстраняване на една от страните

То би ли приел жена ти да си има най-добър "приятел", при който да ходи редовно да му пошета, да му наготви, да поизгледат някое филмче на дивана и да си чаткат доволно през останалото време Wink

# 243
И двата случая са безкрайно неприемливи. В една връзка, брак, съжителство, място за трети няма, независимо под каква форма...бивша, приятелка, майка, любовница.

# 244
За трети, пети и т.н. е малко тегаво, но при четен брой по става. 4-ка примерно е по-приемливо.

# 245
Въпросът ми беше кое от двете е по-неприемливо.
Във втория случай мъжът е семеен, заможен е и финансира друга жена. Без да има сексуална/интимна връзка с нея и без тя да е болна или да има каквато и да е рационална причина да не се оправя сама. Били са някога гаджета като младежи и са имали история, но от много години нямат. Впоследствие са станали добри приятели и той е решил да й осигури по-добър живот.
В първия случай връзката е само сексуална и от двете страни, няма никакви ангажименти. Веднъж месечно се виждат и после кой откъде е.
И двете са неприемливи и аз го разбирам много добре и го споделям, но може ли да се каже, че едното е  по-неприемливо?

# 246
А жената на семейния знае ли за тая паралелна поддръжка? (Случай 2)

# 247

То би ли приел жена ти да си има най-добър "приятел", при който да ходи редовно да му пошета, да му наготви, да поизгледат някое филмче на дивана и да си чаткат доволно през останалото време Wink
Те част от тези неща малко жени ги правят и за мъжете си съдейки по форума как се хващат за гушите кой е измил една чиния в повече, така че жена дето ги прави в къщи, че и на приятеля си е рядък диамант и не би трябвало да и правим сметка.
Майтапа на страна, наличието на силна емоционална обвързаност у единия партньор винаги е пречка дори когато е към роднина. Като че ли мъжете обаче са малко по толерантни в случай че не става въпрос за друг мъж без роднинска връзка. Такава силна обвързаност към само приятел от другия пол обаче винаги е свързана с други чувства различи от приятелски и там не знам да има някой да го приема безпроблемно мъж или жена.

# 248
А жената на семейния знае ли за тая паралелна поддръжка? (Случай 2)
И в двата случая не знаят.

# 249
Явно не им бърка в джоба тогава, аз по това щях да разбера
Случай 2 ми е даже съвсем човешка ситуация, аз също съм в добри отношения с бивши, които по никакъв начин не застрашават връзката ми с ММ.

# 250
На мен ми е интересно кое биха сметнали жените за по-неприемливо от страна на мъжа си, като предполагам, че и двете положения не са приемливи:

1. Мъжът им да има любовница, с която се виждат веднъж месечно, но без никакви чувства, ангажименти, разходи. Само секс.

На мен ми е интересно, дори да се виждат само веднъж месечно, ако това се случва в продължение на година, две или повече, няма ли поне някакви емоции вложени? Не си го представям да е тотално без никакви чувства. Защо ще продължава един човек регулярно да се среща с лицето Х толкова време, а не го сменя за У,Z и т.н. ако няма абсолютно никакви чувства? Не говоря за любов, обич или нещо по-дълбоко, но дори една чиста грижа или привързаност.
Според мен,това  е по-неприемливият вариан.

# 251
Скрит текст:
Въпросът ми беше кое от двете е по-неприемливо.
Във втория случай мъжът е семеен, заможен е и финансира друга жена.
Без да има сексуална/интимна връзка с нея и без тя да е болна или да има каквато и да е рационална причина да не се оправя сама. Били са някога гаджета като младежи и са имали история, но от много години нямат.
Скрит текст:
Впоследствие са станали добри приятели и той е решил да й осигури по-добър живот.
В първия случай връзката е само сексуална и от двете страни, няма никакви ангажименти. Веднъж месечно се виждат и после кой откъде е.
И двете са неприемливи и аз го разбирам много добре и го споделям, но може ли да се каже, че едното е  по-неприемливо?
Хич не ми се вярва, че нямат сексуална връзка, защото казваш, че й отделя и време и се грижи за нея. Не й праща пари от другия край на света, защото е закъсала. Може точно в момента да не правят секс, но назад във времето или напред в бъдеще със сигурност ще подновят контакт. Тази ситуация е толкова съмнителна, че няма да се учудя да има някое извънбрачно дете с тази приятелка. Тя има ли деца?

# 252
На мен ми е интересно, дори да се виждат само веднъж месечно, ако това се случва в продължение на година, две или повече, няма ли поне някакви емоции вложени? Не си го представям да е тотално без никакви чувства. Защо ще продължава един човек регулярно да се среща с лицето Х толкова време, а не го сменя за У,Z и т.н. ако няма абсолютно никакви чувства? Не говоря за любов, обич или нещо по-дълбоко, но дори една чиста грижа или привързаност.
Според мен,това  е по-неприемливият вариан.
И при втория вариант, щом са бивши гаджета и в продължение на години я издържа, пак няма как да е без никакви чувства.

Те част от тези неща малко жени ги правят и за мъжете си съдейки по форума как се хващат за гушите кой е измил една чиния в повече...
Това е само в случаите, при които мъжът се варди да се не сецне, ако хване някоя чиния. Ама то е нормално и ти да си на тяхно място, и то ще ги броиш.
Извън това, не вярвам да има човек, който да се радва, че мъжът/жена му тича при бившия/бившата за каквото и да е.

# 253
  • Далечният изток
И двете са ми паралелни връзки.
Както искат да си ги наричат - сексуални, емоционални и т. н., за мен са извънбрачни. Имаш семейство, имаш брак, но имаш и нещо извън брака ти, на което си се отдал по един или друг начин, си е извънбрачна връзка.

# 254
В единия случай този мъж дава и получава секс, в другия дава грижа и пари, а не получава нищо?
Съмнително ми е и на мен да се юрне просто така да осигурява по-добър живот на бивша.
Въпросът го разбирам така - какво е по-добре, да изневерява или да дава пари. Един вид жената кое по-лесно ще прежали, изневярата или парите.

Съжалявам, но нито едното. Да издържа бивша е неприемливо, освен ако не става дума за човещина и благотворителност в разумни граници. А изневярата, с чувства или без, рядко или често по презумпция е неприемлива.

Общи условия

Активация на акаунт