Всички ли мъже изневеряват в определен период от живота си?

• 25 858
  • 634
  •   1
Отговори
# 615
И пак избягваш въпроса Wink
Абе тука стана детска градина Smile Даваш пример, аз те питам, ако в твоя пример умре един мъж какво ще стане. Светва ти, че отговора е да изчезне човешкия вид тотално и вместо да ми отговориш задаваш друг въпрос и сега отклоняваш темата само към него.

Жените ще намерят начин да ловуват (дори да им е по-трудно) и да си запалят огън, да изобретяват и строят...
Охх, Нетфликс поколението Satisfied
Моля изгледай това, обещавам, забавно е:
https://www.youtube.com/watch?v=hVYkgqmRnpQ
Подбрах ти 2 минути, сезона е общо над 5 часа. Там си проличава, че качествата за оцеляване на жените са нула. И това няма нищо общо с мускулите.

... мъжете изобщо не могат да поемат никаква детеродна функция. Но както казах, не ми е целта да си ги мерим.
А жените не могат да поемат никаква сперматозоидосъздаваща функция. Не, изобщо не си ги мерим физиологичните функции, които нямат нищо общо с качествата на индивида Satisfied

Няма да докажете ценността на мъжете като омаловажавате жените и се опитвате да изкарате, че сме за никъде без вас.
В превод, жените са за никъде без мъжете, но за това благодарност не дължим на мъжете. ОК.

Оценявайте ни, уважавайте ни, третирайте ни като нормални човешки същества, и изобщо няма да се стига до такива теми.
Без малко щях да забравя, за всичко са виновни мъжете!!! Припомням обаче: Повечето жени в България сами отглеждат децата си. Каква стана тя? Какви деца възпитаха майките на днешните мъже?

Бъди спокоен, жената за която става на въпрос спокойно е била достатъчно умна, че да си напише програмния език сама. Grinning
За Ада Лъвлейс, Грейс Хопър или Маргарет Хамилтън говорите?

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 23:05 от animsaj

# 616
[quote
Чудесно! Нека се спре вече с остарелите патриархални модели. Приветствам. Поздравления за тези информиращи и освобождаващи движения. Адмирации.
Да, аз "не чистя и не готвя" на някакъв си там диванен паразит, който си е въобразил, че само, защото има хоботче и му се полага по право обслужване. Ми не, брат, не се. Ай адиос и по-бързо, ама по-бързо обирай партакешите и ми се махай от главата.. wtf

Но си го правила с години и не само това. Извинявай, че те засичам така, но в твоя случай наистина звучи странно. Залитане от крайност в крайност.
При ред пилърите е същото, много от тях са се опарили, попаднали са на кофти индивид от женски пол или няколко и те ти идеология.
Не ги приемам тези работи за нормални.
Ми не, не съм и това беше част от проблема.
Никакво залитане няма. Аз от както съм се осъзнала като личност съм си феминистка отвсякъде.
Нали знаеш, само силните мъже могат да обичат силните жени. А слабите искат да ги смачкат, защото знаят, че иначе никога няма да ги имат.

# 617
Ако изчезнат мъжете щяла да изчезне цивилизацията.
Ако изчезнат жените ще изчезне цялото човечество Joy
Не мога да разбера, защо мъжете във форума масово страдат от някаква илюзия, че превъзхождат жените.
После започват тъпите аргументи кой мъж какво бил изобретил и как това прави пишещите мъж много умен.
Естествено, пишещият мъж, освен че страда от илюзията за интелигентност, упорито вярва и че е експерт по всичко - от психиатрия, през статистика, та не знам къде ще му излезе края.
Хора, откъде имате това самочувствие?
И въобще самочувствие ли е това, или имате нужда да принизите другите, за да се почувствате успешни? Толкова ли нямате поне един ваш собствен успех в този живот?

Сега онова за бабите, стринките и лелите, дето учели жените на морал - не знам за вас, ама моята баба ме учеше как се поправят книги, не ме е учила, че съм второ качество човек, който трябва да мига на парцали, че някой прочел имената на два невротрансмитера в интернет.

# 618
  • София
Анимсаж, питай ме и за другата половина на примера де, защо така едностранно Wink

# 619
То хубаво да те пита човек, но нали си омъжена? Не влиза (въпросът Wink ) в зададената тема...

# 620
Анимсаж, питай ме и за другата половина на примера де, защо така едностранно Wink
Това ще те направи ли щастлива? Майка ли те отгледа и учила ли те е някога, че не е възпитано да се отговаря на въпрос с въпрос?

Ако изчезнат мъжете щяла да изчезне цивилизацията.
Ако изчезнат жените ще изчезне цялото човечество Joy
Ехх, ама как не успяхте да разберете написаното Ill Не е тайна, че хората се размножават полово. Все пак почти всички изобретения на света в човешката история са дело на мъже. Моля или оборете този факт или си спестете надменните коментари.
Жените наистина са способни на уникални неща, никой не го отрича.  https://www.youtube.com/watch?v=r_HApmGofeA

# 621
  • София
Ти си този, който избягва да отговори и контрира с въпрос, който отгоре на всичко е едностранно зададен и цели да служи за доказване на нещо, което реално не може да се докаже по този начин Wink Опитите ти да ме засегнеш лично ме забавляват Joy Интелектуално безсилие Relieved

# 622
Ти си този, който избягва да отговори и контрира с въпрос, който отгоре на всичко е едностранно зададен и цели да служи за доказване на нещо, което реално не може да се докаже по този начин Wink
От сега ти казвам, ако това е единствения начин да се докаже, значи да беше го спестила.
Дай го насам тоя страшен въпрос, който служи да се докаже нещо, което реално не може да се докаже по този начин. Не е нужно да отговаряш на моите въпроси, и без друго не можеш.

# 623
  • София
Супер, време беше Relieved В кой вариант човечеството ще възстанови по-бързо бройката си - 1 жена и 1000 мъже, или 1 мъж и 1000 жени?

# 624
Супер, време беше Relieved В кой вариант човечеството ще възстанови по-бързо бройката си - 1 жена и 1000 мъже, или 1 мъж и 1000 жени?
И в двата случая имбрийдинга ще умори цялото поколение.
Втората причина да умрат всички деца са липсата на персонал за лечение и ваксиниране.
За третата причина трябва да отчетем в кои времена се случва. Човечеството няма проблем с храната едва в последното столетие, и пак 1 млн. деца умират всяка година от глад.
1000 бременни жени и само един мъж, който да се грижи за тях би било истинско предизвикателство. Всъщност дори ако се случи в наши дни и няма помощ, това би било фатално за всички деца. Няма как 1 мъж да изхрани 1000 деца с тояга в ръцете. Естествено шанс е човекоядството, но и то е до време.
Смятам, че ако нямат уредени храна, подслон и енергия, което значи целия период от стотици хиляди години назад, и двата сценария водят неминуемо до изчезване на вида.
Надявам се сега да спиш по-добре.

# 625
Всичко ви е условно, в сферата на вероятностите - ако, може би, едни изследователи направили проучване, ей такива уж-логики, статистика, ама като по Марк Твен.
Писане във форум, а в това време животът си върви и мъжете, както разбрахме, изневерят масово Simple Smile макар да има и такива, дето лапаме мухите по женски форуми Wink
Надявам се помогнал съм на авторката да си отговори на екзистенциалния въпрос в темата. Wink

# 626
  • София
Аз пък твърдя, че по отношение на изневерите, сме горе долу равни по полове.
Пак имаше някаква статистика, ама ме мързи да търся. Тю, не съм права. 20 процента от женените срещу 13 процента от омъжените.

# 627
  • София
И пак заобикаляш и намесваш други фактори (имбрийдинга) Wink Това с изхранването са глупости. Едно време бременните са блъскали по нивите. Жените са по-ценни що се отнася до размножаването, това е просто биологичен факт, защото тяхната роля в процеса е много по-дълга и комплексна. С което не твърдя, че мъжете не са ценни, или не са по-ценни в други отношения. Ама слабото его и това не понася.

Иначе добре ще спя, благодаря, след малко си лягам до мъжа ми Relieved От твоите опити да ме атакуваш лично, след като се правеше на жертва малко по-рано, ми се доспа Joy Сайонара, анимсаж.

# 628
И пак заобикаляш и намесваш други фактори (имбрийдинга) Wink
Питаш, ама не искаш отговор, ако не те устройва. Тогава не питаш, толкова е просто.

Това с изхранването са глупости. Едно време бременните са блъскали по нивите.
Блъскали са я. Ама не са били самотни майки. И са имали в един дом челяд, дядовци и баби. И са имали собствен източник на месо, плодове и зеленчуци. И смъртността е била висока, ама да не намесвам "други фактори".

Жените са по-ценни що се отнася до размножаването, това е просто биологичен факт...
Факт, който преди малко развенчах. Голям факт. Ей ти два ценни женски представителя. Познай защо вида им ще умре с тях.

... От твоите опити да ме атакуваш лично, след като се правеше на жертва малко по-рано, ми се доспа Joy Сайонара, анимсаж.
Сега, че всеки който се образова го приема като лична обида го приемам, ама че съм жертва, не съм Smile

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 22:57 от animsaj

# 629
Лъвица

Вие сте наравно с мъжете, нищо повече- дори да сте най-красивата жена на планетата Wink.

Общи условия

Активация на акаунт